דיון חשוב

../images/Emo26.gif דיון חשוב ../images/Emo11.gif

בעקבות הצקות בלתי פוסקות והתקפות על המסרים שלי, אני מעלה את הנושא לדיון. נעץ דורש לחסום את genotip מהפורום החברתי. כולם מוזמנים להעלות טיעונים בעד ונגד

havlaz

New member
השתגעתם?!!?!!?!

לחסום את אריאל?!? הוא אליל שלייי!!!!!!!!!!!111 אני נסעתי בשביל עד באר שבע באוטובוס, וכמעט רצחתי 2 ערסים ו5 פרחות בגללו! נו טוב.. אם את כל כך רוצה.. תחסמי

ilaya

New member
אם זה יעזור לו להתרכז

בעבודה שהוא עושה בשבילי - אני אומר תחסמי|סגדש| !

genotip

New member
סיימתי עם כל הערות ../images/Emo3.gif אל תדאג.

תקבל אי מייל מחר (אחרי שנבדוק עם כמה אפשרויות).

אממ...

בעד
: איכות תמונה יוצאת מהכלל. צג LCD ניתן לכיוון לכל הצדדים והכיוונים. מקל מאוד לצילום מזוית נמוכה (צילומי ילדים). אפשרות לצילום וידאו בפורמט AVI באיכות טובה. שפע אפשרויות וכיוונים. מתאים גם לחובב מתקדם. נגד
: אין אפשרות לצרוב את התאריך על התמונה. חייבים לקרוא את החוברת בעיון רב. קיימות הרבה מאוד אפשרויות ולא כולן ברורות מהסמלים והכפתורים. צילום בפלאש אוטו יוצא קצת לבן מחיר יקר אבל בירידה בטריה מאוד יקרה 600 שח

yuval k

New member
../images/Emo12.gif

נקודה טובה מאוד. לדעתי כדאי לחכות כמה שבועות עד שהמחיר ירד, ולגנוב את הבטריה, וטיפה לצמצם את הצמצם בעם צילום באוטו-פלאש, ע"י reverse-engineering של ה-firmware, אם יש צורך. עכשיו, בבקשה - איזה דגם זה בכלל?

../images/Emo12.gif

מה ? היא אמרה שכולם מוזמנים להעלות טיעונים בעד ונגד... היא לא אמרה שזה חייב להיות בקשר לחסימה של ההוא ...

genotip

New member
אני כמעט מגחך ../images/Emo3.gif

(כבר חשבתי איזה הפתעה הכנת לי
) אילו טיעונים יש לתובע בעד חסימתי? בדברי אין כל פגיעה בכבודו של התובע או עבירה על חוקי הפורום שנוסחו על ידי הנהלת תפוז. לפיכך - אין כל עילה לחסימתי. המשיב בא בתביעה נגדית בגין הטרדה מצידו של נעץ ולפיכך דורש:
חסימת נעץ מהפורום לעלתר בגין תלונת שווא ושליחת הודעות איסיקיו לפלאפון.
חסימת נעץ מהפורום לעלתר בגין תלונת שווא.
חסימת נעץ מהפורום.
חסימץ נעץ.
בנוסף לפיצוי של 50,000 שקל בגין פגיעה בכבודי ובפרנסתי (יש לי לקוחות כאן
). בנוסף מבקש המשיב שאדון נעץ יחזיר לו את הלינק ששלח לו המשיב (לא על גבי הפורום כמובן
אתר שעוד לא עלה של חברת בגדים מובילה בארץ.) ושיכנס און ליין מיד כדי שיגיב על פרוייקט של המשיב
(אריאל לומד משפטים, מושפע קצת).

למעלה