המשך חגיגת המולד וחגים קתולים אחרים

lion 7

New member
נשארו כמה ימים לחופשת החג

/tapuzforum/images/Emo13.gifתציעו נא למקומות בילוי עם המשפחה (עדיף בצפון ) עם רכב עם הילדים ,, צריך לברוח מהשולחנות האוכל שהורסות אותנו ומשמינות , הבילוי יהיה רחוק מקניונים , שיפרד אם את קוראת כאן תני עצה , מה שעלה בראשי , החולה עם המצלמה (חובב טבע) , גן החיות בכפר מוצקין (אבל כבר ביקרנו שם) , אז יש איזה מקום למחר או ליום ראשון , תודה למשיבים ..

1ysrat

New member
הכנסה קתולית ביום א' חגגה טבלטו של ישוע

סיפור הטבילה מהווה את תחילת השליחות של ישוע. מהירדן (לאחר הניסיון במדבר), ישוע חזר לגליל והתחיל לקבץ את תלמידיו, ללמד את ההמונים ולרפא את החולים. בירדן, האב מצביע על הבן במילים:לוקס ג:22 21 כַּאֲשֶׁר נִטְבַּל כָּל הָעָם נִטְבַּל גַּם יֵשׁוּעַ; וּבְעוֹדוֹ מִתְפַּלֵּל נִפְתְּחוּ הַשָּׁמַיִם 22 וְרוּחַ הַקֹּדֶשׁ יָרְדָה עָלָיו בִּדְמוּת גַּשְׁמִית כְּיוֹנָה,וְקוֹל הָיָה מִן הַשָּׁמַיִם: "אַתָּה בְּנִי אֲהוּבִי, בְּךָ חָפַצְתִּי." הרוח ירדה עליו כאשר הוא עולה מהמים וכך בחג הזה ישנם כבר כל האלמנטים של התגלותו של האלוהים – קול האב, אנושותו של הבן והחיים ברוח. אמן

1ysrat

New member
הינה הסנטות קלאוס שהיו ביפו!!

אחד מהם זה בן שלי היה מיסה מדימה בכנסיה אב דויד ניהל את המיסה

1ysrat

New member
מסר לחג המולד מאת הקוסטוס של ארץ הקודש:

מסר לחג המולד מאת הקוסטוס של ארץ הקודש: "הבה נלך אל בית לחם!" בעברית

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתגיעו יותר צפונה אפילו..

לרמת הגולן יפה שם.. אזור באניאס.. ישנם מסלולי הליכה יפים..אם יש לכם כוח ורצון לעשות זאת..
באמת די לעצלנות מתי נצא לטיול פורום..נבקר במקומות מיוחדים שישוע היה בהם..נעשה מעגל במקום מתאים לשיתופים..ותפילה.. ונחזור עם הרבה יותר גיבוש..ורצון לתת עוד למקום מואר וצנוע זה.

lion 7

New member
חג שמח לכלל החוגגים בחודש זה

ולך במיוחד אושרת יקירתי (התגעגענו לנוכחות שלך בפורום שאת מעשירה אותו בחגים קתולים) , החודש זה כלל ראש השנה וב6 לחודש חג ההתגלות האלוהית (בערבית זה נקרא אלג`טאס מהמילה טבל), בחודש זה יש גם מלא ימים לחגים יוונים אורטודוקסים (כמעט אותם חגים ביונית קתולית ולטינית בהבדלי התאריכים משהו כמו 13 יום) ב2 לחודש היה לנו מתנת חג המולד , ב6 לחודש היה פרמון המולד , ב7 חג המולד האורטודוקסי, ב8 לחודש חג כולל לאם האלוהים , ב9 אסתיפנוס מראשי השהידים , ב 14 לחודש בסיליוס הגדול (מאבות הכנסיה הראשונה והיה לו משקל רב בכנסיה ,כתבנו עליו כאן בקישורים) , ב18 יהיה לנו פרמון חג ההתגלות האלוהית אל-גטאס . ב20 לחודש חג הנביא יוחנן המטביל , ב24 ביום ראשון הפרושי והמוכס , ולקינוח ב31 לחודש זה ראשון המודגש לבן הטוב .. אז ברוכה החוזרת לכנסיה הוירטואלית הצנועה , וחגים שמחים גם לך , האמת השמנו אחרי החגים ממ , צריך לעשות גוגינג ..

lion 7

New member
איזה תמונה יפה /tapuzforum/images/Emo113.gif

תפוז העלימו את האיקונים לחג המולד , לא מוקדם?

