האלבום של טום-סיום

MoVe AlOnG

New member
הייתה

הייתה לי בעייה קטנה להכין הכל היום. אז היום רק הדפסתי ומחר אני אתחיל ז"א שיש לכולם זמן גם מחר

M C F L Y 1

New member
אוקיי הספקתי להכין משהו ..

ולפי אחריםם [ טלל -talosh1234 ] זה גם יצא יפפה :) אבל אני רק צריכה לתרגם את זה .. אז יש סיכוי אני מביאה לך את זה מחר בעערבב ?! פליייזזז ... אני עבדתי על זה ממש קששה ! |פאפיפייס|

יואו תקשיבו

הכנתי ורציתי לשלוח אבל שחכתי מזה.. ועכשיו זה נאבד לי ולקח לי ממש מלא זמן להכין את זה=[[[

McFly rullz

New member
ואוו!

הברכה יפייפהה :) כנ''ל את...חיחי בכלל...כל הברכות יפותתת!! אחד אחד
כל הכבוד לכולןן במיוחד לחןן

tzuf jones

New member
לללחוצהה , כרגילל :) ~ חןן- קראי ת'הודעהה ~

תקשיבי אני רוצה לדעת אם קיבלת ת'ברכה של טום במייל .. כי אם לא אני ישלח לך שוב כי אני רוצה ששלי ישלח בלי שגיאות כתיב ותחביר ובקודם ששלחתי היה .. אמרת שתפתחי אחרה"צ ת'מייל ותיראי אם קיבלת ותשלחי הודעה שקיבלת את זה או במייל או במסן או פה כהודעהה .. לא שללחתת ואניי מתחילהה להילחחץץץ ..
בבקשה תענייי אני פה בהיסטרייה

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo26.gifהאלבום של טום-סיום../images/Emo36.gif

טוב אז בנות,אני סיימתי את האלבום. האחרונות ששלחו אני אוסיף אותן מחר. תודה לכל הבנות ששלחו. אני אצלם לכם מחר ואפרסם. לילה טוב.

כל הכבוד לך, על כל ההשקעה,

כל המאמץ, פשוט כל הכבוד לך :) אפילו לפני שאני רואה את התוצאות, זה מדהים מה שאת עושה, באמת כל הכבוד לך. :)

m i c k e y 15

New member
יאי..כל הכבוד חן../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif

מלכה...על כל ההשקעה והמאמץ שעשית כדי שזה יקרה
מתה לראות איך זה יצא

M C F L Y 1

New member
קבללי ח"ח ../images/Emo47.gif

כל הכבווד על כל ההשקעה
כולנוו [ במיוחד אניי ] מודוות לך ! D::

M C F L Y 1

New member
שאלוונתת O.O

מממ .. מה הכתוובת שאנחנוו שלוחות אליה את האלבוום ? אני ממש אוודה למי שתענהה ליי !

כל הכבוד!!!+../images/Emo207.gif

קבלי צל"ש!!!
על כל העבודה והמאמץ... אני כבר מתה לראות איך זה יצא...
מישי הולכת למפגש פורום של ט"ה ב-15/8??? אם כן שתשרשר תגובה או שתשלח לי מסר... תודה:]]

לא מנצלשים פינות, או הודעות.

לשם כך קיימים שרשורי OFF ונצל''ש, וההודעות הלא מעניינות של מערכת תפוז. ><

roni poynter

New member
איזה מפגש.? אני לאדעת על כלום..

אבלל אני הולכת עם אחותי באותו יום(((נראלי)) לתל אביב אז יש מצב שאני אבוא.. אבל אני צה פרטים מתי ?שעה?איפה? מממה ממוווו..חח אז תעני לי ואז אני אוכל בוודאות לענות לך...!!=]

למעלה