פטריות ממולאות בפטריות
פטריות ממולאות בפטריות חומרים: 24 פטריות שמפיניון גדולות, טריות 2 שיני שום, קצוצות 2 כפיות שמן זית ½ כוס יין אדום יבש שקית שמנת צמחית מלח קורט סוכר הכנה: מפרידים את רגלי הפטריות, חותכים אותם לחתיכות קטנות. מטגנים את שיני השום בשמן הזית, עד להשחמה חלקית. מוסיפים את הפטריות, המלח ו-1/3 כפית סוכר ומטגנים כ-3 דקות על אש בינונית. מוסיפים את היין, מגדילים את האש ומבשלים כמה דקות עד שהנוזלים מתאדים כמעט לחלוטין. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה חוזרת משתמשים בכף מחוררת, וממלאים כל אחת מן הפריות בפטריות המרוסקות, ללא הנוזלים. מניחים בתבנית משומנת קלות ואופים בתנור בחום גבוה, במשך 15 דקות. כאשר הפטריות מוכנות, מוציאים מהתנור ושופכים עליהן את הרוטב מן המחבת.