בואו נכיר

נעים מאוד, מותר להצטרף מתחת ל-30?

1. צבע מועדף - כחול. 2. מאכל אהוב - פסטה. 3. ים. 4. לבן. 5. בירה - לף. 6. ג'ינס וחולצה / ספורט אלגנט. 7. אלוהיי הדברים הקטנים. 8. סרט שראיתי אתמול - להרגיש בבית. 9. באלכסון. 10. בית קפה או פאב. 11. כל אחד על עצמו. 12. ישראלית וכל מה שהוא לא אלקטרוני או רוק כבד. 13. להביט מהצד. 14. תיאורטית כן. מעשית עוד לא יצא. 15. בגיל 19. 16. בגיל 19. 17. פדלאה. אוהבת לצפות בכדורסל
18. לא. 19. כשאגדל אחליט
20. משפחה.

s301

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gifאפשר עדיין לענות על השאלון ?

1. צבע מועדף ? כחול 2. מאכל הכי אהוב?גלידת ריבת חלב 3. ים או בריכה ?ים 4. יין אדום או לבן ?לבן 5. משקה אחר ?לימונענע 6. סגנון לבוש ?מותאם לאוירה 7. ספר שממש עשה לי את זה ?בת יפתח 8. סרט שממש עשה לי את זה ?"חופים" 9. במיטה, באלכסון או ישר עם חיבוק הכרית ?לצערי ישר 10. פגישה ראשונה, בית קפה ? פאב? סרט ?בית קפה 11. מי משלם בפגישה ראשונה ?חצי חצי 12. מוסיקה מועדפת ?כזאת שזורמת בדם ומסעירה את החושים 13. לרקוד או להביט מהצד ?לרקוד לרקוד ושוב לרקוד 14. ידיד/ה למטרת סקס בלבד (בהסכמה מראש) כן\ לא ?לא אני 15. אהבת אמת ראשונה בחיים ? מתי ?בגיל 16 16. סקס ראשון באיזה גיל ?נעורים 17. סוג ספורט מועדף ?שחייה, הליכה, 18. סיגריות זה מגעיל אותי ?מגעיל ומרתיע 19. מה תרצה/י להיות כשתהיה/י גדול/ה ?ילדה 20. בחגים - מה עדיף חברים או משפחה ?משפוחה אבל תמיד נחמד לחשוב על היום בו נשב כל החברים ביחד... חזון אחרית הימים

יפה מאד..., רק פעם הבאה

צריך לשרשר את זה לאותו שירשור.... כשאתה פותח את התגובה הראשונה אז שם למטה יש אפשרות " הוספת תגובה " לשירשור עצמו... רק לידע כללי וברוך הבא.

יאללה

שאלון קצרצר להכרות בסיסית, למי שבא שישתף פעולה, למי שלא, שיסתכל.. 1. צבע מועדף ? כחול כהה 2. מאכל הכי אהוב? משתנה 3. ים או בריכה ?לראות את הים לטבול בבריכה 4. יין אדום או לבן ? דיאט קולה 5. משקה אחר ? בריזר אננס 6. סגנון לבוש ?קיבוצניקית 7. ספר שממש עשה לי את זה ? זכרונותיה של גיישה 8. סרט שממש עשה לי את זה ?הרבה, לא זוכרת עכשיו 9. במיטה, באלכסון או ישר עם חיבוק הכרית ? כל המוזכר לעיל לסירוגין 10. פגישה ראשונה, בית קפה ? פאב? סרט ? בית קפה 11. מי משלם בפגישה ראשונה ? אני אציע אלא אם ארגיש שזה לא מתאים 12. מוסיקה מועדפת ? גלגלץ 13. לרקוד או להביט מהצד ? לרוב להביט, לפעמים לקום 14. ידיד/ה למטרת סקס בלבד (בהסכמה מראש) כן\ לא ? כן 15. אהבת אמת ראשונה בחיים ? מתי ? איי איי איי עוד לא אהבתי די 16. סקס ראשון באיזה גיל ? לא מגלה 17. סוג ספורט מועדף ? אין כזה 18. סיגריות זה מגעיל אותי ?לא תמיד 19. מה תרצה/י להיות כשתהיה/י גדול/ה ?חופשיה 20. בחגים - מה עדיף חברים או משפחה ?משפחה ואח"כ חברים

מרסלו1

New member
טוב.

