גם אני מעוניינת
Z zohar365 New member 17/2/06 #48 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifרוצה לרכושאת הספר../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כ
ע ענבל30 New member 17/2/06 #44 ../images/Emo124.gif שרון אני לא מצליחה לפתוח את המסר ששלחת לי... בכל מקרה, היות ופוטרתי זה עתה ונראה לי חכם לחסוך בהוצאות, אני לא אצטרף הפעם לקנייה המרוכזת
../images/Emo124.gif שרון אני לא מצליחה לפתוח את המסר ששלחת לי... בכל מקרה, היות ופוטרתי זה עתה ונראה לי חכם לחסוך בהוצאות, אני לא אצטרף הפעם לקנייה המרוכזת
L liat1953 New member 17/2/06 #46 גם אני בין המעונינות../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif תודה
א א ר י א ל ה פ New member 17/2/06 #47 גם רוצה את הספר וגם אם אפשר את הספר או שזה חוברת על המסרגה הדו צדדית. שרון אם אפשר לקבל את הכתובת למשלוח הכסף תודה אריאלה
גם רוצה את הספר וגם אם אפשר את הספר או שזה חוברת על המסרגה הדו צדדית. שרון אם אפשר לקבל את הכתובת למשלוח הכסף תודה אריאלה
I iris3111 New member 17/2/06 #53 ברוך שובך שופטת קו טוב ליראות אותך איתנו. מקווה שלא היתבטלת מסריגה בזמן שלא היית כאן
S sagitlaleche New member 17/2/06 #52 גם אני מעוניינת שלום, אני בעיקר קוראת כאן, אבל רוצה לקנות את הספר. אנא, צרו איתי קשר דרך מסרים או אימייל
גם אני מעוניינת שלום, אני בעיקר קוראת כאן, אבל רוצה לקנות את הספר. אנא, צרו איתי קשר דרך מסרים או אימייל
א אדזה New member 18/2/06 #55 ספר סריגה אם אפשר עוד להזמין אז גם אני מעוניינת בספר.אנא הודיעו לי מה לעשות בנידון.תודה