השירים ששינו לכם את החיים

Mg14

New member
מסכימה עם הMCRים למינהם

ואני חושבת שמיוז גם היו מהשירים ששינו לי. הם הראו לי שאפשר לעשות מוזיקה באמת טובה שלא "מכה" ומתבכיינת כל הזמן. שגם אם טוב ושמח המוזיקה יכולה להיות מקסימה ומרגשת. כמובן שזה גם פתח אותי לשדה רחב של מוזיקה, ככה שזה שינה אותי גם מהבחינה הזו

../images/Emo216.gifהשירים ששינו לי את החיים../images/Emo3.gif

יש מספר שירעם בולטים שהכרתי עם השנים ועד עכשיו כשאני שומעת אותם יכול להיפלט לי "ואוו", שירים שפשוט משנים את הפרספקטיבה, אפילו אם התוכן לפעמים לא נראה, השירים יכולים לסמל בשבילי תקופות מסויימות וכאלה. הנה הם: REM - Everybody Hurts פשוט שיר שחקוק בי. עד כמה שהוא יכול לדכא אותי, ויחד עם זה לשמח אותי, המילים כ"כ נכונות ונוגעות. REM - Losing My Religion הייתה תקופה פעם, כשהייתי בחטיבה שפשוט השיר לא היה יוצא לי מהראש, כשקראתי את המילים הבנתי כמה הוא עמוק, לדעתי. 2 השירים האלה, ובכלל, הלהקה, אולי לא ממש חרושים אצלי, אבל תמיד יסמלו לי תקופות שונות. Buried Myself Alive-דה יוזד כל מילה בשיר הזה כ"כ נכונה!! תהרגו אותי אבל מצאתי את עצמי מזדהה באופן כלשהו.שנה שעברה עברה רובה בהרגשת באסה רצינית, ולשמוע את השיר הזה לא כ"כ גרם לי להרגיש טוב יותר, אבל מה? הוא מסמל בשבילי קודם כל, את הלהקה הזאת שלדעתי, הליריקה שלהם פשוט מעולה. אני לא ממש שומעת אותם עכשיו כמו פעם, אבל השיר הזה לא נעלם ממני, ולדעתי גם לא יעלם. It's Not A Fashion Statement, It's A Deathwish-MCR על הפעם הראשונה שקראתי את המילים של השיר, אפילו בלי שהקשבתי לו, הייתי בשוק, יש בו משהו נוקב, רציני ואפילו קצת ציני, לאדעת, אני מתחברת. לדעתי זה די השיר שמסמל את הלהקה, בשבילי. כל דף אפשרי היה מסתכן בכך שארשום את השיר עליו..חח..בשיעורי אנגלית הייתי רושמת אותו שוב, ושוב. Citizen Erased-מיוז. הפמזון שלו תקוע לי רוב הזמן במוח, המילים שלו פשוט מדהימות, ואפילו השם של השיר מדליק אותי
שנה וחצי השיר הזה סירב לצאת ממני. אני פשוט סוגדת לכל שורה בשיר הזה. הוא כ"כ שינה את מה שחשבתי על מיוז, לא יודעת למה(השיר הראשון ששמעתי שלהם היה starlight), אבל הם עושים את רוב השירים שלהם בצורה כ"כ טובה, שאי אפשר שלא להתמכר. בפזמון יש את:"for one moment i wish you'd hold your stage" אי אפשר לתאר כמה אני מסכימה עם השורה הזאת.

Rose131

New member
אויאויאוי שכחתי לגמרי את BMA!#!@

והוא כ"כככככ עזר לי בעבודה, ובביה"ס! בעיקר בעבודה, though. כאילו, צועקים עלי? זין, קוברת את עצמי, מציבה מסביבי חומה, מזמזמת לעצמי I buried myself alive on the inside so I could SHUT you out and let you go away for a long time, ושכולם יזדיינו. גאונות, באמאשלי.

Lyla Bellamy

New member
אמממ

גם כמו כולם כמעט פה התחלתי עם פאנק אימו איך שלא תקראו לזה , לינקין פארק , גרין דיי השפיעו עליי לפני כמה שנים והכי חשוב הוציאו אותי מהמוזיקת חרא ששמעתי אז ומשכו אותי למוזיקה האיכותית שאני שומעת כיום , מכר התחלתי לאהוב רק שיצא דה בלאק פרייד ואני חושבת שהוא השפיע עליי די הרבה ... אממממ כמובן מיוז , לא הכרתי מוזיקה מיוחדת כזאת אף פעם לפניהם ...ועד היום כשאני מסתכלת על המילים של השירים שלהם , אני רואה דברים שלא ראיתי מקודם ואני מסתכלת על החיים בצורה שונה . בטח יש עוד כמה אבל אין לי כוח ואני צריכה לעשות שיעורים .

