הפרק השבועי

Aviad1987

New member
כן, שישאר המשולש ../images/Emo9.gif

ברור שהיא תרמוז לה, כי זה מה שהוא עשה. בנאדם יכול להתקשר ולהגיד מה קרה איך קרה ולמה. לפחות זה מה שאני הייתי בוחר לעשות... יפה נפש שכמותי

TheCharm

New member
אממ

הוא התחיל התחלה חדשה. הוא התאהב במישהי חדשה. יש לו חבר חדש. יש לו חיים חדשים. הוא מנסה לשכוח את הישנים.........

הגזמת InFecTeD LOVER

היא לא הרסה עד כדיי כך...בסדר היא לא ידעה...פעם הבאה היא תדע... לא צריך להיות מניאק

InFecTeD LOVER

New member
לא צריך לקחת קשה מה שאומרים בפורום

זה בסך הכל פורום אני לא חברה שלה

TheCharm

New member
למה היא לא קוראת את חוקי הפורום?

זה ספויילר דיי גדול.

TheCharm

New member
העבודה השחורה. ציטוטים.

כל החדשים שהצטרפו, לי"כ שלכם - אני כאילו אחראי ציטוטים. שבו, תהנו. כולכם כאילו. יאמה. ציטוטים מצחיקים לפרק קורע. בלעט. איים בורד! טוב, קבלו: ** ** ** ** ** ** (When Kirsten sees Seth with Anna and Summer) Kirsten: I always knew you were a late bloomer sweetie. Seth: Thanks Mom. (כשקירסטן רואה את סת' עם אנה וסאמר) קירסטן: תמיד ידעתי שאתה פורח באיחור, מותק. סת': תודה, אימא. ** ** ** ** ** ** Sandy: The boys and I made a pact. Kirsten: A pact? Sandy: A solemn promise. Kirsten: When was this? Sandy: You were in the bathroom. סנדי: הבנים ואני עשינו הסכם. קירסטן: הסכם? סנדי: הבטחה כבדת משקל. קירסטן: מתי עשיתם את זה? סנדי: היית בשירותים. ** ** ** ** ** ** Ryan: Titans. What about Legion? That was kinda cooler. Seth: The guy is in prison, man. Have you seen Oz? But, yeah, Legion was kinda cooler. ריאן: טיטאנס. מה לגבי לגיון? זה היה בערך מגניב יותר. סת': הבחור בכלא, בנאדם. ראית "אוז"? אבל, כן, לגיון היה בערך מגניב יותר. ** ** ** ** ** ** Seth: Hey did you guys hear? Ryan's funny now. סת': שמעתם בחורים? ריאן מצחיק עכשיו. ** ** ** ** ** ** Anna: So, this is your crib? This is where all the magic happens? Seth: Well, if by magic, you're referring to the card game, then, sadly, yes. אנה: אז, זו ה"מלונה" שלך? כאן כל הקסם קורה? סת': טוב, אם כשאת אומרת קסם, את מתכוונת למשחקי קלפים, אז, לצערי, כן. ** ** ** ** ** ** Seth: Nothing says Thanksgiving like Moo Shu Pork. סת': שום דבר לא מסמל את חג ההודיה יותר ממושו חזיר. ** ** ** ** ** ** Seth: Ryan. That's extremely minty of you. I didn't even know they had musicals in Chino. I didn't even know they had dancing. Or... laughter. Ryan: That's because no one who lived there is as funny as you. Seth: So, we finally agree I'm the funny one. Well look at that! Looks like we all learned some valuable lessons this Thanksgiving. מריסה: היי, סת', ידעת שריאן שיחק במחזות? סת': וואו. זה לגמרי נקבה מצידך. בכלל לא ידעתי שיש מחזות בצ'ינו.. או ריקודים.. או צחוקים. ריאן: זה בגלל שאף אחד שגר שם לא מצחיק כמוך. סת': אז, אנחנו סוף סוף מסכימים שאני המצחיק מביננו. תראו את זה! נראה שכולנו למדנו כמה לקחים ערכיים בחג ההודיה הזה. ** ** ** ** ** ** Sandy: So Anna, what's the deal? Your parents don't believe in celebrating the genocide of the American Indians? סנדי: אז אנה, מה העניין? ההורים שלך לא מאמינים בלחגוג את השמדת האינדיאנים האמריקאים? ** ** ** ** ** **

פרקק ממש יפה!!

יווו זו רק אני שהתחרפנתי כל פעם שסת' התנשק עם מישי אחרת!? חחח איזה חתייךךךךך היה פרק ממממש טוווב! אוף אני מתה לראות כבר ת'פרק של שבוע הבא! שתהה לכווווולם שנה טוווובה!

M i l k y W a y

New member
הפרק הזה לעומת האחרים ירד ברמה...

לא יודעת אולי כי אני יותר אוהבת שמתרכזים בראיין ומריסה ולא בסת' והשאר, למרות שזה היה ממש מצחיק..... היה יותר מדי דרמטי היום הקטע עם ראיין,יכול להיות שזה מה שהרס... כאילו היה נחמד אבל לא וואו כמו הפרקים הקודמים.... עכשיו יש עוד שבוע שלם לחכות לפרק טוב יותר.... סנדי וקירסטין פשוט קורעים!!!

dht160

New member
לדעתי ממש לא

היה פרק גם עם דרמה טובה וגם עם צחוקים וזה היה שילוב מנצח. הפרק הזה לדעתי היה אחד הטוביםש ל הסדרה גיא

לא יודעת אם זה ספוילר ../images/Emo58.gif

דווקא היה פרק מצויין ועד עכשיו הפרקים באמת התמקדו יותר בראיין כי הוא ה"בסיס" לכל הסדרה. אבל מעכשיו כל הפרקים פחות או יותר יתחלקו שווה בשווה בין ס'ת לראיין ולבעיות של המבוגרים, וזה דווקא טוב, כי הסיפור עם ראיין זה כל הדרמה ושעוברים לקטעים עם ס'ת זה מעיין אתנחתא קומית. פרק הבא- לדעתי לא משהו פרק 13- פרק ענק !!! אם את אוהבת שמתמקדים בראיין ומריסה אז זה הפרק בשבילך.

Aviad1987

New member
לדעתי

הפרק הזה שילב הכל מהכל ועשה את זה בצורה ממש מעולה. כולל הבדיחות, הדיאלוגים, העלילה. אבל זו דעתי

TheCharm

New member
ככה צריכים לעשות פרקי חגים

ואגב, תחשבו על זה- זה עוד סדרת דרמה שעושים שם פרקי חגים. עם תסתכלו אחורה בזמן, תראו שבעצם רוב פרקי החגים הם יותר בקומדיות מאשר בדרמות. כשאני אומר דרמות, אגב, אני מתכוון לכל סדרה בת 40 דקות בסגנון הזה, דוגמת "מכושפות", "המירוץ לאתמול", "ג'ואן מארקדיה" וכו'... יש משהו שמייחד את הOC, קשה להסביר אותו.. הוא מעבר לכל סדרת דרמה (הפעם אני מתכוון לסדרת דרמה ממש, ולא לכל סדרה בת 40 דקות)... משהו שממכר מההתחלה, וגם כשזה מרפה זה עדיין טוב. משהו שאין בו מה שיש בשאר.

למעלה