1ysrat

New member
מאוד מוקדם!! החגגים לא ניגמרו!!!

זה בדיוק תפקידנו הנוצרים לעלות את זכותינו ואת מודעות קיומינו בארץ אנחנו צריכים לשמור על מקומות הקדושים של הנוצרות והכנסיות אחרת לא יהיו!!!!! כולנו ביחד קתולים אורטודוקסים אנגליקנים פרוטסטנטים וכ'ו דוגמא המורה של הבן מלמדת היסטוריה וכאשר מגיע על פרק על נוצרות מקצרת אותו לרבע שיעור ולאומת שיש בספר פרק שלם לכן לאוכלסיה אין להם מוסג על שום דבר וזה תפקדינו לראות גם צדדים אחרים על העולם הנוצרי בכלל לכן אני נשארת בארץ ומקומינו פה !!!!! ולא עוזבת לאומת שכלל לא בעיה לי לעזוב יש דרכון אירופיה אני ימשייך לפעול כל ימי חיי למטרה זאות

lion 7

New member
אצלנו המצב מביך

אין שום התיחסות לאמונה והשורשים, תורת ישוע קשה לישום ,לכן נוצרים רבים חיים מסביבי חיי אתאיסטיות מחרידה , אין להם מגן אין להם ישוע , מצב מביך שאנו חיים גם כמיעוט קטן ויש הרבה פחדים , למה לפחד אם יש לך את המלך ורק אתה צריך להזעיק אותו , בבתי ספר שלנו (חלק קתולי וחלק ממשלתי) למדים נוצרים עם מוסלמים , יש שיעורי דת נוצרית בשתי הבתי ספר , מה שנלמד לחוד ומה שחיים בו משהו אחר , אני מבזה מנהגים רווים בחיי פגניות ומכאיבות לנפש ולכיס , תופעת חתונת האולמות שכולם סובלים ממנה אבל אין איך לצאת מזה , אני מכיר הרבה אנשים שלקחו משכנתא או הלואה בכדי ``שלא יתבישו`` , האם זה תואם דברי ישוע ? מצב הנצרות במזרח ולא בישראל (המקרה שלך זה גן עדן יחסית לנוצרים במזרח התיכון ובארצות איסלמיות שמלפני 20 שנה הרבה מהם חוזרים לדת והנוצרים נפגעים שם וחבל , דוגמא טוב היא הפגנת נוצרים(ומן הסתם גם מוסלמים איתם) בנצרת למען הנהרגים בפיגוע ירי נגד קופטים במצרים ,גם מוסלמים טובים שונאים יחס זה לבני הדת הנוצרית , הרי הם סובלים גם מפנטים , איפה שיש בורות תמיד הפנטיות חוגגת (לא בהכרח דת ) , מצטער לשמוע על זה , אבל במערב המצב שונה לגמרי ,, נקוה רק לטוב