lestatgirl

New member
מבחינת הנגינה? האמת שמבחינת הליריקס

אני כרגע מכורה ללפיטד.. של ברייט אייז אז מהבחינת הליריקס הם מדהימים. ובלי כל קשר לעולם לא האמנתי שאני אוכל לאהוב אתצ כל האלקטרוני שיט לפני להקות כמו הקלאקס והאדוקן! [ועכשיו קניתי ספ]ר של עטיפות אלבומי ניו וויב מהאייטיז וזה כ"כ משעשע] ולא דמיינתי שאוהב שירי קאנטרי
עד קונור
ועכשיו אני כ"כ פתוחה לכל סגנון שיבוא אמ.. בחיים לא חשבתי שקול של מישהו יעשה לי משהו כ"כ כמו מתי שנכנסתי לליבס, הנגינה שלהם לא הייתה משהו ממש מיוחד [למרות שגרי מתופף מצויין, ואני אזהה את הגיטרות של קרלוס ממרחקים והאוזניים שלי עדיין סובלות מכך שהגברתי את המוזיקה למקסימום כדי להתענג על הבס של ג'ון] אבל אני מאמינה שהשילוב של הקולות של פיט וקרלוס יצרו כזאת הרמנויה שהם נחשבו לכלי נגינה בפני עצמו. כמובן גם שמיוז בלו מיי מיינד אבל זה היה מאוד מזמן אז אני לא זוכרת כ"כ, מי ידע שאפשר לנגן ככה על מיתרים, ועוד כשהם נמצאים כ"עכ עמוק בגרון של מאט!.. [ואני כבר רואה מיוזרים יוצרים סרטוני פורנומיוז בעקבות ההערה הזאת..] ובלינק 182 הייתה הלהקה שהכניסה אותי לז'אנר ולסגנון הזה אחרי שהפסקתי לשמוע את פייב שגם היו [עדיין? מה לעזאזל קורה עם האיחוד הזה?] מצויינת ובכלל נורא נחמדים, ואה כן בריטים 8-|

lestatgirl

New member
וכמובן שישאלו על שירים ואני אחפור לי

שעות בלי בכלל לגעת בנושא אז ככה cave in - inspire שיר ששמעתי כ"כ מעט פעמים אבל עדיין יחרט לי בזיכרון כשיר הראשון ששמעתי בערוץ, וגאד הערוץ הזה השפיע עליי הרבה יותר מידי... אז ככה אצל קונור נגיד LUA וגם BOWL OF ORANGES השיר היחיד שכ"כ כ"כ משמח אותי ופאלס אדברטיזינג כי הוא כ"כ נוגע בך שנראה לי שהוא נכתב ע"י חבר כנסת או משהו אצל הליבס וואט ביקיים אף דה לייקלי לאדס ואני מניחה שיש עוד מספיק אני עייפה ואין לי רגל.

GD ROCKS

New member
האמ טוב אני אנסה..

טוב זה הולך בתקופות.. הראשונים שהכי השפיעו עליי הם ללא ספק גרין דיי. בזכותם בכלל התחלתי לאהוב ממש מוזיקה,ולחפש להקות וכל זה.. אני לא זוכרת שיר ספציפי.. אבל הם ללא ספק השפיעו עליי הכי מכולם. חחחחחח ואי זה כזה מצחיק להיזכר איך הייתי אובססיוית לגביהם. אחריהם הגיעו MCR חחח בתקופה שהייתי בטוחה שאני קשוחה ואפלה ושללבוש רק שחור זה הכי מגניב בעולם. לא אבל הם באמת עזרו לי כי הייתה לי חרא של תקופה ובאמת הייתי ילדה מתובדדת כזאת אז המוזיקה שלהם תמיד עזרה לי. שיר שממש זכור לי שהשפיע עליי זה Thank You For The Venom ובכלל כל 3 צ'ירס. ממ ושל אלכסיס Little Girls Pointing And Laughing-הייתה תקופה שהייתי שומעת אותו בלופים בלי הפסקה. ממש ממש התחברתי לשיר הזה אז. גם PA שלהם ממש השפיע עליי. בתכלס לאיודעת. קשה לי להגדיר מזה שיר שהשפיע עליי ולא סתם שיר שאני אוהבת מאוד, אז לאיודעת אני אפרוש וזהו.

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

כל הבלאק פארייד של MCR פשוט השפיע עליי באופן שאני לא יכולה להסביר...אני זוכרת שרצתי לקנות אותו יום לפני שנסעתי לרומא ופשוט שמעתי אותו כל הזמן, אני חושבת שזו הייתה הפעם הראשונה שהמילים באמת דיברו אליי וזה גם היה שהייתי בתקופה מגעילה כזו בחיים, בין הבצפר לצבא שלא עשיתי כלום חוץ מלעבוד והיה לי פשוט רע. המממ...Under The Iron Sea של קין גם מדהים בעיני, אני זוכרת שרק קניתי ושמעתי את השיר הראשון פשוט הייתי במין הלם כזה שהייתי צריכה לשמוע אותו שוב, בכלל כל האלבום מעולה ויש גם קטע אינסטרומנטלי בין השירים שהוא פשוט מדהים. ומיוז, טוב אין שיר ספציפי שהשפיע עליי, זו פשוט המוזיקה שלהם שהדהימה אותי...
ו-Song To Say Goodbye של פלאסיבו שמזכיר לי כל פעם מחדש למה אני כל כך אוהבת את הלהקה הזו...

Drowning Lovers

New member
איחור רציני../images/Emo122.gif../images/Emo23.gif

אממ אני חייבת להגיד Smashing Pumpkins - Bullet With Butterfly Wings.
אין לי כוח לחפור, אבל הפזמון פשוט גרם לי לחשוב כל כך.

ReaLostprophet

New member
welcome to the black parade

הייתה תקופה שהיה נמאס לי מלחיות [לא צוחק] לא נכנס ללמה... וג'רארד שצועק we'll carry on שיכנע אותי להמשיך לחיות והיום אני מבסוט! היה עוד אחד אבל שכחתי... ואני יודע שאני צעיר מידי...

למעלה