איפה

שאלה בבקשה

שמעתי שבחנות שבתחנה המרכזית בת"א יש חנות שמוכרת כל מיני שטויות כאלה של ראפרים... כמו חולצות וגינסים רחבים וכו'... זה נכון?

forgottenangel

New member
אנשיםםם

אני מחפשת כל מיני רשתות לרגליים,בכל מיני צבעים אז יש לכן מושג איפה יש? נו כי רשת שחורה זה לא מספיק

אממ..מישהו כאן יודע בוודאות שיש

בשוק הפישפשים מה לחפש?כי אמ..ראיתי כאן כמה אנשים מאוכזבים ואני לא רוצה לסוע סתם.. בעיקרון אני מחפשת אוברולים ומכנסיים רחבים..

booksmeller1

New member
שאלה - יד שניה ?

שלום לכן! רציתי לדעת אם אתן מכירות חנויות יד שניה לבגדים במידות "נורמליות"? נדמה לי שאני מידה 16[46] והייתי רוצה לקנות ולראות חנויות בגדים של יד שניה. בתל אביב. למישהי יש מידע? תודה ושנה נפלאה לכולם! יעל.

smady by

New member
אמממ...

יש באקס בוי בתחנה המרכזית, ויש גם חנות רגאיי כזאתי בקומה השלישית עם אני לא טועה (ויכול להיות שכן).. היא כולה אדומה-צהובה-ירוקה כזאת... יש גם בשוק הכרמל מכנסיים מתרחבים (אני קניתי משם לפני כמה זמן)

Jillian

New member
אני הרבה רואה בכל החנויות בסיגנון

אודם ומונסטון, כל החנויות בסיגנון

Marble Arch

New member
ברמת אביב.. זאת חנות רגילה

של דברים יפהפיים (בייסיק, לא אלטרנטיב), יש שם בין היתר גרבוני רשת, אני ראיתי בורוד וסגול ואולי יש עוד צבעים. אם זה רחוק לך - בחנויות כמו אודם, סטאף וכדו' יש בדר"כ.

toogit

New member
../images/Emo26.gif איפה../images/Emo35.gif ../images/Emo36.gif

שרשרו דברים שהייתם רוצים לדעת איפה ניתן למצוא אותם..... (=

toogit

New member
אז אני מתחילה.....

איפה אפשר למצוא חולצות שלושתריבע/גופיות מפוספסות? (פסים... שחור-לבן, אדום-שחור, ורוד-שחור וכו') תודהמ ראש

לגבי גופייה מפוספסת-

ראיתי אחת ממש חמודה עם פסים שחור לבן ותחרה בשרוולים בדפנה לוינסון בשהקין, בקומת העודפים של החנות

PurpleFilth

New member
לי יש אחת

גופיה, שחור-לבן, פסים דקים לרוחב. אין לי מה לעשות איתה, אולי כי היא די מכוערת... חוצמזה, לכי תמיד על יד שניה...

LiA n

New member
אני מחפשת->

מן מחוך שישוב מתחת לחזה, למי שזוכר זה כמו מה שמיכל אמדורסקי לבשה בפרסומת לאינדולה על החולצה המכופתרת... אני לא מהפורום אבל תודה לכל מי שיעזור:))

למעלה