איפה

לא מחוך בטן, היא התכוונה למחוך

כזה שמכסה חצי מהחזה. בדיוק אתמול ראיתי במקרה את הפרסומת

LiA n

New member
ואת יודעת אולי איפה אני מוצאת?:))

אה ושנה טובה!:))

AndreaCorr ©

New member
עניבה

לחבר של חברה שלי יש יומולדת עוד כמה ימים, והיא מחפשת לקנות לו בן היתר עניבה בצבע ירוק זוהר. מישהו יודע איפה אפשר למצוא? מישהו מוכר אולי? (להזמין מהאינטרנט זו לא אופציה, היא צריכה את זה לעוד פחות משבוע) תודה, שנטובה.

מכנסיים- עזרה בבקשה!!

איפה חביבה ממוקמת ומה הסגנון שהיא מוכרת? אני מתה למכנסי ויניל\ עור, דמוי עור, שישבו הכי צמוד ומחמיא שיש.... אוף.. תודה על קבלת הפנים :) אין מקום כמו הבית, ואין מקום כמו פורום אופנה האלטרנטיבית של תפוז.. שלכם, לירונה

Just Angel

New member
חביבה ממוקמת איפשהו ב..../images/Emo26.gif

באחת ה"פניות" שבקינג ג'ורג'..לא דעת להסביר את המיקום המדויק. וגם אני הייתי שם ביום חמישי-אין שם מכנסי עור/ויניל-בטח תוכלי למצוא בחנויות סקס,חנויות יד שניה, ובוולווט.. בהצלחה בחיפושים ^ ^ אם תפגשי במכנס ויניל קצרצר אשמח אם תגידי לי איפה.

Chat Noir

New member
.

סגנון? מכנסיים. ממש לא נראה לי שתמצאי ויניל/עור אצל חביבה, וגם לא מכנסיים ש"ישבו הכי צמוד ומחמיא שיש", אבל שיהיה. בעיקרון חביבה יושבת על קינג-ג'ורג' פינת משהו, אבל יותר פשוט להסביר איך להגיע דרך שינקין- תיכנסי לעין השלישית וצאי מהצד השני, דרך חנות מזכרות ושטויות מוזרה כזאת. ממש ביציאה ממנה תראי חנות קטנה- זאת חביבה. ואם לא תראי- פשוט תשאלי מישהו.

hai001

New member
אולי אפשר למצוא מכנסי עור/ויניל

בשוק בצלאל במחיר זול, אני מכיר איזה אישה מבוגרת שקוראים לה אילנה היא יש לה באסטה בשוק הכרמל בהתחלה יש לה מכנסי דמוי עור שחורות מאוד סקסיות לפי מידות(זה רק בחורף). אפשר גם להשיג בתחנה מרכזית חדשה במידר- שוק מכנסי עור, בחנויות סקס מכנסי עור עולה יקר, וגם בחנויות יד שניה.

toogit

New member
../images/Emo53.gif עזרה בבקשההה...

חולצות פסים (לאורך וגם לרוחב) בצבעים שחור-לבן, שחור-אדום וכו'... ושיהיו 3/4 רצוי (ראיתי פה תמונה שמישהי שמה לא מזמן...) מאיפה ניתן להשיג? תודה מראש

Bleeding BitcH

New member
נראה לי שתמצאי בחנויות של פאקצות ב

תל אביב...זו לא חולצה ממש מיוחדת.

AliceInChains17

New member
איפה........

אני מוצאת מגפים כמו בתמונה?(נראה לי הם מזמש) וגם איפה יש גרביי פסים שחור-סגול ארוכות? איפה?איפה?איפה?

Just Angel

New member
לי יש גרבי פסים סגול-שחור

ז"א-גרביונים..קניתי אותם בחנות כלשהי בסנטר בפורים.. הייתי שם לא מזמן והיה רק שחור-צהוב או כתום-צהוב..

חיפושה

New member
היי

רק עכשיו קלטתי שיש לי משהו דומה נורא. אני חייבת לציין שהן לא בהירות! החום הוא חום כהה מאוד מאוד ומה שיצא אדום הוא בורדו כהה כהה.. זה הפלאש הרג אותן. P: אם בא לך...מידה 38.

AliceInChains17

New member
הם למכירה?../images/Emo12.gif

היתי קונה אותם למרות שלדעתי הם לא ממש דומות. גם האף שלהם(איך שקוראים לזה) לא אותו האף והאורך ואולי גם הבד ומשו בגזרה אבל הן עדין ממש חמודות:] ואהבתי את השילוב עם הבורדו

חיפושה

New member
כן כן,למכירה.:)

חח נו..נאי יודעת. אבל הן הזכירו לי אותן והייתי חייבת לנסות.. דברי איתי במסרים אם בא לך.

/

New member
חגורה

אני מחפשת חגורת ניטים זולה, בחיפה ולא בשוקים מסביב. ובבקשה אל תגידו שבכל מקום יש, כי לא ראיתי בשם מקום.

למעלה