חח גם אותי כמעט חסמו שם אבל אז מיטקין פתאום הפך להיות נחמד
K kotegit New member 16/6/05 #24 הם חסמו אותך?! את במקרה חברה שלך מיכל? וואיייי גם אני לא מסכימה איתם המון. חחחחח ואז כולם מתנפלים עלי שם.
הם חסמו אותך?! את במקרה חברה שלך מיכל? וואיייי גם אני לא מסכימה איתם המון. חחחחח ואז כולם מתנפלים עלי שם.
D dsol New member 16/6/05 #25 רק אלי הם נחמדים שם יכול להיות בגלל החולצה שהכנתי....... בטח אם זה יצא חרא בהדפסה הם גם יתעצבנו עלי.....
רק אלי הם נחמדים שם יכול להיות בגלל החולצה שהכנתי....... בטח אם זה יצא חרא בהדפסה הם גם יתעצבנו עלי.....
B bbaarraa New member 16/6/05 #27 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הם מצחיקים שם אני זוכרת שכנכנסתי בפעם הראשונה לפורום הם חסמו כמה אנשים (שכנראה זה די הרגל אצלם..) והם עשו דיונים על זה כאילו זה הדבר הכי חשוב בעולם, אנשים, פרופורציות. הם דפוקים לחלוטין.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הם מצחיקים שם אני זוכרת שכנכנסתי בפעם הראשונה לפורום הם חסמו כמה אנשים (שכנראה זה די הרגל אצלם..) והם עשו דיונים על זה כאילו זה הדבר הכי חשוב בעולם, אנשים, פרופורציות. הם דפוקים לחלוטין.
ע ע ד י ת ו ש New member 16/6/05 #28 טוב תקשיבו חמודות שלי אתן חייבות להפסיק את השיחה הזאת! זה ממש ממש ממש לא במקום!!!! מה שהיה או לא היה בפורום של עברי נגמר... סבבה?
טוב תקשיבו חמודות שלי אתן חייבות להפסיק את השיחה הזאת! זה ממש ממש ממש לא במקום!!!! מה שהיה או לא היה בפורום של עברי נגמר... סבבה?