הפרק השני - שרשור תגובות

בוביץ

New member
וואי פרק בסדר

הפרקים הבאים זה משתפר. בכל מקרה
לפרק האחרון של עונה 1 בקשר לסאונדטראק שלו!
לפרק האחרון של עונה 1 שהשיר הללויה שסיים את הפרק האחרון לעונה הראשונה כבר הופיע בפרק היום הפרק השני.. רק עכשיו שמתי לב לזה

Aviad1987

New member
יאללה בלאגן ../images/Emo13.gif

יופי של אקשן לקראת סוף הפרק. חבל שאנחנו שוב נשארים במתח לעוד 7 ימים
אבל לא נורא, נלמד לחיות עם זה. היה עצוב שמריסה וריאן דיברו (גם השיר שהיה ברקע הוסיף לעניין)

JoHnYmYsTeR

New member
היה פרק מעולה !

יותר טוב מהראשון... ארר שבוע לחכות עם כל המתח הזה ! בררר........ השחקנית שמשחקת את מריסה כ"כ מושלמת....... לא הבנתי אבל למה אבא של מריסה ואמא של סת' נפגשו דווקא בבית הזה.. והאם אבא של מריסה היה צריך אותו

Aviad1987

New member
אמממ

בטח שזה יותר טוב מהראשון. הכל מתחיל לזוז מפרק לפרק.. אני בטוח שגם הפרק הבא יהיה טוב יותר וכך הלאה
והם נפגשו כי אמא של סת' הייתה צריכה לעשות כמה דברים שם (היא אמרה לו בטלפון) אז הם עברו שם לדעתי בדרך לארוחת צהריים. ואבא של מריסה היה צריך כסף. ומריסה ממש חמוד, אני לא מסכים עם מי שאמר שהיא שחקנית ממש גרועה! יש איפה לתקן אבל זה לא ברמה גרועה.

איכות!

נדפק לי הדפדן של תפוז והכל כותב לי באנגלית (מזל שיש "הפוך") אחלה פרק, דווקא די נח לי לחכות שבוע, זה גוזל המון זמן לראות כל יום פרק של 40 דקות... סופ"ש - רגוע...

Aviad1987

New member
סופ"ש מושלם עם הערוץ הזה!

מתאים לי גם השבוע, אני לא יוצא בגלל מבחן שיש לי ביום ראשון.. אז יש איך להעביר את הזמן! וכן. אין לי ספק שאני אתרגל יפה מאוד לפעם בשבוע הזה.

קרןטל

New member
איזה פרק טוב

יו אני לא מאמינה לא ראיתי את כל הפרק ראיתי חלקים אבל את הבוף ראיתי אני רוצה להוריד את כל הפרקים

TheCharm

New member
טוב, אז, זה אולי יהיה ארוך...

או.סי הלהיבה אותי כל כך, אולי בגלל שלא היו לי הרבה ציפיות. באתי לסדרה הזאת יותר כחובה (אל תבינו לא נכון), כדי לנסות את כל הסדרות בערוץ שמעניינות אותי. או.סי לא עניינה אותי, אבל שמעתי דיבורים, אז אוקיי.. נראה. לסדרה אחרת היו לי ציפיות ממש גבוהות, זה וואן טרי היל. חשבתי שזה יהיה יותר ממה שזה היה בפרק הראשון (עוד לא הספקתי לראות את השני, מחר אראה). עכשיו, יש את כל הבולשיט על פרק ראשון, שלא שופטים ובלה בלה בלה. אישית? הכל שטויות. כאילו, כן, אחרי פרק אחד מבינים כל מיני שגיאות, עושים יותר מעניין וזה. נכון. אבל אם באמת רוצים למשוך את הצופים, צריך פרק ראשון שיקפיץ את כולם. לא משנה הנסיבות, הבעיות, וואטאבר. אז או.סי הציגה פרק שאותי לפחות הקפיץ מהמיטה. ממש אהבתי את הסדרה. וזה טוב, כי הפכתי ממש לאהוב את זה. והכל בפרק אחד. הפרק השני היה פחות לא טוב, אבל אישית, רואים שזה קצת פחות. לא שזה רע, זה בסדר.. אין בעיה. אי אפשר לעשות כל פרק מקפיץ ומגניב. טוב שהם עשו ככה את הפרק הראשון כדי לעשות ציפיות ולמשוך את הצופים. אז גם הפרק השני היה נחמד, כבר מקבל קצת יותר תמונה של סדרה ולא של סרט (אולי בגלל מריסה, שהיא עוזרת לריאן. זה כבר פחות סרט). בכל זאת היו כמה סצינות מסרטים, אבל.. לאט לאט זה יהפוך ל-לגמרי סדרה. ומצוינת, אגב. היו כמה דברים שלא ממש אהבתי - סאמר, שהיא ממש מעצבנת אותי עכשיו. והסוף... לא שהוא לא מותח אותנו לפרק הבא, וכולנו מחכים... אבל היו יכולים לעשות את זה קצת יותר דרמטי. זהו:p לבינתיים:p

TheCharm

New member
אה, כן, נזכרתי ש..

מי זאת הולי?:/ לא הצלחתי לקלוט מי זאת כל הפרק://

dht160

New member
אחותה של קריסטין

הצלע הפרועה במשפחה גיא YES זה בדם

הרמוני

New member
לא לא לא, זאת היילי! הולי זאת

אחת הפקצות הבלונדיניות בחבורה של סאמר... עזוב, היא לא דמות כזאת חשובה...

TheCharm

New member
או, כן, ככה חשבתי,

אבל כמה דברים בילבלו אותי אז.. טוב לדעת:) והיילי הזאת עוד לא הופיעה בסדרה, נכון?

SummerBreeze

New member
התגובה שלי לפרק../images/Emo26.gif

פרק טוב
חחח הייתי בשוק מעצמי כששמתי לב שאני יודעת מה כל דמות הולכת להגיד לפני שהיא אומרת את זה...חח זה מה שקורה אחרי שרואים כל פרק 5 פעמים...
יש דבר אחד שמאוד הפריע לי בפרק והוא כל הדרמה בין ראיין ומריסה כשהיא באה אליו אחרי המסיבה... זה פשוט לא הגיוני שאחרי כמה ימים שהיא מכירה אותו היא ישר התאהבה בו ולא רוצה שהוא יעזוב... זה פשוט מוקדם מדיי
חוץ מזה היה פרק מאוד יפה... כמובן שיש בהמשך יותר טובים... אבל עדיין נהנתי מאוד

למעלה