איזה יופי - גם שאלת וגם ענית מדויק
שלום אורנה - אכן כפי ששאלת וענית לכל אבן התדר האנרגטי שלה שהינו פונקציה של מרכיבים רבים. ראשית מבחינה גימולוגית ההרכב הכימי, המבנה הפיזי הפנימי ברמת המולקולות והדנא של הקריסטלים, כמו גם הצבע שהינו בחלקו גם פונקציה של המינרלים האגורים בתוכו. יתר הנתונים המשויכים לתדר הספציפי של כל אבן נאספו באופנים שונים, בדיוק כמו שכתבת. מבחינת מידת דיוק - לפחות כמו שאני חובה אותה זו אינה מתמטיקה , אבל עובד מדויק תמיד, יש גם השפעה של אוטוסוגסטיה - אך לא רק ויש לי דוגמאות רבות לכך. בשיעור אבנים לדוגמא נתתי אבן מסוימת לתלמידות - ועשינו איתה מדיטציה - אף אחת מהמשתתפות לא הכירה את האבן קודם - קורס מתחילים. האבן היתה אגת בלו לייס - התלמידות התבוננו בקריסטל, הרגישו אותו , טעמו אותו (כן עם הלשון) הקשיבו לו, עשינו איתו גם מסע אנרגטי קטן. התוצאות מבחנתי לגמרי לא מפתיעות - רוב הקבוצה אם לא כולה הגיעה לאותם תאורים שאחר כך הראתי להן זאת בכתובים: של רוגע, זרימה, נוחות, תקשורת, ים ......אלו בדיוק המאפינים המובים של אבן זו. אני חווה תהליכים כאלו ברמה רבה - נקרא לזה סוג של תקשור. צריך להבין שהקריסטלים הם למעשה מוליכי אור - קרי ידע, מידע אנרגטי(לא מילולי) ונדרשת מיומנות להקשיב לשפה שלהם מעבר לכל התעוד הקיים לגביהם. ולכן אם למשל נעשה קריאה בקריסטלים - כן יש דבר כזה, הרי שאנחנו יכולים לזהות בתהליך את האנרגיות המשתתפות במשחק החיים של המתיעץ עמנו - ויש מצב שלמשל (וזה גם קרה) שענת ואני עושות פתיחה/קריאה משותפת בקריסטלים למישהי - ונפתח מגירות מידע שונות עבור הלקוח על אותם אבנים . ועד כמה זה מדויק - נעשה למשל מחקר - על אבן שנקראת לפידולייט (המרכיב הכימי הגובה של הוא ליטיום) לפיכך נחשבת לאבן שמנקה טרדות ומחשבות טורדניות , עוזרת לשינה שקטה - בבית חולים במחלקה של אנשים שסובלים ממנה דיפרסיה (התרופות שהם מקבלים מבוססות ליטיום)- מה האבן שנבחרה שם ברוב קולות- הלפידולייט. זהו יקירה אני יכולה להמשיך ולהמשיך עם דוגמאות אין ספור, עם תרגילים אין ספור. אם מענין אותך כתבי לנו שוב ואתן לך משימה שתמכיש לך באופן אישי את שכתבתי כאן. להשתמע ריקי-חן יהונתן