D DoLi it is Me New member 25/7/08 #48 ../images/Emo222.gif../images/Emo45.gif וקלי... באותו יום בשעה שבע...יש בת"א מפגש פעילים של ארגון שב"י [אמותתה למען זכויות בעל"ח]...אם את רוצה את יכולה לבוא איתי D:.
../images/Emo222.gif../images/Emo45.gif וקלי... באותו יום בשעה שבע...יש בת"א מפגש פעילים של ארגון שב"י [אמותתה למען זכויות בעל"ח]...אם את רוצה את יכולה לבוא איתי D:.
D DoLi it is Me New member 27/7/08 #53 ../images/Emo222.gifלא יודעתOO..כאילו מפגש פעילים מחדשים..מה כבר יכול להיות?יכול להיות נחמד דווקאר לא D:? ושאלתי אותה אם אפשר להביא חברות וזה והיא אמרה בכיף ^_^.
../images/Emo222.gifלא יודעתOO..כאילו מפגש פעילים מחדשים..מה כבר יכול להיות?יכול להיות נחמד דווקאר לא D:? ושאלתי אותה אם אפשר להביא חברות וזה והיא אמרה בכיף ^_^.