אירוח בפורום - ריקי חן יהונתן

עשית ביקור בית בראש שלי? ../images/Emo8.gif... בהמשך

אז בנוסף לשאלות של ענת... אני בתחילת שבוע 38 ובימים האחרונים משהו אמר לי להתחיל להסתובב עם קרנליאן בחזיה... יש גברים בגו? יש עוד משהו חוץ ממנה?

הקאנליאן מצויינת

חזיה מקום טוב. מקום עוד יותר טוב זה סמוך לבטן ולכן צמיד מתאים. או כפי שכבר עניתי בכיס. הקראנליאן מוזכרת ברבנו בחיי- כמותרת לאישה הרב לשאת ולטלטל אותה אף בשבת היות והיא שומרת על האם , ההריון והוולד. אני ממליצה בחום ומהנסיון שלי לקנות קארנליאן גדולה חמודה וללטף איתה את הבטן באהבה. אני מאחלת לכם לידה מצויינת. ריקי-חן יהונתן

הריון ולידה - נכון שאלות שעולות הרבה

ראשית והתשובה נכונה ליתר הסוגיות שעולות ברמת "לא מצליח לי" זה כמובן לעשות עבודת מודעות פנימית - של מה אני באמת רוצה, ואם יש חסמים - על מה הם יושבים וללבן אותם עם עצמינו - כי הגוף נפש חוברים להם יחד ומשפיעים זה על זה הדדית - גם תהליכים אלו ניתן לעשות באמצעות קריסטלים (למשל מלכית ורודוקרוסייט ועוד....) בליווי אישי או מטפלת מיומנת. לגופו אבני כניסה להריון ושמירה עליו: רובי, ספיר כחולה, גארנט, גאספר אדומה, קריסוקולה, מונסטון, כלצית כתומה ושני תודר מסטונאייג' כותבת בספר שלה "סוד הקריסטלים" על השיוואלינגם. מבחינת איפה לשאת אותם קרוב לצאקרות הבסיס והמין - קרי: צמיד, טבעת, אבן בכיס - ובשקט אני אומרת בין הפד לתחתונים לרובי הגולמיות שבאות במבנה שטוח זה מקום מצויין. לגבי ההתייחסות להפלות חוזרות - כפי שכתבתי בהתחלה, יש אכן לבדוק את המיקום שלנו ועל מה "זה נופל". אבנים ללידה קלה : כל האבנים שציינתי קודם וגם פרידות. שני תודר מסטונאייג' גם ממליצה על אמונייט. לגבי נושא ההנקה והחלב והפסקת הנקה - הנה התקלת אותי, אין לי מושג - באינטואיציה הייתי חושבת על אוונטורין (בריאות ככלית)קוורץ (הוא תמיד איתי אם לא עולה בדעתי משהו קונקרטי) פניתי למיכל ויסלברג - חברתי ומורתי היא ציינה את הרוטיל - בדרך כלל הרוטילים נמצאים באבנים אחרות כמו קוורץ או סמוקי ובאון נדיר ניתן למצוא אותם כמינרל בזכות עצמו- הרוטיל מאפשר כח עם התמודדות פנימית וריפוי לדלקות פנימיות. אני מקווה שמיכל תמצא זמן להכנס כאן לאתר ובוודאי תוכל להרחיב את התשובה. מעל להכל - להפעיל את משאלת הלב - אם זה משרת את טובתינו העליונה - אז זה קורה. ריקי-חן יהונתן

lady parket

New member
בקשר לקריסטלים

יש קריסטלים שמתאימים אותם ספציפית לבנאדם לפי תכונות שלו או מצב בריאותי או משהו בסגנון.? או שזה פשוט קשור לנושאים (לדוגמה..זוגיות...נישואין ...בריאות וכו') ? הייתי רוצה ליצור איתך קשר באופן אישי אשמח אם תשלחי לי פרטים. תודה

שלום ליידי

כתבת יפה , שאלת וענית - התשובה גם וגם. הקריסטלים שיכיים לתחום שנקרא רפואת תדרים. היות ובתהליך התגבשות שלהם - לפני מליוני שנים - נאגרה אנרגיה, מסוגים שונים - הרי שהתפקיד שלנו לבחור בין שפע מתנות אלו שהטבע העניק לנו ולשלב אותם במערך חיינו. בין אם מדובר באתגרים פיזים כמו מחלות ובין אם לצורכי נושאים ומשימות שונות. היות ואנו מדברים שפה משותפת של גוף נפש וההוויה שלנו מורכבת מהפיזי, המנטלי, הרגשי והרוחני - הרי שהעבודה איתם - עם הקריסטלים אף היא משלבת יצוג לכל אלו. מקווה שעניתי לשאלת. אני לא יודעת אם התכוונת אלי או אל ענת מבחינת יצירת הקשר. הפרטים שלי מופיעים בהמשך. בכל מקרא בהצלחה עם התובנות. ריקי-חן יהונתן

