../images/Emo216.gifהשירים ששינו לי את החיים../images/Emo3.gif
יש מספר שירעם בולטים שהכרתי עם השנים ועד עכשיו כשאני שומעת אותם יכול להיפלט לי "ואוו", שירים שפשוט משנים את הפרספקטיבה, אפילו אם התוכן לפעמים לא נראה, השירים יכולים לסמל בשבילי תקופות מסויימות וכאלה. הנה הם: REM - Everybody Hurts פשוט שיר שחקוק בי. עד כמה שהוא יכול לדכא אותי, ויחד עם זה לשמח אותי, המילים כ"כ נכונות ונוגעות. REM - Losing My Religion הייתה תקופה פעם, כשהייתי בחטיבה שפשוט השיר לא היה יוצא לי מהראש, כשקראתי את המילים הבנתי כמה הוא עמוק, לדעתי. 2 השירים האלה, ובכלל, הלהקה, אולי לא ממש חרושים אצלי, אבל תמיד יסמלו לי תקופות שונות. Buried Myself Alive-דה יוזד כל מילה בשיר הזה כ"כ נכונה!! תהרגו אותי אבל מצאתי את עצמי מזדהה באופן כלשהו.שנה שעברה עברה רובה בהרגשת באסה רצינית, ולשמוע את השיר הזה לא כ"כ גרם לי להרגיש טוב יותר, אבל מה? הוא מסמל בשבילי קודם כל, את הלהקה הזאת שלדעתי, הליריקה שלהם פשוט מעולה. אני לא ממש שומעת אותם עכשיו כמו פעם, אבל השיר הזה לא נעלם ממני, ולדעתי גם לא יעלם. It's Not A Fashion Statement, It's A Deathwish-MCR על הפעם הראשונה שקראתי את המילים של השיר, אפילו בלי שהקשבתי לו, הייתי בשוק, יש בו משהו נוקב, רציני ואפילו קצת ציני, לאדעת, אני מתחברת. לדעתי זה די השיר שמסמל את הלהקה, בשבילי. כל דף אפשרי היה מסתכן בכך שארשום את השיר עליו..חח..בשיעורי אנגלית הייתי רושמת אותו שוב, ושוב. Citizen Erased-מיוז. הפמזון שלו תקוע לי רוב הזמן במוח, המילים שלו פשוט מדהימות, ואפילו השם של השיר מדליק אותי
שנה וחצי השיר הזה סירב לצאת ממני. אני פשוט סוגדת לכל שורה בשיר הזה. הוא כ"כ שינה את מה שחשבתי על מיוז, לא יודעת למה(השיר הראשון ששמעתי שלהם היה starlight), אבל הם עושים את רוב השירים שלהם בצורה כ"כ טובה, שאי אפשר שלא להתמכר. בפזמון יש את:"for one moment i wish you'd hold your stage" אי אפשר לתאר כמה אני מסכימה עם השורה הזאת.