שאלון קאברים

נעהירחק

New member
../images/Emo253.gif../images/Emo253.gifעכשיו היא אמא מסופקת

.1 איזה ביצוע אתם אוהבים יותר? שניהם באותה מידה 2. האם מירי חדשה משהו בשיר? בקטנה 3. האם מירי הרסה משהו בשיר? היא לא יכולה
4. האם מירי בכלל הייתה צריכה לשיר קאבר זה? לא היה חייב 5. האם הכרתם את הביצוע הקודם? כן 6. האם מירי צריכה לשיר את השיר בהופעה? לעיתים 7. האם מירי צריכה להקליט את השיר? לא מ1-10 כמה אתה אוהבים את הקאבר וכמה אתם אוהבים את הביצוע הקודם מירי - 8. רמי -8.

I מ י ר ב I

New member
על הגשר הישן

1. איזה ביצוע אתם אוהבים יותר? שני הביצועים יפים,אני אוהבת את הביצוע החדש של רמי בעיבוד החדש. 2. האם מירי חדשה משהו בשיר? כן,מבט נשי על השיר 3. האם מירי הרסה משהו בשיר? לא 4. האם מירי בכלל הייתה צריכה לשיר קאבר זה? למה לא? 5. האם הכרתם את הביצוע הקודם? כן 6. האם מירי צריכה לשיר את השיר בהופעה? מתי שהיא מרגישה לנכון,ברור 7. האם מירי צריכה להקליט את השיר? אם יהיה דיסק הופעה אני חושבת שכן.

veredmp

New member
../images/Emo252.gif

1. איזה ביצוע אתם אוהבים יותר? מירי 2. האם מירי חדשה משהו בשיר? כן, בדרמטיות שלה 3. האם מירי הרסה משהו בשיר? לא 4. האם מירי בכלל הייתה צריכה לשיר קאבר זה? מאוד מתאים לה לשיר שירים של צרויה להב, אני מאוד אוהבת את הקאבר הזה 5. האם הכרתם את הביצוע הקודם? בוודאי 6. האם מירי צריכה לשיר את השיר בהופעה? כן, אני אישית עדיין לא מיציתי אותו
7. האם מירי צריכה להקליט את השיר? כן! זה יהיה נפלא

נעהירחק

New member
כי עוד לא ניתן כל מה שהובטח לנו מזמן

.1 איזה ביצוע אתם אוהבים יותר? ירדנה 2. האם מירי חדשה משהו בשיר? לא 3. האם מירי הרסה משהו בשיר? איך אפשר 4. האם מירי בכלל הייתה צריכה לשיר קאבר זה? לאירוע ספיציפי זה כן 5. האם הכרתם את הביצוע הקודם? בהחלט כן 6. האם מירי צריכה לשיר את השיר בהופעה? עם ירדנה ובאירועים מיוחדים כן. 7. האם מירי צריכה להקליט את השיר? לאאאאאאאאאא מ1-10 כמה אתה אוהבים את הקאבר וכמה אתם אוהבים את הביצוע הקודם מירי - 9. ירדנה - 10.

veredmp

New member
../images/Emo252.gif

1. איזה ביצוע אתם אוהבים יותר? אני הכי אוהבת את הדואט שלהן כשמירי אירחה את ירדנה בהופעה שלה
2. האם מירי חדשה משהו בשיר? לא ממש 3. האם מירי הרסה משהו בשיר? ממש לא 4. האם מירי בכלל הייתה צריכה לשיר קאבר זה? כן 5. האם הכרתם את הביצוע הקודם? ברור! 6. האם מירי צריכה לשיר את השיר בהופעה? לא 7. האם מירי צריכה להקליט את השיר? לא

נעהירחק

New member
../images/Emo253.gif../images/Emo253.gifככלות כוחי אל תעזבני

.1 איזה ביצוע אתם אוהבים יותר? מירי 2. האם מירי חדשה משהו בשיר? ביצוע ועיבוד 3. האם מירי הרסה משהו בשיר? לאאאאאאאא 4. האם מירי בכלל הייתה צריכה לשיר קאבר זה? זה חשוב לה 5. האם הכרתם את הביצוע הקודם? כן 6. האם מירי צריכה לשיר את השיר בהופעה? לעיתים 7. האם מירי צריכה להקליט את השיר? אולי מ1-10 כמה אתה אוהבים את הקאבר וכמה אתם אוהבים את הביצוע הקודם מירי - 8. אביהו 6 וחצי. הביצוע הכי אהוב והכי טוב לדעתי של הברירה הטבעית.

veredmp

New member
../images/Emo252.gif

1. איזה ביצוע אתם אוהבים יותר? מירי 2. האם מירי חדשה משהו בשיר? כשהיא מתרגשת משיר ומכניסה את הנשמה שלה פנימה, זה תמיד נשמע אחרת מכל בן אדם אחר שישיר את אותו שיר 3. האם מירי הרסה משהו בשיר? לא 4. האם מירי בכלל הייתה צריכה לשיר קאבר זה? כן, זה מקסים ומרגש 5. האם הכרתם את הביצוע הקודם? ברור 6. האם מירי צריכה לשיר את השיר בהופעה? כן, כמו שחנה אמרה, זה מאוד חשוב לה והשיר מרגש מאוד 7. האם מירי צריכה להקליט את השיר? אולי.... למרות שאורי העלה ביצוע של זה מהאירוח שלה עם הברירה הטבעית באיכות מעולה, אז גם אם לא, לא נורא

Rony 05

New member
היי

תודה רבה על ההשקעה אני אענה ביחד על חללר לדעתי את כל השירים מירי שרה בצורה מעולה...ואני מאוד אוהבת את הביצועים שלה מאוד הייתי רוצה ש"דוד ושאול" יכנס להופעות.. את "אם ננעלו" אני גם אוהבת, בעיקר בגלל המשמעות שלו "ככה זה " בביצוע של מירי הוא פשוט ענק! חייב להיות בהופעות, זה שיר שהרבה אנשים אוהבים ומכירים גם

נעהירחק

New member
../images/Emo253.gif../images/Emo253.gifתודה רבה ובכיף

לא סתם כותבים כאן בפורום כמה שאת מיוחדת,

veredmp

New member
עניתי על כל השירים שאני זוכרת בוודאות

את הביצוע המקורי. השאר אני מעדיפה לשמוע שוב את הביצוע הנוסף לפני שאני עונה (למרות שאני, כמכורת מירי ידועה, כמעט תמיד אעדיף את הביצוע שלה
) ואני כרגע לא יכולה להשתמש ברמקולים. אנסה לענות בהמשך השבוע על השאר
ובקשר לשירים נוספים שאפשר לשים - מה עם "אל תלך מכאן"? זה קאבר שמירי עושה ממש ממש מעולה, אני אישית מאוד מתגעגעת אליו בהופעות.

נעהירחק

New member
../images/Emo253.gif../images/Emo253.gifתודה על התשובות

גם את וגם אחרים יכולים להוסיף את הקברים שלהם יש עוד הרבה שלא הוספתי, כמו הצל ואני, שיר לשירה ויש עוד הרבה. גם אני אוהבת כמעט כל דבר שמירי שרה ותמיד היא מוסיפה מימד נוסף לאותו שיר, אבל לפעמים זה צריך להשאר חד פעמי

למעלה