איכס עם הפרחות האלה? בעעע! לא הייתי נוגעת בהן עם ליזר דרך מראה! עדי...מסרים אישיים הם לבישניים!
ש שירן אזולאי New member 20/3/02 #20 איכס עם הפרחות האלה? בעעע! לא הייתי נוגעת בהן עם ליזר דרך מראה! עדי...מסרים אישיים הם לבישניים!
O Oע Oע ללפלאנד New member 20/3/02 #21 גם אני לא הייתי נוגע בהן! ברובן! שירן איזה מגעילות הן היו...לאחת מהן היו יאמבה שערות על הגב! כמו שדה תירס! אבל אלו שהיו שקטות היו דווקא סבבה...הייתי עושה אותן...
גם אני לא הייתי נוגע בהן! ברובן! שירן איזה מגעילות הן היו...לאחת מהן היו יאמבה שערות על הגב! כמו שדה תירס! אבל אלו שהיו שקטות היו דווקא סבבה...הייתי עושה אותן...
ש שירן אזולאי New member 20/3/02 #22 ספר לי על זה! אם יש משהו שאני שונאת זה פרחות! איכס...רציתי ללכת רק בגללן!! אבל נשארתי בגלל.. וואו איזה גועל!
ספר לי על זה! אם יש משהו שאני שונאת זה פרחות! איכס...רציתי ללכת רק בגללן!! אבל נשארתי בגלל.. וואו איזה גועל!
S Starway New member 20/3/02 #23 אכן פרחות... פרחות הן דוחות!!! לצערי גם באילת יש מלא פרחות... כגרגירים על שפת הים... (יפה לי בפיוטה נכון???)
אכן פרחות... פרחות הן דוחות!!! לצערי גם באילת יש מלא פרחות... כגרגירים על שפת הים... (יפה לי בפיוטה נכון???)
ש שירן אזולאי New member 20/3/02 #24 ממש פואטי כפיר אני אומרת חך אנחנו האיתיים לא יודעים מה זה פרחות לעומת אלה שהיו במשחק.. וואו כפיר הן מכה...
ממש פואטי כפיר אני אומרת חך אנחנו האיתיים לא יודעים מה זה פרחות לעומת אלה שהיו במשחק.. וואו כפיר הן מכה...