בורסת ההימורים לאולימפ'

nitsansh

New member
איזה משקל??

גל יקותיאל ג'ודו עד 60 ק"ג מיכל פיינבלט ג'ודו עד 52 ק"ג אודי וקס ג'ודו עד 66 ק"ג יואל רזבוזוב ג'ודו עד 73 ק"ג אריק זאבי ג'ודו עד 100 ק"ג מאיה ערוסי בטקוואנדו עד 49 ק"ג גוצ'ה ציציאשוילי בהאבקות עד 84 ק"ג יורי איבסייצ'יק בהאבקות עד 120 ק"ג יעקב מנשירוב בהאבקות עד 74 ק"ג

asoler

New member
הימור שלי

אל תזלזלו באיילת אוחיון הסייפת - היא עוד תפתיע!!! תקשיבו לי.

nitsansh

New member
רבע גמר יהיה הפתעה בשבילה...

רוב האנשים פה חיים באשליות שהתקשורת מנפחת לפני כל אולימפיאדה... לרוב הספורטאים במשלחת אין סיכוי ריאלי להתמודד על מדליות... במקרה הטוב, יש 10-12 ספורטאים שאם יגיעו לשיא יכולתם יתמודדו על מדליות... יש מספר דומה שמצפים מהם להגיע לגמר, כלומר 8-12 הראשונים... ויש כאלה שגם מקום בין 16-20 הראשונים יהיה הצלחה בשבילם... מי שמבין בספורט תחרותי, מחשיב מצב ששליש מהספורטאים מגיעים לשיא יכולתם כהצלחה... והשאיפה המוצהרת של ראשי המשלחת היא 2-3 מדליות וכ-10 גמרים... אם נשיג את זה - דיינו...

וואי איזה גישה מתנשאת.

חמודי.. אנשים פה מאמינים ומקווים למה להשבית שימחה אנשים בדר"כ כותבים את המקומות עפ"י מקומות ודירוג עולמי של דברים שאמורים לקרות . למה להיות כזה שלילי?

nitsansh

New member
זה לא שלילי, זה ריאלי

אני אשמח על כל מי שיצליח, אבל אני יודע מנסיון די ארוך (אולימפיאדה שמינית) שאין מצב שכולם מצליחים... ויש כאלה שבשבילם שיפור של שיא אישי, או ניצחון בקרב או משחק אחד, גם כן נחשב הצלחה... אני מעדיף להיות מופתע לטובה מאשר מאוכזב...

ההימור שלי ובלי עין הרע../images/Emo57.gif

אריק זאבי הלוואי שיקח זהב כי הוא מסוגל. אבל בגלל כל העין הרע שעושים לו במדינה שלנו אז הוא ייצא לצערי בלי מדליה (והלוואי שאני טועה). גיא סטריק יקח ארד. גל פרידמן ארד וגוצ'ה יקח זהב כל השאר מתנדנדים בין מקום 5 להגעה לגמר בלבד.

פלאנט

New member
שלום לכם

אריק זהבי מדליית זהב אברבוך כסף גוצה התאבק מדליית כסף

Mercyful God

New member
אנשים פה באמת מגזימים

זאבי יגיע רחוק מאוד , זהב לא יהיה מפתיע . אברבוך יגיע לגדולות , אבל יש לי הרגשה שלא לזהב . (ארד, אולי כסף) גוצה ציציאשוילי , כסף או זהב . גל פרידמן , מקום טוב קלגנוב כנ"ל השאר לא .

תמיר1991

New member
גלעד, גם אתה מעט מגזים.

השנה התקווה לא תהיה שווה זהב, זו דעתי. זאבי, אברבוך וגל פרידמן יעמדו על הפודיום, אבל במקום השני. יש סבירות גבוהה שאחד מהם לא יביא מדליה, אבל לפחות 2 מדליות יחזרו לישראל עם המשלחת ב- 29.8. ג'וצה יאכזב ובמקרה הכי טוב בשבילו יפסיד בחצי הגמר... גם איבסייצ'יק יצליח להגיע לחצי גמר, אבל לא למדליה. קלגנוב לא יעלה לגמר. המבול התקשורתי סביבו בסידני גמר אותו לגמרי, ויש לי תחושה שהוא עוד נושא טראומו משם, והוא יכשל. ואחרונים אחרונים, אנדי רם ויוני ארליך, מסוגלים להפתיע ולאיים על המדליה. גם מאיה ערוסי. תמיר.

למעלה