שאלון קאברים

נעהירחק

New member
../images/Emo253.gif../images/Emo253.gifשאלון קאברים

מירי עשתה כמה וכמה קאברים, חלק אוהבים חלק לא השאלון הבא הוא מה אתם חברי הפורום(וגם שלא) חושבים על הקברים הבאים. 1. איזה ביצוע אתם אוהבים יותר? 2. האם מירי חדשה משהו בשיר? 3. האם מירי הרסה משהו בשיר? 4. האם מירי בכלל הייתה צריכה לשיר קאבר זה? 5. האם הכרתם את הביצוע הקודם? 6. האם מירי צריכה לשיר את השיר בהופעה? 7. האם מירי צריכה להקליט את השיר? מ1-10 כמה אתה אוהבים את הקאבר וכמה אתם אוהבים את הביצוע הקודם? נ.ב. אם יש לכם עוד שירים להשוואה אתם בהחלט מוזמנים להוסיף. תודה וגם על שיתוף הפעולה. ח נ ה.

נעהירחק

New member
../images/Emo253.gif../images/Emo253.gifתעזור לשפוך טיפה של אור

1 איזה ביצוע אתם אוהבים יותר? מירי 2. האם מירי חדשה משהו בשיר? בהחלט כן. הלוואי ותשיר עוד בסגנון הזה. 3. האם מירי הרסה משהו בשיר? לא ממש ממש לא. 4. האם מירי בכלל הייתה צריכה לשיר קאבר זה? כן. 5. האם הכרתם את הביצוע הקודם? הכרתי(בארי המלך) אבל משום מה דווקא את השיר הזה לא כל כך אהבתי לשמוע ובדרך כלל הייתי מעבירה אותו. 6. האם מירי צריכה לשיר את השיר בהופעה? באירוע מתאים. 7. האם מירי צריכה להקליט את השיר? הקליטה וטוב עשתה. מ1-10 כמה אתה אוהבים את הקאבר וכמה אתם אוהבים את הביצוע הקודם מירי - 8 . בארי 6 וחצי (בכל זאת בארי)

veredmp

New member
../images/Emo252.gif

1. איזה ביצוע אתם אוהבים יותר? מירי. זה מצחיק, כששמעתי את השיר בפעמים הראשונות, הוא היה לי איטי מדי (לעומת הביצוע של ברי) ולא כ"כ אהבתי אותו, אבל ככל ששמעתי אותו יותר התאהבתי בו, והיום כשאני שומעת את הביצוע המקורי, הוא נשמע לי מהיר מדי
2. האם מירי חדשה משהו בשיר? כן 3. האם מירי הרסה משהו בשיר? ממש לא 4. האם מירי בכלל הייתה צריכה לשיר קאבר זה? כן 5. האם הכרתם את הביצוע הקודם? כן 6. האם מירי צריכה לשיר את השיר בהופעה? אולי, לפעמים, כשיר מתחלף עם "הצל ואני", אבל לא כתוספת לליינאפ הקיים. 7. האם מירי צריכה להקליט את השיר? הוא כבר הוקלט

נעהירחק

New member
../images/Emo253.gif../images/Emo253.gifונשיקת עשן על שתי עיני נשקת

.1 איזה ביצוע אתם אוהבים יותר? מירי 2. האם מירי חדשה משהו בשיר? מירי משחקת בשיר הזה ומרגישים 3. האם מירי הרסה משהו בשיר? אין סיכוי, ביצוע מעולה 4. האם מירי בכלל הייתה צריכה לשיר קאבר זה? כן, ככה הכרתי את השיר 5. האם הכרתם את הביצוע הקודם? שירים אחרים של אילנה רובינא הכרתי משום מה את זה לא 6. האם מירי צריכה לשיר את השיר בהופעה? במקרים ספציפים 7. האם מירי צריכה להקליט את השיר? הקליטה ופשוט נהדר שעשתה זאת. מ1-10 כמה אתה אוהבים את הקאבר וכמה אתם אוהבים את הביצוע הקודם מירי -10 אילנה - 8 מאד אהבתי גם את הביצוע הזה.

