די! נמאס! הודעה חשובה!

havlaz

New member
../images/Emo26.gif די! נמאס! הודעה חשובה! ../images/Emo46.gif

אמרתי אולי זה יפסק, אני ימחוק מדי פעם ואנשים יבינו לבד אבל זה לא בדיוק מצליח לא יודע אם שמתם לב, אבל הרבה הודעות נמחקות מהפורום, למה? הפורום, הוא לא צ´ט! הודעות כמו "אנשים אני פה" ימחקו הודעות כמו "מישהו פה" ימחקו גם כן הפורום מטרתו לדבר עם נושאים שקשורים לאילת, לנוער, אקטואליה, מסיבות לא להודעות שאין להם שום משמעות. לכן עזרו לי ולשגיא, וגם למרקו שמנסה גם
כאשר ישנה הודעה בנושא, הגיבו.. אנחנו לא נגזים בניהול, בא לכם לכתוב הודעת בוקר טוב עם איקונים יפים כאלה בבוקר, אחלה, שאר המשתמשים מוזמנים להגיב לה, אבל לא לכתוב את תגובתם כהודעות חדשות! ולא להפוך את זה להודעות בוקר, צהריים, ערב והודעת 3 בבוקר. בואו ננסה להפוך את הפורום הזה לפורום על רמה, שיהיה גאווה פה! אנחנו פורום פעיל יחסית, הרבה הודעות, הרבה משתמשים בואו ננצל את זה! בתודה מראש, איציק אדרי

Starway

New member
אני אמרתי את זה..

כבר מאתמול בלילה... ראו את ההודעה שלי... ואפילו העל לכולנו... האנטישמיות הגוברת ברחבי אירופה... אז בואו נתחיל וכל אחד יתייחס לנושא...

איציק היקר! (או שלא)

מה זו הרשעות לב הזו?????? אתמול אמרתי לכולם לילה טוב ובשיא רשעותך מחקת את ההודעה שלי........ אני שונאת אותך!! מי אתה שתעשה סלקציה להודעות שלנו ותחליט מי זה כמו צ´ט ומי זה לא??? בסך הכול מנהל הפורום!! יופי! מה זה? הפקרות!!!

Starway

New member
יקר מפז...

והסיבה שהוא מחק את ההודעה שלך ואת שלו הוא השאיר... (איצי, סלח לי שאני עונה במקומך...) בגלל שהוא רשם קודם... ואת פשוט הוספת הודעה חדשה במקום לשרשר... מכאן אני מגלים שאין שום הפקרות (חבל...) ואין שום סיבה לשנוא את איציק...

havlaz

New member
את הסלקציה כבר עשו

הנהלת הפורמים פה. שאלה לי אליך, זה מה שאת רוצה לראות בפורום? עמוד שלם של הודעות לילה טוב? לפעמים אני משרשר, לפעמים אני מוחק. חלקכם חדשים בעולם שנקרא "פורמים", אני לא מתנשא או משהו כזה אבל אני מאמין שתוך כמה שבועות כבר תבינו את העניין, כך מתנהלים פורמים באינטרנט מטרתם לדון על דברים, לא לשיחות הבל והודעות לילה/בוקר טוב.

הופה איציק...תרגיע!

באמת כמה שאני מעריכה את כל העבודה שלך..מה שאתה עושה..למרות שזה לא כל כך קשה למחוק הודעות.. בקיצור- אתה באמת לא הוגן מוחק הודעות שלטעמך לא חשובות ולעומת זאת ההודעות שלך קדושות..מה זו צנזורה? (אני מתחילה להישמע כמו מרקו) זה כמו העניין של השם, אתה אמרת שעיניין השם עקרוני ולדעת הרדיו לא... אתה לא אהבת את הרעיון..נכון? זו הנקודה שאני מנסה להעביר שאתה לא צריך לקחת את הכל לידיים! בוא נראה כמה זמן ההודעה הזו תישאר...

havlaz

New member
אני לא מוחק הודעות

שלטעמי אינם חשובות אלה ידוע שהם לא חשובות לא אמרתי שאמחק דיונים שלא חשובים לי אמרתי שאמחק הודעות של לילה טוב, מישהו פה וסטייל כאלה את מוזמנת להביא טיעון למה לא למחוק אותם כי ב5 שנים שאני גולש בפורמים בכל העולם, למדתי שמקום ההודעות האלה הם לא בפורומים אין פה בכלל קשר לצנזורה, מדובר פה בנושא הדיון נושא הפורום הוא אילת, לא השיעמום של אדון/גברת ***** שמספר לכולנו את חויותיו לאחר אכילת שווארמה מה הקשר לשם הפורום מוכנה להסביר לי? מדובר על שם, משמעותו אפשר להתווכח יש דברים קבועים ברשת, מזה פורום ומזה צ´ט את תתטעני שמלפפון הוא עגבניה?, לא כי ידוע שהוא מלפפון ומאיפה לעזאזל הבאתי תדוגמא הזאת...

איציק איציק איציק וביציק!

תרגיע... קח רגיעון או משהו.. קח מקל קח תרמיל ולך לך אל הגליל.. ועם כל הכבוד- אתה החולייה החלשה,שלום!

אני עם איציק ביציק!

לפי דעתי איציק ביציק, גברת שירן אזולאי מנסה לעשות פה הפיכה! ולכן צריכים לגרש אותה...(אולי אליי הביתה?...)

נו אז היית מחכה שאני יסיים להתקלח

בכל מקרה המים היו קפואים אז זו הייתה מקלחת קצרה... no more us and no more we......heyyyy... i wish i cam... ומה את משחקת אותה...לא היית באה...

יאללה יאללה....

מה אתה אומר...? וואי הכותרת שלי מזכירה לי את הפרחות של נס ציונה... (אם מיהו מנס ציונה נכנס לפורום..איך אתם חיים עם פרחות כאלה?)

מה אני אעשה איתך????

אתה משגע אותי! מה מראשון לא מנס ציונה????..טוב בכל אופן טוב, לא הייתי רוצה להיתקע איתן בסמטה חשוכה!

אני כן...ראית איך הן נראות באור יום

שירן מאמיל´ה...שירנושקעס! גם את משגעת אותי....רררר..

למעלה