בורסת ההימורים לאולימפ'

../images/Emo26.gifבורסת ההימורים לאולימפ'../images/Emo36.gif

שירשור זה יעסוק בבורת ההימורים ומי שיהיה הכי קרוב יזכה ב.... 24 שעות עם אורן אהרוני (ססססססססתתתתתם!) יאללה חבר הלהתחיל לשרשר כמובן שמדובר בשירשור של רק ישראלים!

אני אתחיל!!!

שם מקום אלכס אברבוך 2 אריק זאבי 2 גל פרידמן 3 אירנה לנסקי חצי גמר (מקום 14) יואל רזבוזוב - לי קורזיץ 4\3 אסף בימרו 30-22 אודי וקס - אודי גל גידי קליגר 5 היילה סטאין 30-40 גל יקותיאל - נילי אברמסקי בין האחרונות (בתיקווה להפתעה) מיכל פיינבלט - ניקה קורנצקי ורד בוסקילה 7-3 ורד בורוכובסקי חצי גמר , גמר אנה סמאשנובה רבע גמר אניה גוסטומלסקי מקום טוב במקדמות בלי חצי יוני ארליך אנדי רם חצי גמר מקום 4 מיכאל קולגנוב 2 אינה יופה אנסטסיה גלושקוב כמעט גמר רועי ילין 2 גוצ'ה ציציאשווילי 1 לריסה פסחוביץ' אין לי שמץ מרינה קרבצ'נקה אין שלי שמץ יורי איבסייצ'יק 4 אלכסנדר דנילוב 3 פאבל גופמן גמר 1 ביחדים לפחות יעקב מנשירוב כלום גיא סטריק 3\4 קטיה פיסצקי כמעט גמר מאיה ערוסי אין לי שמץ איילת אוחיון איו לי שמץ

alonshin

New member
חיים בסרט...

לפי ההימור שלך ישראל זוכה ב10 מדליות (אברבוך זאבי פרידמן קורזיץ קורנצקי ובוסקילה קלגנוב ילין גוצ'ה דנילוב וסטאריק ) וזה עוד בלי לספור את מאיה ערוסי שאורן נתן לה מדליה , רם וארליך וייבסייצ'יק שלדעתך מקום רביעי וגל וקליגר בחמישי... בקיצור יש פה פוטנציאל ל14 מדליות לישראל - אנשים לא יודע איך להגיד לכם את זה , אבל אתם חיים בסרט מטורף... רובכם הולכים להתאכזב נורא בעוד 3 שבועות, וחבל - אני לא יודע אם זה נובע מחוסר הבנה של הקושי של להשיג מדליה במשחקים אולימפיים, או סתם מאופטימיות חסרת בסיס - אבל בכל מקרה אתם ממש טועים (הלוואי שלא...) 10 מדליות לישראל זו תחזית ממש מצחיקה - אי אפשר ממש לבנות על אף אחד , זאת כן משלחת איכותית ביותר אבל ייתכן גם תסריט שנחזור בלי כלום. בטח האמת בסוף תהיה באמצע - מדליה אחת או שתיים , מגוצ'ה גל או אריק - לא מאמין שהרבה יותר מזה.

תמיר1991

New member
ההימור שלי:

אברבוך (יפסיד למרקוב), גל פרידמן (יפסיד לקקלמנאקיס) וזאבי (יפסיד לאינוי) יביאו לנו 3 מדליות כסף. הזהב לא יגיע עכשיו, אולי בבייג'ין בעוד 4 שנים. תמיר.

TalHai

New member
ההימור שלי

אלכס אברבוך- זהב ראשון לישראל אריק זאבי- זהב שני לישראל גל פרידמן- מינימום ארד אירנה לנסקי- תעלה לחצי גמר,אבל לא יותר מזה יואל רזבוזוב- ארד לי קורזיץ- ארד נילי אברמסקי- את המדליה היא תביא ב-2008 איילת אוחיון- בעשיריה הראשונה זה בטוח יורי איבסייצ'יק- ארד ואולי יותר מזה ורד בוסקילה וניקה קורניצקי- ארד או כסף ורד ברוכובסקי- את המדליה היא תביא ב-2008 אסף בימרו- ממש אין לי מושג אניה גוסטמלסקי- את המדליה היא תביא לנו ב-2008 פבל גופממן- מקום טוב באמצע אודי גל וגידי קליגר- ארד או מינימום מקום 4,5 אנסטסיה גלושקוב ואינה יופה- ארד ומעלה אלכס דנילוב- בעשיריה הראשונה, מדליה ב-2008 אודי וקס- ארד רועי ילין- ארד או לפחות 4,5 גל יקותיאל- מדליה ב-2008 יעקב מנשירוב- יגיע למקום יחסית טוב. את המדליה יביא ב-2008 היילה סטאין- יגיע למקום טוב באמצע גיא סטריק- מינימום ארד ואולי אפילו זהב שלישי אנה סמאשנובה- ארד או 4,5 אולי אפילו 6, מאייה ארוסי- ארד ומעלה מיכל פיינבלט- מדליה בטוחה ב-2008 קטיה פיסצקי- מקום טוב באמצע לריסה פסחוביץ'- ב-2008 נראה ממנה מדליה גל פרידמן- יש מצב למדליה נוספת ממנו גוצה ציציאשוילי- בעשיריה ואולי אפילו מדליה מיכאל קלגנוב- בעשיריה הראשונה ואולי אפילו ארד מריה קרבצ'נקו- לא מכיר אנדי רם ויוני ארליך- מקום טוב גם אם לא מדליה