נעהירחק

New member
../images/Emo253.gif../images/Emo253.gif נלך למקומות שהיו ואינם

.1 איזה ביצוע אתם אוהבים יותר? מירי 2. האם מירי חדשה משהו בשיר? בביצוע כן 3. האם מירי הרסה משהו בשיר? את הלב שלי וברצינות לא. 4. האם מירי בכלל הייתה צריכה לשיר קאבר זה? לאירוע הזה כן. 5. האם הכרתם את הביצוע הקודם? כן 6. האם מירי צריכה לשיר את השיר בהופעה? לא ממש לא 7. האם מירי צריכה להקליט את השיר? לא מ1-10 כמה אתה אוהבים את הקאבר וכמה אתם אוהבים את הביצוע הקודם מירי - 9 (טוב לא צריך תמיד להגזים
עירית דותן - 7 מאד אהבתי את השיר בזמנו

veredmp

New member
../images/Emo252.gif

1. איזה ביצוע אתם אוהבים יותר? מירי, למרות שגם בו יש חצי מהביצוע של עירית דותן, אז זה לא טהור
2. האם מירי חדשה משהו בשיר? לא ממש יודעת.... השיר הזה הוא מישמש של שלוש זמרות, לאף אחת אין ממש טביעת אצבע שם.... 3. האם מירי הרסה משהו בשיר? ודאי שלא 4. האם מירי בכלל הייתה צריכה לשיר קאבר זה? שאלה מצויינת...... 5. האם הכרתם את הביצוע הקודם? לא חושבת. אם אני לא טועה, רק אחרי שקראתי שמירי עומדת לבצע את השיר חיפשתי אותו ביוטיוב והאזנתי לו. 6. האם מירי צריכה לשיר את השיר בהופעה? לא 7. האם מירי צריכה להקליט את השיר? אין צורך

נעהירחק

New member
../images/Emo253.gif../images/Emo253.gif

.1 איזה ביצוע אתם אוהבים יותר? שניהם 2. האם מירי חדשה משהו בשיר? בעיבוד וקול המעולה בשיר הזה 3. האם מירי הרסה משהו בשיר? (את הנשמה) לאאאאאאאאאא 4. האם מירי בכלל הייתה צריכה לשיר קאבר זה? כןןןןןןןןן 5. האם הכרתם את הביצוע הקודם? בהחלט כן 6. האם מירי צריכה לשיר את השיר בהופעה? בהחלט כן 7. האם מירי צריכה להקליט את השיר? כןןןןןןןןןןןןןןןן לפחות 15 דקות או יותר זה יהיה מופלא מ1-10 כמה אתה אוהבים את הקאבר וכמה אתם אוהבים את הביצוע הקודם מירי - 10+ אום כלתום - 10 לדעתי פשוט שיר נהדר.

veredmp

New member
../images/Emo252.gif

1. איזה ביצוע אתם אוהבים יותר? מירי (מירי היא הזמרת היחידה ששרה בערבית ואני נהנית מזה ולא בורחת בריצה
) 2. האם מירי חדשה משהו בשיר? כן, הכניסה לזה את עצמה לגמרי 3. האם מירי הרסה משהו בשיר? ממש לא! 4. האם מירי בכלל הייתה צריכה לשיר קאבר זה? ברור, זה יושב עליה בול 5. האם הכרתם את הביצוע הקודם? ודאי 6. האם מירי צריכה לשיר את השיר בהופעה? כן, למה לא 7. האם מירי צריכה להקליט את השיר? יכול להיות נחמד אם תוסיף את זה כשיר בונוס באיזושהי קונסטלציה, למרות שבמחשבה שניה, אני לא רואה את עצמי יושבת ושומעת את זה באופן קבוע.......

