המשפט שלי

../images/Emo26.gifהמשפט שלי../images/Emo36.gif

אוקיי אז משחק חדש שכל הזכויות עליו שמורות למישהי מפורום הלידר שבגלל שמזמן היא לא עשתה את זה אני לא זוכרת מי זאת ואני גם לא יכולה לבקש ממנה רשות אז אל תספרו... ששש....
וזה הולך ככה! מתי שיבוא לי (אני לא מהאנשים שזוכרים ימים של שבוע אז זה לא ילך ככה) אני אשים שיר של שוטיוכל אחד צריך לציין את המשפט שלו בשיר, יענו המשפט שהוא הכי נקשר אליו, שהוא הכי אוהב, שמרטיט לו את הגבה השמאלית, יש מבין?! יופי. אהה ואפשר גם להסביר למה הוא בחרת דווקא במשפט הזה (רצוי), ואסור לבחור שני משפטים או יותר... only one! כיף חיים
והשיר הפותח במשחק הוא לא אחר מאשר מי שם ידו תהנו!

ואני רק רוצה לציין ש....

הצלחי לקשר עם כחול!!!!!!!! אוי זה כ"כ פשוט איך לא הבנתי את זה קודם?!? אוי זה כ"כ נהדר לדעת דברים....
(שיעול עדי לשרשר שיעול שיעול
)

../images/Emo9.gif../images/Emo41.gifראשונה!../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

מעניין שלא חשבתי שיהיה כך עבר קצת זמן עד שהבנתי את הלקח כל השיר הזה גאוני אבל לדעתי המשפט הזה הוא הכי חשוב בשיר והוא גם מעלה לי מלא מחשבות לראש על עצמי ועל כל התקופה האחרונה ולפניה והחיים בכלל ויש לי הסבר הרבה יותר ארוך אבל אין לי כוח
וזהו.

oh shut up כל אחד משרשר בדרכו

היית בדרך אל האור, חזרת אל השחור,ועכשיו את לא יודעת כבר במי לבחור, מרוב כל השקרים שוב אין לך קשר הממממפ אין לי כוח להתחיל לפרט, אבל זה מזכיר נשכחות וזה משפט נכון, כשנקלעים לתקופות רעות ומנסים לצאת מהן...אז דברים מסתבכים, וכשמסתבכים ומשקרים הרבה אז מאבדים כבר את האמת ואת עצמך....פילוסופיית חיים קטנה

בעעע לא מספיק יש את הדר...עכשיו

עוד אחת... אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

גם אני הייתי בוחרת את זה

סתם מציינת ויופי עכשיו הרסת
אני לא אשים את דקה בפרד"ס! חחח סתם וואי אחד השירים הטובים

המשפט שלי...../images/Emo23.gif

מתעלף מהמחשבה שיש עוד כל כך הרבה לעבור כוח בידיים, אמונה בראש לא לחשוש ולתת להכל לשטוף

מזל טוב על הקישור:)|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

ונדמה לעתים שהעונות שמשתנות מביאות מצב חדש אל הרוח שלוקחת את האנשים בכוח אל המוח חזרה
נמנמ..פשוט זה מזכיר יל תקופות בחיים שלי.. שכל שניה יש לי מבצרוח שונה, ויש אנשים שהלואי שהייתי מוציאה מהראש..אבל לא..=\

DidjiT

New member
טחחח.. מי אומוהית?

אני!!!!...חח טוב אז אני... "כמו שדון לילה אפל מחפש פרצה מתפתל קופץ על כל ניצוץ אור ומבין שהדרך חזרה הביתה מלאה במכשולים רבים" בגלל שאני נורא פועלת בפזיזות בלי לחשוב מה הפעולה שלי תגרום בעתיד... ואני עושה הרבה שטויות בלי לחשוב קדימה! =] אני חושבת שכמה מפורום פה כבר למדו להכיר את זה בי..חח

למעלה