המשך חגיגת המולד וחגים קתולים אחרים

ישוע הוא המלך!!!

ברור שאני לא המלך, ולא כתבתי את הדברים מתוך עמדה שכזו חלילה. גם אם לא הייתי מנהל הפורום, והייתי רואה את הדברים שכתבת למנהל הפורום, הייתי כותב את אותם הדברים שכתבתי לך. אני מכבד את דעותיך, הרי לא מחקתי שום הודעה, אף לא חשבתי לעשות זאת. ואני מכבד את כל הגולשים של הפורום הזה.

1ysrat

New member
אבל זאות התנהגותך

למה מצאתה כותרת חדשה וזרקתה לתוכהם כל שרשורים שפתחתי בקום לתת לכל חג את משמעותו בתקופה זאות שילדתו של אדונינו ישוע אם קצת היתה לבין מה היהנ באמת שהם זה מתאר את חיי אדוני ישוע מספק אם הזלזול זה!!!!!!!!!!!!!!!

מצאתי לנכון

להכניס את כל השישורים על החג תחת כותרת אחת, כיוון שכולם קשורים לאותו הדבר. יכול להיות שטעיתי בכך שערבבתי בין החגים, ויכול להיות שזה גם נבע מתוך בורות. אך גם ההסברים האדיבים שלך לשאלתי לא ממש עזרו. מהרגע שחזרת לפורום, חזרת ברוח סערה, ברוח תוקפנית שהציתה גם את רוחם של אחרים בפורום. אפשר בבקשה להירגע ולמצוא התייחסות נאותה כפי שעלינו להתייחס?

1ysrat

New member
חזרתי להציל את הפורם הזה !!!!!

אם אתה מחליטת לעשות דבר אולי תשאל את המשורר תאמין גם אני היתי יכולה לעשות זאות לעשות סלט מין כל אז תחזיר בבקשה לקדמותו! איפה כל הנוצרים שהיו פה? למה כולם נעלמו? מאז שהפורום זה בהנהלתך נישארו חצי !!!!! בעקבות התנהגות היפה שלך!!!!!

ציפיתי לתגובה שכזו ממך

האמת היא, שכמות האנשים שנמצאים בפורום נשארה אותו דבר. יש לי את הסטטיסטיקות שכל כמות ההודעות שנכתבו, ומספר האנשים שכתבו. אין שינוי מהותי. אנשים נעלמים כי הם בוחרים לא לכתוב. אף אחד לא סותם כאן פיות ולכל אחד ניתנת האפשרות להתבטא. בינתיים דרדרת את הפורום בימים האחרונים, להכפשות ולרוח של ריב ומדון.

lion 7

New member
ודאי שחג המולד לא נגמר

/tapuzforum/images/Emo113.gifלפחות אצל אושרת ואצלי !! והארמנים עדיין לא , אם לא ידעת אז בתחילת פתיחת הפורום היו גולשים ארמנים שהם מבקרים וקוראים כאן , תודות לך הם כבר לא כותבים כאן .. במקום לאחד את הזרמים בפורום כמו שעשינו כאן , אתה מוחק ומבזה את הנוצרים כאן , מונע מאיתנו כתיבת כנסיה , מה לעזאזל אתה עושה כאן? אם אושרת לא אבינגלסטית או יהודיה משיחית ואנחנו לא ברמה שלך הרוחנית , פתחת שרשור ואתה מטיף לנו מוסר , מהפרק הראשון של האגרת אל הרומים 1 :15 חובה על החזקים באמונה לעזור לחלשי אמונה , אתה שכחת כמה דברים כאן , את תורת היהדות המשיחית שהיא בפטיסטית ואני ינקתי אותה , זאת לא היא הכנסיה האמיתית (תקרא בבקשה את המונח כנסיה , שרק בעברית אין המונח זה בכל תרגומי שפות העולם) , אתה שוכח שאני המלצתי עליך כאדום ועכשיו כחול , ועוד משנה שם הפורום ועוד מתפלל לאלוהים שיעופו הנוצרים מכאן , דחילק אבויה אחויא אי אפשר כך , הפורום זה שלנו , למה שלא תכתוב בבלוג שלך ? למה אתה מתעקש לנהל לנו את הענינים ? למה לזלזל בכותבת ותיקה ? אל תמחק יעקב אחד , תזכור מי חסם אותך וסתם לנו את הפיות בתיאולוגיה , עכשיו אתה מבין מה עשינו לאותו מנהל , כובד, חלאס די כבר

