הוצאות חדשות...

CitizenErased

New member
../images/Emo26.gifהוצאות חדשות...../images/Emo36.gif

מבית וורנר מיוזיק/התו השמיני...
אני עכשיו בקשר עם היחצן של התו השמיני בארץ (לאחר שמיוז וMCR עברו אליהם) ככה שאני הביא לכם עדכונים מהם וכדומה
והנה מתחילים... מרץ The Shins - Wincing the Night Away לראשונה בישראל, הפצה מסודרת לאלבום החדש של ה Shins. ה'שינז' מגישים בפנינו חיבור מרתק בין רוק אלטרנטיבי להשפעות של הרכבי פולק רוק משנות ה-60 וה-70 (כמו ה Beach Boys, Byrds ו Big Star). התמהיל מייצר בעיקר שירים יפים. לאחר שני אלבומים שזכו לביקורות מהללות אבל הגיעו בפועל לקהל קטן באופן יחסי, הגיע האלבום החדש ופרץ להם את הדרך. עם סינגל ראשון מקסים 'Phantom Limb' שכבש את תחנות הרדיו בארה"ב ובבריטניה הצליחו ה'שינז' במקום שהרכבים צעירים רבים מייחלים לו והפכו ללהקה "אלטרנטיבית" שזוכה לפרגון מקיר לקיר ומצליחה להגיע גם לקהל רחב. כבר בשבוע הראשון לצאת האלבום הוא נכנס למקום השני במצעד מכירות האלבומים בארה"ב ולמקום השמיני במצעד הבריטי המקביל - עם מכירות של למעלה מ 100,000 עותקים בשבוע הראשון בארה"ב בלבד. גם מי שאוהב קלאסיקות של פולק רוק ופסיכדליה וגם מי שמחובר לרוק עכשווי ימצאו כאן מוסיקה שתתפוס אותם. The Shins - Wincing The Night Away אחד מאלבומי השנה שרק התחילה אפריל The Academy Is - Santi אלבום שני ללהקת הפאנק/ רוק/ פופ משיקאגו בהפקתו של Butch Walker (All-American Rejects, Midtown, Hot Hot Heat) הלהקה שהוקמה ב 2002 בשיקגו משכה את תשומת הלב בזכות הצליל החשמלי והאקספרסיבי שלהם והביקורות לאלבום הבכורה שיצא ב 2005 היו מצוינות: Alternative Press "bona-fide punk-pop masterpiece." מאי Linkin Park - Minutes to Midnight אחת הלהקות המצליחות ביותר בעולם! אחרי מכירות של 40 מליון עותקים ו 2 פרסי גראמי הם מוציאים אלבום חדש בהפקתו של ריק רובין (U2, Red Hot Chili Peppers, Run DMC) . מבקרים שכבר זכו לשמוע את האלבום הספיקו לפסוק שזהו אלבומה הטוב ביותר של הלהקה! ריק רובין מציין : "They really are reinventing themselves, it doesn't sound like rap-rock. There's very strong songwriting. It's very melodic...a progressive record." Biffy Clyro - Puzzle הרכב רוק רענן ואנרגטי שכבר זוכה להתייחסות מרובה בעיתונות הבריטית עם השוואות לללהקות חשובות מבלוק פארטי ועד נירוונה. הלהקה נבחרה להיות ההרכב הפותח בסיבוב ההופעות החדש של בלוק פארטי. The Used - Lies for the Liars אלבום חדש להרכב פאנק-רוק-אלטרנטיבי. האנרגיה מובטחת.

יאא TAI ../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

כמה זמן חיכיתי לאלבום חדש
דה פיבר

לא חושבת../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

הם בקושי מוכרים בארה"ב אז פה בכלל לא וחבל

CitizenErased

New member
חשוב לציין...

שהאלבומים האלה לא יגיעו לטאוור כי לפי מיטב ידיעתי טאוור רקורדס לא מביאים אלבומים של התו השמיני. לעומת זאת כן יהיה בסטימצקי ובחנויות אחרות.

BabyShambles

New member
ביפי קלירו וTAI../images/Emo99.gif

למרות שדעותיי לגבי ביפי עדיין לא מגובשות><

sapir lee

New member
לינקין לינקין לינקין לינקין!

יאיי אלבום חדש, סוף סוף!!!

MirrorGirl

New member
יאיי :) ../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

כמה זמן אני כבר מחכה לאלבום החדש של לינקין.. ^___^ וTAI

chronophobia

New member
יאיי לינקין פארק D: ../images/Emo101.gif

לא הקשבתי להם מלא זמן אבל הם הלהקה הראשונה שהערצתי (מגיל 9!) אז שירים חדשים שלהם תמיד משמחים אותי D: Hybrid Theory =

Chemical Venom

New member
כן כן עוד מעריצים של לינקין קמים!!!

אני מעריץ שלהם מאש שהם קמו בתור ZEROאח שלי הכיר אותם איכשהו דרך חבר שלו שגר באזור שלהם בתור ZEROומאז אני חולה עלייהם ולא הפסקתי הלקשיב להם!! ZERO= השם הראשון של הלהקה..

chronophobia

New member
כע אני יודעת שזה השם הראשון../images/Emo101.gif

עשיתי עליהם עבודה באנגלית בכיתה ז' D: הייתי מכירה אותם יותר מוקדם אם יכולתי XD בגיל 9 הדרך היחידה שיכולתי לראות אותם הייתה MTV בכיתה ג' קניתי את הייבריד ת'אורי ^_^ *מקשיבה לאלבום*

Chemical Venom

New member
גם אני...

עשיתי עלייהם עבודה בכיתה ט'.. וקניתי את כל הדיסקים שלהם כולל פורט מינור של מייק כמעט כל פוסטר חולצה א הDVD הורדתי כל קאבר אפשרי אממ וכל הופעה...ושירים של צ'סטר ולהקות קודמות.. וכמעט עשיתי קעקוע כמו של צ'סטר ביידים אבל זה עולה 4000 שקל ואבא איים להעיף אותי מהבית חחח

chronophobia

New member
חחחחח../images/Emo101.gif

לי יש את הייבריד ת'אורי meteora ואת הזה עם ג'יי זי ס.ס ועוד איזה אלבום שמצאתי בחנות כלשהי באוקראינה עם B-sides שלהם

sapir lee

New member
יש לי הרבה דברים שלהם...

יש לי את היבריד טיאורי, את רינאמיישן ומיטיאורה את הDVD הראשון שלהם- פרט פארטי את דה פאנקייק פסטיבל יש לי את הדיסק על ג'י זיי יש לי חבילה של LPU3 שכוללת חולצה וסיכה ותמונות ודיסק ופוסטר מהמם ויש לי כובע שלהם ועוד כמה פוסטרים בחדר בקיצר, אני מתה עליהם

למעלה