נעהירחק

New member
../images/Emo253.gif../images/Emo253.gif

.1 איזה ביצוע אתם אוהבים יותר? מירי 2. האם מירי חדשה משהו בשיר? כן בביצוע ובקצב. חוץ מזה מירי שרה נהדר באנגלית. 3. האם מירי הרסה משהו בשיר? לא 4. האם מירי בכלל הייתה צריכה לשיר קאבר זה? כן במיוחד שברברה שרה את זה לפני כן. 5. האם הכרתם את הביצוע הקודם? מכירה הרבה ברברה, אבל לא את השיר הזה. 6. האם מירי צריכה לשיר את השיר בהופעה? לפעמים. 7. האם מירי צריכה להקליט את השיר? כן זה יהיה נחמד, אולי לאלבום באנגלית. מ1-10 כמה אתה אוהבים את הקאבר וכמה אתם אוהבים את הביצוע הקודם מירי - 8. ברברה -7, אל תשכחו שאיכות לא הכי טובה.

נעהירחק

New member
../images/Emo253.gif../images/Emo253.gif דלתות מרום לא ננעלו

.1 איזה ביצוע אתם אוהבים יותר? עפרה 2. האם מירי חדשה משהו בשיר? לא ממש אולי חוץ מזה שמעולם לא שמעתי משהו שהוא לא תמני שר שיר זה 3. האם מירי הרסה משהו בשיר? לאאאאאאאאאאא 4. האם מירי בכלל הייתה צריכה לשיר קאבר זה? בהופעות זה נהדר 5. האם הכרתם את הביצוע הקודם? בהחלט כן גם של עפרה וגם של שושנה 6. האם מירי צריכה לשיר את השיר בהופעה? כן 7. האם מירי צריכה להקליט את השיר? בהחלט לאאאאאאא מ1-10 כמה אתה אוהבים את הקאבר וכמה אתם אוהבים את הביצוע הקודם מירי - 8. עפרה- 10+++ כן אני ממחנה עפרה כל פעם היום כשאני שומעת אותה אני בוכה כל מה שהיא שרה נכנס לי לנשמה. שושנה - 7, השיר עם נגינה על הפח והקול שלה מזכיר את הזמנים ההם שלא היינו שם.

נעהירחק

New member
../images/Emo253.gif../images/Emo253.gifעוצם עיניים מנגן

.1 איזה ביצוע אתם אוהבים יותר? אהוד 2. האם מירי חדשה משהו בשיר? לא הרבה 3. האם מירי הרסה משהו בשיר? לאאאאאא 4. האם מירי בכלל הייתה צריכה לשיר קאבר זה? כן 5. האם הכרתם את הביצוע הקודם? בהחלט בהחלט כן 6. האם מירי צריכה לשיר את השיר בהופעה? לפעמים 7. האם מירי צריכה להקליט את השיר? לאאאאאאאאאא מ1-10 כמה אתה אוהבים את הקאבר וכמה אתם אוהבים את הביצוע הקודם מירי - 8, אהוד -10

veredmp

New member
../images/Emo252.gif

1. איזה ביצוע אתם אוהבים יותר? מירי (אני מתחילה לחזור על עצמי פה
) 2. האם מירי חדשה משהו בשיר? לא יודעת אם חידשה, אבל הוא נשמע אחרת לגמרי עליה לעומת אהוד, אז כנראה שכן
3. האם מירי הרסה משהו בשיר? לא 4. האם מירי בכלל הייתה צריכה לשיר קאבר זה? זו היתה תוספת חביבה בסיבוב של "שלום לאמונות". זה מצחיק, לקראת אמצע-סוף הסיבוב כבר נמאס לי מהשיר הזה בהופעות, ואז אחרי שהיא הפסיקה לשיר אותו, התחלתי קצת להתגעגע אליו...... 5. האם הכרתם את הביצוע הקודם? אני חושבת שכן 6. האם מירי צריכה לשיר את השיר בהופעה? שוב, אולי כשיר מתחלף עם "הצל ואני" אבל לא כתוספת לליינאפ הקיים. 7. האם מירי צריכה להקליט את השיר? למה לא, יכול להיות נחמד. למרות שאני לא רואה באיזו הזדמנות ייצא לה להקליט אותו.......

למעלה