100 סיבות לאהוב את "יומני הערפד"

NoAmItA ChAn

New member
#34 כי השחקנים ממש נחמדים ומשעשעים במציאות

אתם יודעים, לא שפגשתי אותם, אבל אפשר להסיק את זה מראיונות ומטוויטרים וכאלה XD

Karma Police3

New member
../images/Emo79.gif35# כי השחקנים אוהבים לשמוע פיקסיז../images/Emo99.gif

והולכים להופעות שלהם ביחד ! כל כך חמוד!

Karma Police3

New member
../images/Emo79.gif38# כי יש להם אביזרים מגניבים להרג ערפדים

והכל מיוצר ע"י אלאריק המוכשר

yt2104

New member
39# בגלל המשפט הבא...

דייון (אהובי) לאלנה "למה את מופתעת"? ( על הנשיקה) אלנה "לא הופתעתי שנישקת אותי הופתעתי שחשבת שנישקתי אותך בחזרה " דיימון במבט חודר ... נבלה .....חסרת עמוד שידרה. אממממ סליחה

# 40בגלל האקספיזם

כיף לברוח מאיומי הפצצה האיראנית(תיק תוק, תיק תוק) הפלשתינאים, דתיים-חילוניים, ביבי ושות' לבעיות של אלנה סטפן ודיימון ואפילו שזה רק לשעה בשבוע..

כלילו SH

New member
# 42

בגלל שהסדרה יכולה לגרום לנו לאהוב דמות מרושעת וזה מוכיח שהיא סדרה מדהימה. זה כאילו הופך את ההתייחסות (כמו באוואטר שהעבירו אותנו לצד של החייזרים
)

43# בגלל שתמיד יש סכנה שמישהו ימות ../images/Emo3.gif

אפילו אם הוא דמות יחסית משמעותית...

ורדונה2

New member
בשביל התקווה הקטנה שיום יבוא ואליינה ודיימון

יעשו סקס לוהט וחסר מעצורים מול המצלמה. ודיימון, כמובן, יצעק באמצע "הו, ורד, את כזאת סקסית ואני כ"כ רוצה אותך, אני כ"כ מדמיין אותך כאן איתי במקום את אליינה, רק את עושה לי את זה".

פנדורה5

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה