דה יוזד D: רק שיפסיקו לדבר.
E elknetld2kil New member 14/3/07 #21 הזכרת לי עכשיו בדיחה... What is White, Gooy and hanging from a wall at the Men's bathrooms? George Micheal's latest release!
הזכרת לי עכשיו בדיחה... What is White, Gooy and hanging from a wall at the Men's bathrooms? George Micheal's latest release!
Y yaelrs New member 14/3/07 #22 The Used *__*../images/Emo192.gif רק שיוציאו אותו כבר, סעמק ;[ אגב, רק אני חושבת שהשם של הדיסק מממממש מצחיק? xD
The Used *__*../images/Emo192.gif רק שיוציאו אותו כבר, סעמק ;[ אגב, רק אני חושבת שהשם של הדיסק מממממש מצחיק? xD
E Ellabll New member 15/3/07 #24 הEP החדש של ברייט אייז לוקח כאן את כולם בסיבוב. חוץ מאולי השיינז שעוד לא שמעתי ואני עוד מאלה שלא מחבבים את הבכיין, אבל הEP הזה שינה לי את המחשבה קצת, FOUR WINDS זה שיר קלאסיקה!
הEP החדש של ברייט אייז לוקח כאן את כולם בסיבוב. חוץ מאולי השיינז שעוד לא שמעתי ואני עוד מאלה שלא מחבבים את הבכיין, אבל הEP הזה שינה לי את המחשבה קצת, FOUR WINDS זה שיר קלאסיקה!
S ScreamingForSomethin New member 15/3/07 #25 רגע הדיסקים האלו יגיעו לארץ?../images/Emo12.gif לינקין פארק! סוף סוף! אני חייבת לשמוע את זה! וביפי את הדיסק' הזה עוד לא שמעתי אבל שאר הדיסקים שלהם מדהימים ולפי הסינגלים זה גם צריך להיות משהו טוב ולדיסק של דה יוזד אני גם מחכה איזה שנתיים
רגע הדיסקים האלו יגיעו לארץ?../images/Emo12.gif לינקין פארק! סוף סוף! אני חייבת לשמוע את זה! וביפי את הדיסק' הזה עוד לא שמעתי אבל שאר הדיסקים שלהם מדהימים ולפי הסינגלים זה גם צריך להיות משהו טוב ולדיסק של דה יוזד אני גם מחכה איזה שנתיים
C CitizenErased New member 15/3/07 #28 סטימצקי זה שלהם חוץ מזה שאמור להיות גם בכל חנות אחרת חוץ מטאוור רקורדס
N nesta girl New member 16/3/07 #31 ../images/Emo122.gif אופסי..XDD זה היה אמור להיות: למה קשה לי להאמין שדיסקים האלו יהיו בסטיצקי?