הפרק השבועי

dht160

New member
../images/Emo26.gif הפרק השבועי

הייתי חיב לפתוח את השרשור השבוע כי יש פרק ענק !! ושנה טובה לכולם גיא YESניק בנשמה

TheCharm

New member
ווף

אני עסוק ויש לי הרבה על הראש, אבל אני לא יכול לראות OC על חצי מבט. אז אני מקליט :)

Aviad1987

New member
פרק ענקקק

קורע מצחוק. אהבתי שסנדי נכנס לביתן בריכה וסאמר עם התגובה שלה הרגה אותי. גם שכולם ראו טלוויזיה והיה שקט ואז רייצ'ל צעקה משהו. קורע!

No¥a

New member
פרק טוב.. התחלתי לראות רק מהאמצע

היה מצחיק כל הקטע עם סת סאמר ואנה

MRSHIVER

New member
אררררררר

הסדרה הזאת גורמת לכל כך הרבה חושים אצלי לעבוד

אחד הפרקים האהובים עליי

אחרי פרק 13 והפרק של הנסיעה לטיחואנה זה אחד הפרקים האהובים עליי. ראיין היה חתיך מתמיד, גם אח שלו דיי חמוד, סוף סוף רואים את תרזה ראיין שיחק את סנופי, אתם רואים את זה קורה ? אני לא... ס'ת היה מצחיק מתמיד, אני חושבת שבפרק הזה הוא הפגיז עם יציאות מצחיקות. הכי אהבתי שהוא השגיח שאמא שלו לא תבשל. וסוף סוף הוא זוכה להתנשק גם עם אנה וגם עם סאמר ( רגע בעצם סאמר תקפה אותו עם נשיקות פעמיים לפני.... טוב אבל זה לא נחשב..)

MRSHIVER

New member
תגידו יש לכם מושג איזה מספר פרק

זה היה כרגע?! 15 או משו לא?

MRSHIVER

New member
לא ניראלי... תסתכל מה היא אמרה:

אחד הפרקים האהובים עלייו ארץ השמש ו 22:15 | 31/12/04 " אחרי פרק 13 והפרק של הנסיעה לטיחואנה זה אחד הפרקים האהובים עליי. ..."

MRSHIVER

New member
או ש...

ראית את כל הסדרה... תגיבי [[מצטער על המיני-ספאמינג]]

נכון

יש פה אנשים שרואים את הפרקים המתקדמים של התכנית בקצב שהיא משודרת בארה"ב באמצעות תוכניות לשיתוף קבצים ( אני כבר ראיתי את כל הפרקים של העונה הנוכחית וגם של העונה המשודרת כרגע בארה"ב ), אבל זה לא חוקי ואסור לדבר על זה בפורום. אתה יכול לפנות אלי במסר אישי אם תרצה פרטים.

MRSHIVER

New member
אממ תודה אבל

אני מסתדר לבד.. למען האמת זה בדיוק מה שרציתי.. אני פשוט לא יכול להפסיק לרצות את הסדרה הזאת תודה בכ"ז על ההצעה האדיבה!!

SaMaRa 18

New member
אהבתי..

הקטע שהחברה לשעבר של ראין ומריסה מדברות ומסתדרות כלל הקטעים של סאמר-סת'-אנה !!! אבל חשבתי שהקטע עם אח של ריאן יהיה יכול קצת יותר מרכזי.. בכל אופן, פרק נחמד ביותר!

פרק יפהה ../images/Emo13.gif

הרג אותי הקטע עם סת אנה וסאמר
סת סת סת כמה מושלם אתה יכול להיות?!
פרק בסה"כ יפהה

MaStIk BaZoOkA

New member
הפרק...

איזה פרק יפה! ריאן-סנופי
חחחחחחחחחח נקרעתי...נמנמ..הפרק מבין המצחיקים שהיו בינתיים... במיוחד המשולש של סאמר-סת'-אנה.חח מסכן סת' הוא יצא חבול..חחח
הכי אהבתי בסוף שסת' אמר שהוא הכי מצחיק (או משהו כזה..), והוא אכן צודק!

TheCharm

New member
OK, ראיתי

אני מוכרח לומר - אם זה הביצוע הראשוני שלהם על חגים, אני לא יכול לחכות עד פרק החג הבא! ת'רזה כלבה ללא ספק, אני מקווה שהיא לא תחזור בעתיד אבל יש לי הרגשה שכן, והיא תהרוס את כל מה שקורה בין ריאן למריסה (שאגב, ממש לא מתאים לה שיער בסיגנון עליזה בארץ הפלאות). ההתנהגות של מריסה, סה"כ בפרק, הייתה נחמדה. היא לא ייחסה יותר מידי חשיבות למה שת'רזה אמרה. והקטע בסוף, שהיא קראה לריאן 'סנופי' - כאילו שלא ידענו שזה יבוא
סת' הוא הצחוק בהתגלמותו, אבל גם סנדי הוא מין מגע של סת' צעיר עם גבר מבוגר. או משהו כזה... וקירסטן נראית פחות זקנה ויותר יפה עם השחור שהיה לה... ג'ולי כרגיל בת...., אבל הרעיון של ג'ימי ורייצ'ל ביחד נחמד. נקווה שזה יצא לפועל. וזהו... ציטוטים כבר באים!

Aviad1987

New member
ת'רזה כלבה??

אני ממש לא ראיתי את זה. סך הכל היא פגועה ממה שקרה עם ריאן, היא לא הייתה ביצ'ית למריסה או משהו כזה, לפחות לא כלפי חוץ. קירסטן נראתה ממש טוב בפרק. המשולש אנה-סת-סאמר פשוט ענק, כל מילה שיוצאת להם מהפה מצחיקה. והשמועות אומרות שפרק חג המולד הרבה יותר טוב מזה

TheCharm

New member
כן, היא ניסתה לפגוע במריסה

הרמיזות שלה שהוא פתאום עזב והכל. אוקיי שהיא פגועה, אבל אני הרגשתי עוינות מצידה. המשולש באמת ענק, הקטע הוא שמה שענק בו זה סת. הוא העניין שם. אנה היא סתם "מצחיקה שלא מצחיקה", וסאמר סתם "פאקצה אירוטית". יחד עם סת זה הופך למעניין, אבל ככה לבד- בעע.

למעלה