התאמת קריסטלים היא לזמן, לאדם ולמקום מסויים

מחזקת את ריקי בתשובתה על הבחירה במתנות של הטבע, כך שיתאימו לתדר שלנו בסיטואציה. לדוגמא: איש/ה הולכת לראיון עבודה , ומאוד רוצה להצליח. בד"כ המתראיינ/ת מאוד שקטה, לא כ"כ מצליחה להביע את עצמך, נבהלת וכו'.. - הייתי ממליצה ללכת לראיון עבודה עם סודוליית - אבן המתקשרת עם צאקרת הגרון , שמדברת על אסרטיביות, המוח יגבר על הרגש. כך שפחות תהיי מבוהלת ותוכלי להגיד את מה שיש לך לאמר.. אותו ראיון עבודה, אבל המתראיינ/ת היא אדם מאוד אסטריבי, עומד על שלו, לפעמים קצת מבהיל אנשים עם הנחרצות הזו. יודע שתכונה זו לאו דווקא משרתת אותה/ו בזמן ראיונות עבודה. .הייתי ממליצה על אגת בלו לייס, שגם היא אבן של צאקרת הגרון. אבל היא מביאה איתה רוך, רכות, אמפתיה. כך שהיא מרככת את האנרגיה האסטריבית של אותו אדם. בדיון שכר זה כבר סיפור אחר, שם סודוליית היא מעולה אפילו אם אסרטיביים. ומה שהתאים אתמול, לאו דווקא מתאים היום. וכו'..

liat sa

New member
הי, רציתי לשאול האם במקרה של "איחור" בקבלת

המחזור , ללא חשש מהריון , האם יש קריסטל שיכול לעזור בתהליך, או בייצוב המחזור לנערות. ליאת

רובי, רובי, ועוד פעם רובי

קרי 3 פעמים רובי במערך בין הפד לתחתונים - לא צוחקת עובד! ריקי-חן יהונתן

נכון, יש גם פעמים שלא מומלץ

ענת יקירתי - את אמורה לדעת זאת - למדת בקורס הבסיסי הראשון. ובכל זאת ראשית, כשפתאום שמים לב שמשהו לא מתאים לנו, משהו לא מסתדר, מרגישים עמוס, מרגישים סחרחורת, או תופעות פיזיולוגיות משונות - לבדוק אלו קריסטלים יש עלינו - ולבדוק מה קורה שמסירים אותם. הרבה פעמים עבודה עם קריסטלים הינה ניסוי ותהייה. יש לשים לב ואת זה אנשים לא יודעים ולעיתים הולכים עם תכשיט עם אבן שלא מתאימה לצאקרה הספציפית אם היא בעודף או בחוסר. בדרך כלל - זה לא קורא כי הכל ענין של זיהוי התדר ולכן אנחנו נבחר ללכת עם קריסטל שמעצים בהדהוד שלו במנעד האנרגטי את מה שאני צריכה לחזק אצלי או להרגיע. יש אבנים שלגמרי אסורים במקרים של מחלות אוטואמיוניות, ולמשל לא נשתמש בקוורץ גנרטור שמעצים דברים, מפזר אנרגיות דחוסות במקרה של סרטן - כי אני ממש לא רוצה להעצים או ולפזר את "זרעי המחלה" בגוף. לא נלך עם המטייט במקרה של לחץ דם נמוך כי הוא מתאים ללחץ דם גבוה - אז עם יש עניני לחץ דם לא מזוהים עדיף בלאדסטון שטובה גם במקרה של גבוה וגם במקרה של נמוך. - אולי בגלל זה את לא מגיבה טוב להמטייט. בקיצור שאלת שלאלה מאד מאתגרת. ריקי-חן יהונתן

כל יום לומדים משהוא חדש....../images/Emo131.gif

אולי סוף סוף אני יורדת לסוף דעתה של המטייט למה היא לא מתאימה לי. לפעמים התשובה מול העיניים ופשוט לא רואים

תודה לריקי חן יהונתן על ההתארחות המרתקת ../images/Emo140.gif

בנימה אישית - את מלכה
היה כיף לארח אותך , להיות קשובים לידע שבך ולאנרגיות החיוביות
שנה אזרחית נפלאה לך ולכל חברי הפורום
ענת

ריגש אותי תהליך הרחבת הידע

ענת כמו שגם אמרתי לך בעל פה - אני מסירה בפניך את הכובע על היוזמה בניהול הפורום. כמורה שלך, כחברה חדשה - נפלא לי לראות את האהבה והגדילה שלך לתחום, את היכולות וההתפתחות המקצועים והאינטואטיבית שלך. אני חושבת שאין משהו יותר מפרגן למורה לראות את התלמידים שלה משגשיים בתחום ומעבירים את הידע, האור, האנרגיה הלאה - זה עובד במין אדוה כזאת שכולנו מחוברים לגלים לסיבי האור האלו ואותי זה ממש מרגש. בהצלחה עם כל הפרויקטים שלך. ואני תמיד כאן צועדת לידך את הדרך. באהבה. ריקי-חן יהונתן

למעלה