דיון חשוב

naatz

New member
../images/Emo41.gif חוסמים את אריאל ../images/Emo41.gif

שלום
הודעתי מראש שלא אהיה זמין בערב כדי להגיב - אבל הנה, חזרתי, הכל בסדר, וקדימה. חוסמים את אריאל. בלי יותר מדי התפלספות משפטית חסרת תוכן ומצוצה מהאצבע (כמו שידידי המערער טרח להטיח) - בסה"כ מדובר במשתמש שמעולם לא כתב הודעה בפורום asp המקצועי, אשר מטריד את מנוחת הפורום (ואת מנוחתי..), ובסה"כ לא שייך לפה. את הקשקושים שלו הוא יוכל להעביר לפורום האוף-טופיק פה בתפוז. זו לא פרידה מחבר - זו פשוט העברת דירה. הם ישמחו לקבל אותו..
בין המוצגים - מוצג א'. מוצג ב'. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=799&msgid=18581378 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=799&msgid=18529499 ויש בטח עוד בארכיון.. אז יאללה, לחסום. ותגידו שnaatz שלח אתכם. תודה! naatz

genotip

New member
../images/Emo41.gif אז זהו - שלא ../images/Emo41.gif

קטעים מכתב ההגנה, מפי העו"ד של אריאל:
"מבחינה חוקית - מרשי לא עבר על חוקי הפורום, עקב העובדה שמערכת הפורומים של תפוז היא מערכת פומבית ופתוחה לכל גולש, רשאי גם מרשי לגלוש בה כל עוד אינו עובר על החוקים שנקבעו".
"חברי (בבית המשפט הם משום מה חברים של כולם) הציג כאן עובדות שלא הוכחו וגובלות בשקר: מרשי כן השתתף בפורום ASP, הוא ניהל מס' שיחות עם הילדה בלבן בפרטי (שאותם היא תוכל לאשר ברגע שתבדוק את ההודעות שלה מהתאריך ה10/4/2002 והלאה) וכן השאיר מס' הודעות (ראיה ג)". מרשי כן עקב אחר הפורום באופן קבוע, יתרה מכך - התובע דאג לשלוח למרשי לינקים לדברים מעניינים שעלו בשירשורי הבוקר (שכן מרשי לא היה זמין כל היום לרשת). מרשי התחבר עם מס' רב של אנשים מהפורום, לראיה ניתן להציג את רשימת האיסיקיו שלו הכוללת לפחות 5-10 חבר'ה מכאן (הכוללת את חוצפאי, ליאור, איציק, אלעד, דור, מרקו, התובע ואחרים). לפיכך לא ניתן להגיד שהוא לא שייך לכאן. במוצג א' - אין כל הוכחה שהאייקון הנ"ל לא דומה לנעץ (או לטל). מוצג ב' - בהודעה של הכותב (אלעד, איש טוב
) יש סמיילי וחיבוק. מראה על אהבתו למרשי (לא השתמשתי במערכת שלך עד היום
חבל)." זה הכל לכרגע (יש עוד) - בקיצור נעץ - שתוק
LOVE

genotip

New member
מסמך נדיר, מתוך שיחת איסיקיו:

Doe (02:20 AM) : מחר אגב אני צריך לקום ב9. סומך עליך שתעיר אותי. Doe (02:25 AM) : אני קקי מטומטם.

[eLad]

New member
ג'נו, יש לי קלף בשבילך

טל באנגלית זה אשך, טסטיקל יו נואו. _______________________________________ א
עד מהגיגי חתימתי המתחלפת©: #11
הדימויים הכי טובים הם הזויים כמו ילד שדיבר אל הקשת
משפטים הזויים אליי במסרים. הקרדיט מובטח

למעלה