הפרק השני - שרשור תגובות

MiziMeow

New member
גם אני חושבת כמוך

טוב אבל אם זה לא היה ככה אז מה היה כל האקשן בפרק? גם חוצמזה ממש אהבתי שמריסה שאלה את ראיין מי אתה? אז הוא ענה לה מי שאת רוצה שאני יהיה...
אהבתי! ואני שמה לב שאת מכורה לסדרה בטירוף, איך את מתמודדת לחכות עכשיו עוד 4 ימים?

SummerBreeze

New member
יס, אני מכורה בטירוף...../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

איך אני מתמודדת
וול, אני סופרת את הדקות... חח.. ועושה מרתונים של כל הפרקים של העונה הראשונה... זה עוזר

זה שהיא לא רוצה שהוא יעזוב

זה מובן, זה לגיטימי, היא חושבת בן אדם נחמד, מגניב, כימיה מוזרה ביניהם, לא רוצה שיעזוב, שישאר ואני אלמד להכיר אותו. כל הקטע שהיא כבר בוכה בגללו זה קצת הזוי.

FeLiPe Te Amooo

New member
היה פרק מהמם../images/Emo70.gif

יש לכם ספוילרים על ריאן ומריסה? אהבתי איך שלוק (נרראה לי קוראים לו ככה) הוא חבר של מריסה אז אהבתי איך שהוא עזר לריאן אחרי שהוא הרביץ לו והוציא אותו מהבית וגם שעזר לו שהשוטרים לקחו אותו!

נכון בקטע של השריפה

אז שמעתי שלשחקן שמשחק את ראיין קרתה איזשהיא תאונה כשהם צילמו את זה מישהו יודע מה?

SummerBreeze

New member
כן...

בן היה אמור לזייף נפילה כשלוק דוחף אותו... ובמקום זה הוא מעד באמת ונפל מהחלון... למזלו הוא לבש הרבה שכבות אז הוא יצא מזה בשלום...

הרמוני

New member
חחחחחחחח השריפה.......

באמת היה שם איזה קטע, התפאורה לא הייתה אמורה להישרף כל-כך, הקטע שראיין הולך אחורה ומפיל איזה נר ששורף את הווילון היה בטעות וזה לא היה אמור לקרות, השריפה קצת יצאה משליטה ובנג'מין מקנ'זי כמעט נפצע ברצינות, אבל בסוף כולם היו בסדר (הבמאי צחק על זה ואמר שאחרי שהם צילמו את זה הוא תכנן לברוח מהארץ..)

M i l k y W a y

New member
היה פרק ממש טוב!!זה לא פייר שמחכים

שבוע עד הפרק הבא..... מריסה וראיין כאלה חמודים אבל היא טיפלה על הנידחפת... לא הבנתי בסוף מה היה עם החבר שלה כאילו..הוא הרגיש לא נעים אז הוא הלך לראות אם ראין בסדר ואז הוא הביא לו טרמפ אבל למה הם הגיעו לבית ואיך פתאום הוא הודה שהוא גם היה שם??

TheCharm

New member
ציטוטים מהפרק

Seth: You remember the meatloaf incident of '98? Kirsten Cohen: That was brisket. Seth: That's my point exactly. סת': את זוכרת את תקרית הקציצה ב-98'? קירסטן כהן: זה היה בשר חזה. סת': זאת בדיוק הנקודה שלי. ********** Sandy Cohen: There's no need for sarcasm. Seth: I'm not being sarcastic. Sandy: Well, it's hard to tell sometimes. סאנדי כהן: אין צורך בציניות. סת': אני לא ציני. סאנדי: טוב, לפעמים קשה להבחין. ********** Ryan: I didn't tell her anything. I think the black turtleneck in August tipped her off. Seth: Okay, I was going for stealth. And also it's very slimming. ריאן: לא אמרתי לה כלום. אני חושב שהצווארון השחור שלך באוגוסט גרם לחשדות שלה. סת': טוב, הלכתי על הסוואה. וזה גם גורם לי להיראות רזה. ********** Marissa (driving) : Why won't you tell me where we're going? This is pretty far away. Seth: Oh, wow. Complaining. That's very interesting considering nobody invited you. Marissa: Hey, before I came along you were on a skateboard. מריסה (נוהגת): למה שלא תגידו לי לאן אנחנו הולכים? זה דיי רחוק. סת': או, וואו. מתלוננת. זה מאוד מעניין ביחס לכך שאף אחד לא הזמין אותך. מריסה: היי, לפני שבאתי אתה היית על סקייטבורד. ********** Ryan: I'm not too popular around here. And your boyfriend? A little angry. Marissa: Oh, and you're telling me you didn't try to hit him back? Ryan: Actually, I hit him first. Marissa: Well, hard to believe you're not more popular. ריאן: אני לא יותר מידי פופולרי כאן. והחבר שלך? הוא קצת כועס. מריסה: או, ואתה אומר לי שלא ניסית להרביץ לו בחזרה? ריאן: למען האמת, אני הרבצתי לו ראשון. מריסה: טוב, קשה להאמין שאתה לא יותר פופולרי. ********** Luke Ward: What are you looking at, you queer? Seth: (quietly) Yeah, well at least I don't shave my chest. Luke: What did you just say? Seth: I said you look good in a sweater vest. It was a compliment. לוק ווארד: על מה אתה מסתכל, מתרומם? סת': (בשקט) כן, לפחות אני לא מגלח את החזה שלי. לוק: מה אמרת עכשיו? סת': אמרתי שאתה נראה טוב בוסט סוודר הזה. זאת הייתה מחמאה. ********** Sandy: Since the minute you were born I knew I would never take another easy breath without knowing that you were all right. Seth: So I'm like asthma? סאנדי: מהדקה שנולדת ידעתי שאני לעולם לא אנשום בקלילות בלי לדעת שאתה בסדר. סת': אז אני כמו אסטמה? ********** Luke: You're okay. Ryan: Disappointed? לוק: אתה בסדר. ריאן: מאוכזב? **********

Aviad1987

New member
היו קטעים מצחיקים בפרק

עם הצווארון השחור הצחיק אותי. ושסת' שאל את אבא שלו אם הוא כמו אסתמה חחח וההערה ללוק כמובן

יש לך, או אולי למישהו אחר

אתר עם ציטוטים נבחרים מהסדרה? ד"א באמת ציטוטים אדירים. במיוחד זה עם האסטמה :)

הרמוני

New member
יוווווו דרוסילה!!!

בדיוק קראתי את שתי ההודעות מעלייך ורציתי להגיב להם שהם שכחו את הקטע הכי מצחיק: "you know what I like about rich kids?" BAMM "nothing"!! חחחחחח אבל הקדמת אותי! זה ללא ספק אחד הקטעים המצחיקים ביותר...

למעלה