ליאון יקר,

אני לא מנעתי מאף אדם לכתבו כאן, ומאז שאני נכנסתי לפורום הזה, הוא היה באותו המצב. חבל שאת עסוק בהטחת האשמות שווא. אני לא מחקתי הודעות, שמכבדות את המקום ואת האמונה המשיחית, איך בדיוק אני מבזה את הנוצרים כאן? מי מונע כתיבה כלשהי? איך מנעתי? מי חשב על כך שיש פה מישהו שהוא ברמה כזו או אחרת? בטח לא אני. אני לא מטיף מוסר, אני מביא את דבר ה'. השירשור שפתחתי באל הרומים נועד לכולם, וכולם יכולים להגיב ולכתוב בו. היהדות המשיחית היא לא בפטיסטית. ישנם יהודים משיחיים שמושפעים מהזרם הבפטיסטי. האך היהדות המשיחית לא בפטיסטית. אני לא התפללתי מעולם, שהנוצרים יעופו מכאן. אתה מבטא הרבה דברים מתוך כעס, ואין לך שום זכות להטיח האשמות חסרות כל שחר, שאינן ברוח המשיח, ומלאת במרמור שלא במקומו.

1ysrat

New member
חג שמח!! מצרפת כתבה על חג מולד אורטודוקסי

הכתבה היא האתר של קהילה קתולית דוברי עברית אנחנו כולנו נצרתים וכולנו אחים

lion 7

New member
זה אכן מרגש

את יודעת שמנהל האתר קתולים כתב תקופה מה בתפוז (בפורום תיאולוגיה, את יכולה לחפש שם בארכיון) מענין ומרנין הקול של סילין דיון האחת ואו תראי למטה שרשור החג ויש לך שיר הקדשה ממני http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1674&MessageId=136918783 בברכת ישוע התינוק האהוב על לב כולנו אמן

1ysrat

New member
אב דיוד אדם ניפלא!

תפללתי שאלוהים איתן כמה שיותר כוח ושפוך אליו את רוח הקודש אמן

lion 7

New member
לפי אבות הכנסיה

שהם המשך לשושלת התלמידים והקשר החי ביננו לבין ישוע במשך 2000 שנה, הם עשו המון חגים לזכר זה וזה כי היה להם כל יום חג לפי ההסטוריה של הכנסיה הראשונה מי ששמע לראשונה פסוק או כמה מלים כמו אתם אור העולם או אל תאהבו את העולם ומה שיש בו בזמנו לא היה ספרים מוכנים : פשוט הם שמעו כמה מלים והיו שמחים לקבל את ישוע וכך היו מוכנים גם למות למעהו תרתי משמע ואני מאמין שהחג האמיתי מעגוג איתו ביחד במשתה למעלה , עד אז נמשיך לצום אבל גם לשמוח כי מצאנו את היעד בחיינו

lion 7

New member
דרשה מרגשת

אהבתי אותה ואני מצטט מדברי הכס הקדוש : The first thing we are told about the shepherds is that they were on the watch -- they could hear the message precisely because they were awake. We must be awake, so that we can hear the message
בינדיקטוס ,זוכר מלפני יותר מחצי שנה בעת ביקור האפיפיור לנצרת , איך ההמונים ובמיוחד הילדים אצלנו בבית חזרו על השם שלו : בינדי-קטוס
באמת האדם הזה מרגש, ולפניו האפיפיור ז"ל יוחנן פאלוס השני היה נציג אמיתי לישוע עלי אדמות אני כבפטיסטי ברוחי ואבנכגליסטי שלמד בבית ספר קתולי ובן למשפחה גאה אורטודוקסית , אומר היום אחרי המון שנים באמונה אין מזרח ואין מערב אין צפון ואין דרום , כנסית ישוע שקנה אותה בדמו היקר צועדת קדימה בשקט , והיא הכלה המיוחלת לחתן ביום ההוא שבוא אלוהים ישוע המשיח יבוא לקחת אותנו אל מקום בלי כל מיני רעד ופחד ממחר או הרג כמו שקורה כמעט בכל העולם ומאמינים נוצרים כהר לא בן החיים עלי אדמות יש כאלה שנשרפו כנסיותהם בידי ברברים, יש כאלה עונדים את הצלב האמיתי בלב וסובלים כפליים הן המעולם האכזר זה, והן מקרוביהם בדם אבל ישוע אותר להם לכלתו : תהיו בטוחים אני ניצחתי את העולם לפני שבוע בערך לקחתי פלדה וחיסמתי אותה (מחממים את הברזל\פלדה עד לדרגה גבוהה מאוד ואז מכניסים אותה בהדרגה לשמן ןלמים, הבן שלי היה לידי פחדתי שמה יפגע מהאד של השמן הרותח ואז נזכרתי באבות שלנו ששמו אותם בשמן רותח (האבות שלנו לפני שהכרנו את ישוע והנצרות) הרבה מרטירים וקדושים ואוהבי ישוע ניספו במאות אלפים וכל זה כי הם אהבו את ישוע מכל דבר אחר בחייהם, ישוע חי לעד וכך אנחנו תודה על הקישור אחות יקרה אושרת

למעלה