הכנות למפגש

רותמיקה

New member
בתמונה הזאת ובתמונה בגלריה..../images/Emo29.gif

אתה נראה שונה לגמרי!!! יש לך עוד תמונות??

Just Adi

New member
חן אתה מהמם../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

ואם אני הצלחתי להתאפק ולא לרדת על עצמי מעבר ל"איכסה" גם אתה יכול
קאפיש

l i f a g i r l

New member
נכון....עדי צודקת ../images/Emo18.gif

ואני גם הייתי מעדיפה שלא לשים תמונה שלי,הבעיה שגם אין לי אז.....באסה חחחחחחחחחחחחחח וכולם ממש יפים.....וחמודים....וגרררר חחחחחח, (השמש משפיעה)

חן ילד מוזר...../images/Emo163.gif

הוא מזלזל בעצמו חופשי (אפילו יותר ממני..)חחח אההה טוב אז כדי שלא תבהלו במפגש פורום אני מכינה אתכם מראש למה שהולך להיות לכם..

Nulit

New member
אתה דומה לתום אבני או ש...../images/Emo60.gif

זאת רק אני? תום אבני>>>>>>לא טוב!

חחחחחחחחחחחחח../images/Emo163.gif

וואיייייייי דוגרי חשבתי על זה חן דומה לו... ואייי רציני חשבתי על זה ובדיוק באתי לכתוב שהוא דומה לו... את קוראת לי את מחשבותי!!!...

l i f a g i r l

New member
חחחחחח../images/Emo18.gif

אף פעם לא ממש חשבתי עלזה....אבל....עכשיו אני די מוצאת תדימיון....

אררררררררררררררררררררג!!!!!!!!!!!!

תום תום תום תשתין עליי!!! תעשה לי ילד מוגלי קטן וחמוד!!!! תשיר לי את "בוא הנה מוגלי" מהתחלה ועד הסוף.... אהההההה!!!! אהההההההה!!!!!!!!!
-ריר... כפרה, אני מקווה שנהנית אתמול בפעולה (למרות שכולם נראו עייפים ולכולם היה חם מהנרות.....) (חחחח שם פחד לחזור הביתה לבד וליטל הייתה בהיסטריה וכולם קפצו שגיא הבהיל אותם....
) שתיהיה לך טיסה נעימה ותעשה חיים!!!! והיום הייתי בחצרים והיה פאן עולמי (מור "ראסטות" הניק כל הזמן יורדת עליי שאני דימונאי-רומני!!!! צריכים לטפל בנידון ודרך אגב כולם באים אליי מתישהו החופש לראות את דימונה ואת הבית הרומני היפה שלי לפני שאני עוזב....
) וזהו לבנתיים... אהה ורותם גוזי אם את קוראת-אני מקווה שהבנת מה קרה עם אור אבוצירה הטיפש שהתקשר אלייך.... אוהב המונים-כמו חבילתם בוטנים!!! (פהההההה אני קורע את עצמי!
) (ולא-לא כל דבר קשור לאוכל אצלי!!!)

חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo110.gif

גם אני לא חשבתי שיש קשר בין תום ההוא לחן אבל אחרי ששמת את שתי התמונות יחד.... חחחחחח הם אפילו באותה פוזה!!!

חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo163.gif

חחחחחחחחח ניסיתי לחכות אותך בפוזה הזאת... הבאתי אותה בהתפרעות...(מה שנאמר..,"רותם!,תתפרעי לך..")

fushi e

New member
../images/Emo3.gifחחחחחחחחחחח../images/Emo95.gif

הוא אשכרה דומה לו:)

למעלה