תמיר1991

New member
לא קצת הגזמת?

יש פה יותר מדליות מאשר גמרים צפויים... כל מי שמאדיר כל כך את הספורט הקלוקל שלנו יתאכזב, ובגדול. תמיר.

TalHai

New member
כמובן שזה התרחיש הכי טוב

אבל כן לדעתי 11 מדליות זה אומנם התרחיש הטוב ביותר אבל הוא יכול להתרחש

nitsansh

New member
"קצת" זה אנדרסטייטמנט...

מי שמאמין שישראל תקבל 10 מדליות הוא אופטימיסט חסר-תקנה או חסר ידע בספורט... הסיכוי שזה יקרה הוא כמו הסיכוי של ישראל להיות אלופת העולם בכדורגל...

nitsansh

New member
הרבה יותר קטן...

ישראל זה לא יוון, אירופה זה לא העולם, וכדורגל זה לא אולימפיאדה... בספורט אין דבר בלתי אפשרי, ואין ענף שלא היו בו הפתעות... אבל סטטיסטית הסיכוי לצירוף כזה של אירועים שונים שיביא לישראל 10 מדליות, הוא ממש אפסי...

האופטימיות משעשעת

האופטימיות מדהימה אותי נילי אברמסקי היא בת יותר מ30 ב2008 היא תהיה זקנה. כל האופטימיות לגבי 2008 דיי מטומטמת אנחנו לא יודעים מי יפרוש ומי פשוט ירד רמה ודברים כאלה קורים הרי יכלו להגיד לפני סידני שאורבך הוא ההבטחה לאתונה והוא יכל להיות ועובדה שהוא לא. נ 2008 זה עוד רחוק אז רצוי שנחייה בהווה וחוץ מזה אני מודיעה בצער רב ב2008 אני יצטרך להתגייס או יותר נכון לעשות שירות לאומי ככה שאת האולימפיאדה הבאה אני מפחדת שאני לא יראה.

TalHai

New member
בתחום של נילי אברמסקי

כבר היו ספורטאיות בסביבות ה-40, קודם לבדוק אחר כך לדבר

יוֹאב

New member
מאוד קשה להמר

את רוב המשתתפים הישראלים אמנם אני מכיר, אבל אינני מכיר בהכרח את יריביהם הצפויים. אני מאמין ביכולתו של זאבי להביא זהב. פרידמן וציציאשווילי הם מועמדים פוטנציאלים ריאלים למדליה גם כן. מעבר לזה, קשה מאוד להמר. זה לא משחק כדורגל.

nitsansh

New member
אני פסימי לגבי אריק...

בזמן האחרון הוא חולה ולא מתאמן... ממש לא הכנה אידאלית לאולימפיאדה... חוץ מזה, למי שלא יודע, אריק לא זכה באף מדליה באליפות עולם בקטגורית המשקל שלו (הוא זכה פעם אחת במשקל פתוח, שזה לא מקצוע אולימפי).

יוֹאב

New member
הבנתי שהוא חולה

יש לו שעורה וחום גבוה. שיהיה בריא, ועדיף שזה יקרה גם לפני התחרויות

TalHai

New member
כן אבל אני חושב שגם ככה הוא יגיע

להישגים טובים אם הוא היה במצב בריאות טוב היה לנו ללא ספק זהב ממנו....

הימור שלי

(ומה יהיה הפרס שלי? ) מאיה ערוסי - מדלית ארד אריק זאבי - מדלית כסף גל פרידמן - מדלית כסף גוצ'ה ציציאשווילי - מדלית זהב

mickeym

New member
שלי

גל פרידמן- כסף. גוצ'ה- כסף. זאבי- ארד. מאיה ערוסי- ארד. צמד הטניסאים (ברח לי השם)- יסיימו מקום 3-4. ורד בורוכבסקי תגיע לגמר במקצה אך לא תזכה כמובן במדליה. גיא סטריק יסיים שישי.

yuvalf90

New member
רם וארליך הטניסאים ויש לי שאלה

באיזה משקל מתמודדים הישראלים ב: גודו?? בטקוואנדו? ביווני רומי ? ובכל ענף שזה לפי משקלים (נראה לי שזה הכל לישראלים לא?)

למעלה