1. צבע מועדף ? כחול 2. מאכל הכי אהוב? אסאדו-צלעות. 3. ים או בריכה ? ים 4. יין אדום או לבן ? בלי יין בכלל 5. משקה אחר ? יש הרבה, לא אלכוהול לרוב 6. סגנון לבוש ? לעבודה מחוייט, לא לעבודה כמה שיותר זרוק 7. ספר שממש עשה לי את זה ? נדוש אבל.... האלכימאי 8. סרט שממש עשה לי את זה ? לא עולה לי בראש כרגע. 9. במיטה, באלכסון או ישר עם חיבוק הכרית ? באלכסון עם הכרית, באמת.... 10. פגישה ראשונה, בית קפה ? פאב? סרט ?בית קפה 11. מי משלם בפגישה ראשונה ? אני 12. מוסיקה מועדפת ? שקטה לרוב 13. לרקוד או להביט מהצד ? לא אוהב לרקוד גם לא להביט מן הצד. 14. ידיד/ה למטרת סקס בלבד (בהסכמה מראש) כן\ לא ? כן 15. אהבת אמת ראשונה בחיים ? מתי ? גיל 25 16. סקס ראשון באיזה גיל ? 18 17. סוג ספורט מועדף ?כדורגל, כדורסל, צלילה 18. סיגריות זה מגעיל אותי ?כן 19. מה תרצה/י להיות כשתהיה/י גדול/ה ?אני כבר גדול ואני כבר מה שרציתי להיות-פרטים למובחרות. 20. בחגים - מה עדיף חברים או משפחה ?חברים, עד לקריאת השאלון לא ידעתי שיש אופציה של חברים....כל מי שאני מכיר עם המשפחה.

חדשה-דנדשה פה../images/Emo141.gif

. צבע מועדף ?
אדום 2. מאכל הכי אהוב?
דגים 3. ים או בריכה ?
ים 4. יין אדום או לבן ?
אדום 5. משקה אחר ?
מים 6. סגנון לבוש ?
משתנה 7. ספר שממש עשה לי את זה ?
פתוח סגור פתוח/יהודה עמיחי 8. סרט שממש עשה לי את זה ?
מדורת השבט 9. במיטה, באלכסון או ישר עם חיבוק הכרית ?
נאלכסון הוא אסון לא? 10. פגישה ראשונה, בית קפה ? פאב? סרט ?
בית קפה 11. מי משלם בפגישה ראשונה ?
הוא 12. מוסיקה מועדפת ?
ישראלית 13. לרקוד או להביט מהצד ?
גם וגם 14. ידיד/ה למטרת סקס בלבד (בהסכמה מראש) כן\ לא ?
לא מסוגלת 15. אהבת אמת ראשונה בחיים ? מתי ?
בגיל 28 16. סקס ראשון באיזה גיל ?23
17. סוג ספורט מועדף ?
סקס זה ספורט? 18. סיגריות זה מגעיל אותי ?
לגמרי ועד הסוף 19. מה תרצה/י להיות כשתהיה/י גדול/ה ?
להקים מרכז טיפולי חלומי עפ"י גישות חינוכיות -טיפוליות שאני מאמינה בהם. 20. בחגים - מה עדיף חברים או משפחה ?
תלוי באיזה שלב של הערב

אלהם אני אור נעים מאוד :)

מכיון שאני מפשפשת בכל דבר שניתן למלאות עלי מתוך סקרנות ומכיון שנאי רווקה אני אשמח להשתתף איתכם באתר צבע אהוב-כתום מאכל - מאכלי ים ים או בריכה- ים כי בריכה יש לי בבית יין אדום או לבן? יין אדום יבש סגנון לבוש- ישנם 2 מצבים והם ההפך והם: חליפה יפה או שרוואל וגופיה פשוטה שאנטי. ספר - מישהו לרוץ איתו סרט- אפקט הפרפר לגבי השינה אני אוהבת לישון מכווצת לצד:) חח שאלה חמודה אבל כשיש שניים זה יכול להתשנות מי שמרגיש שהוא בעל עמדה רצינית ורוצה להפגין שהוא גבר כמובן שהוא ישלם. ואם אין אז לא נורא לא מצפים אבל יש בזה משהו שגבר משלם על אישה :) כסף היום לא בא בקלות :) מוסיקה- פינקפלויד, מוסיקה שקטה ורוק ישראלי שאני יוצרת. לרקו כמובן לרקוד.. ידיד טוב לסקס? תלוי כמה אתה מגיע עם עצמך למצב של ראש פתוח והחלטה אבל אני לא בעד. אהבת אמת- לפני 7 שנים. ספורט- הליכה , שיחה, אופנים ארצה להיות מפיקה ענקית ואני כבר עושה זאת חגים זה נחמד לגוון אצל חברים ועם משפחה לא מתנגדת ולא חורצת על אף דיעה :) אוקי אז עניתי על השאלות :)

D e c e m b e r

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל הכבוד על מעשייך...מצווה גדולה. ועוד מגיל כל כך צעיר... חיזקי ואימצי. מגיע לך את כל הטוב שבעולם.

למעלה