המשפט שלי

בלעע קשה...

בשיר הזה יש כ"כ הרבה משפטים יפים כאלה.. "לעקור תשורשים של הפחד של אני לא יכול לא רוצה לא נעים מתעייף להרגיש כבר כך.. מתעלף מהמחשבה שיש עוד כ"כ הרבה לעבור..כוח בידים אמונה בראש לא לחשוש"

המשפט שלי

"להאמין באשליה באחוז המדומה שנמצא ולא מרפה כמו שדון לילה אפל מחפש פרצה מתפתל"

המשפט שלי

"המצוקה מוכרת וההמונים רצים לקנות" דוגרי משפט כל כך נכון... לוידעת כל הקטע הזה של להסתכל רק על הצד השלישי שאנשים כבר נהנים מלדבר עם דברים רעים...שזה בעצם מה שמוכרים לנו בתקשורת ואנחנו כמו מטומטמים קונים את זה...

nawa

New member
אני

"...עבר קצת זמן עד שהבנתי את הלקח לעשות מעשים טובים לכבד את האנשים כי זו לא סתם קלישאה..." למה ? "כי זו לא סתם קלישאה..."

שלי

"אהבת חינם עד שידעו כולם להתחיל ת'מאבק מבפנים לא לבזבז כל רגע קט ולתת לאנשים מסביב להרגיש את החיים" אני מאמינה באהבת חינמ... ואני רואה במאבק מבפנימ משהו טוב ונכונ... בקיצור במצב הנתונ המשפט הזה הכי מדבר אליי.

טוב משחק הכי מעגניב, ועכשיו...למשפט

"...לתת לאנשים מסביב להרגיש את החיים להרים את הראשים לעקור ת'שורשים של הפחד של "אני לא יכול, לא רוצה, לא נעים, מתעייף" להרגיש כבר כך..." לא יודעת למה...זה השיר שאני הכי אוהבת בדיסק...שיר חזק עם מסר אחד ברור (או שלא?!) , פשוט שיר טוב!!! מטורף!!! לירקס מדהים! והלחן...פאקא...איזה יצירה מוזיקלית מדהימה הם עשו עם השיר הזה! התלבטתי בין השורות האלו לבין ההתחלה עם השדון לילה אפל, אבל בחרתי בזה...=) בהחלט שיר חזק! שורות חזקות! ניצן- סחטייייין....=)

תתתמר

New member
יא! ../images/Emo98.gif

סחתיין על המשחק המאגניב...... אני הורסת אותו קצת כי המשפט שלי הוא פשוט כל הבית השני
כי הבית השני הוא פשוט נכון! כל הקטע הזה של "להתחיל ת'מאבק מבפנים, לא לבזבז כל רגע קט ולתת לאנשים מסביב להרגיש את החיים להרים את הראשים לעקור ת'שורשים..........." זה הדברים שהכי נכנסו לי ללב מתוך השיר...... וכמובן המשפט שפשוט מצא חן בעייני - "כך כולנו כחומר ביד היוצר, עוד לא הגענו אל המקום שבו הזמן עוצר......." - תגידו שזה לא מדהים!!?!

למעלה