1ysrat

New member
בחלט ליאון אתה צודק

כדי שלא יהיה פה מצב כמו במזרח ולא הפנטיות של היהודים ומוסלמיות עילה אלינו חייבים להיות אם היד על הדופק אני היתי אדם הרבה פתוח בעבר היתי בעד חתונות בעורבות כמו בין יהודים לנוצרים או נוצרים בין מוסלמים או מוסלמים ויהודים אני בת להורים של נשוים מעורבים בעקובת המצב אני שאנחנו קיים אני נגד נשוים מעורבים אני רק בעד נוצרים ונוצרים כדי לעבר לילדים בצורה נכון את העולם הנוצרי אני מקבל היום את דעות הכנסיה הקתולית אשר נגד נשוים מערבים ואחדות משפחות כמו משפחה הקדושה מריה ויוסף וישוע כי זאות באמת משפחה לדוגמא

lion 7

New member
גם אני נגד נישואי תערובת, עם כל

הכבוד לאהבה , לא רוצה שבנים שלי יתחתנו עם בני דתות אחרות , כך נולדנו אל תוך מגזרים ובני דתות , אצלנו יש פתגם בערבית : אללי עלא דינו אללה יעינו , אתה משויך לדת זו וזה מספיק , יש הרבה פתגמים ערבים שלא נופלים בחשיבותם ממשלי שלמה אפילו תואמות : פעם הכרתי בחורה נוצריה מדרום הארץ והיה כואב לא להמשיך בקשר , הזכירו לי פתגם ערבי חוט מין טין בלאדאק וחוט עכדאדק , תקח רק מהאזור שלך מהסביבה המתאימה , יש לי קרוב משפחה בארה``ב כבן 55 פלוס , חי שם מאז בן 18 , הכיר אמריקאית ואחרי שנים התגרשו , לבסוף חזר לכאן הכיר ערביה מכאן התחתנו וחזר לשם , מוסר השכל זה לזה ולא אחרת , בוא לא נהיה חכמים , זאת הרפתקאה שתוצאותיה הן אסון לילדים בהווה .. וזה מנסיון החיים ומהרבה עדיות ..

1ysrat

New member
נכון מאוד זה אסון לילדים

מעט מילדים אשר גדלו בבית שנשואים מעורבים בסופו של דבר יודעו לבחור הנכון ארץ הרוב מתוך לחץ החברי בוחרים ביהדות משום שבמקרה כזה ההורים לא מדבר על אמונה כי כל אחד הוא נאוטרלי ואז הילדים חסר להם האושר בחיים ואז רואים מה בחוץ אז התגירים ומתחילים דתיים ומתחרדים לאט לאט אני מכירה כמה מקרים כאלה בארץ כולי תפילה שאותם ילדים באחד הימים רוח הקודש ירד אליהם ויקבלו את האור ובחורו באמת בדרך הנכונה זה אחד התפקדינו בארץ לילדים הנוצרים שאין להם קשר לעולם הנוצרים ביחד אם הוריהם הכיר להם את העולם נוצרי שיקבלו את זהות אמיתית שלהם את סיפורי אתה מכיר ליאון ועוד כמה מאנשי הפורום מכירים גם החיים שלי היו יכולים להשאר בעולם הנוצרי אבל תודה לאדונינו ישוע הראה לי את זהות האמיתית שלי תודה לך ישוע אמן

1ysrat

New member
התשובה ניצאת בשיחה שלי אם ליאון

קרא אז לא יהיה לך שאלות מייותרות

../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif../images/Emo140.gif

ישרת היקרה, התגובה שלך מאד לא עניינית, גובלת בחוצפה ולעג, ולא מבטאת את אהבת ישוע(לצערי הרבה מההודעות שלך הן כאלה),
אני לא אקח את התגובה שלך באופן אישי, אך אני מבקש ממך לנהוג בכבוד עם כל אדם ששואל כאן שאלות, ובטח שזה כולל את מי שמנהל את הפורום הזה. ברכת אלוהים עלייך

חבל שאתה רואה את זה כך

אני לא מזלזל באף אדם, ובטח לא באנשים שכותבים כאן. יש מקום לתוכחה.

1ysrat

New member
אינך המלך !!!!!

להיות מנהל הפורום זה זכות אשר מקבלים !!! אבל אתה צריך לדעת לשמור על אותו זכות!!!!! אתה צריך ללמוד לכבד את דעות של הנוצרים בפורום זה ושל כל הגולשים בפורום זה!

למעלה