התפקדות חודש ספטמבר

Robin Sparkles

New member
../images/Emo26.gifהתפקדות חודש ספטמבר../images/Emo36.gif

לכבוד העונה החדשה שמתחילה עוד 22 ימים
פרטים כללים- שם- גיל תאריך לידה- מיקום גיאוגרפי- דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, ICQ, AOL, מייספייס, פייסבוק, טוויטר ושאר ירקות)- על הסדרה והפורום- איך התחלתי לראות את הסדרה- עד איזה פרק ראיתי- פרק האהוב- עונה אהובה- דמות אהובה- דמות שנואה- סצנה אהובה- ציטוט אהוב- תראו את העונה החדשה בקצב של ארה"ב או שתחכו? איך הגעתי לפורום- דרגו את הפורום מ-1 עד 5 כש-5 זה הציון הגבוה ביותר- דבר טוב שקרה- דבר רע שקרה- סרט טוב- תוכנית טובה- שיר טוב- אלבום טוב- זמר\ת טוב\ה- ספר טוב- אירוע מיוחד שהייתם בו- ספטמבר- אירוע מיוחד שעתיד לקרות (ברית, חתונה, יומולדת, טיסה לחו"ל וכו')- משהו שאתם לא מצפים לו (הכוונה היא לא לחזות את העתיד אלא משהו כמו בגרות בהיסטוריה וכו')- אלבום\שיר שהולך לעבור חרישה- ספר שאני מתכוון לקרוא- תכנונים לשנה הבאה- לסיכום- מסר לאומה- ואחרון- תמונה (יכולה להיות שלכם, יכולה גם סתם) שיהיה לכולם חודש מקסים

Robin Sparkles

New member
מתפקדת../images/Emo13.gif

פרטים כללים- שם-כרמית גיל20 תאריך לידה-אי שם ביוני 91 מיקום גיאוגרפי- דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, ICQ, AOL, מייספייס, פייסבוק, טוויטר ושאר ירקות)-[email protected] על הסדרה והפורום- איך התחלתי לראות את הסדרה-היו שידורים חוזרים מההתחלה עד איזה פרק ראיתי-סוף עונה 7 פרק האהוב-317 עונה אהובה- דמות אהובה-גבי ולינט דמות שנואה-אורסון סצנה אהובה- ציטוט אהוב- תראו את העונה החדשה בקצב של ארה"ב או שתחכו?לא מחכה איך הגעתי לפורום- דרגו את הפורום מ-1 עד 5 כש-5 זה הציון הגבוה ביותר-7 דבר טוב שקרה-שהסתיים לו עוד חודש דבר רע שקרה-צה"ל סרט טוב-מלך האריות בתלת מימד!!! תוכנית טובה-דספרט כמובן,בגוף ההוכחה,או.סי,פל"ל שיר טוב-יש לי המון שירים טובים אלבום טוב-hurts-happiness זמר\ת טוב\ה-הרטס,DCFC ספר טוב- אירוע מיוחד שהייתם בו- ספטמבר- אירוע מיוחד שעתיד לקרות (ברית, חתונה, יומולדת, טיסה לחו"ל וכו')-לקנות כרטיס לטיסה לחו"ל (לארה"ב או קנדה),טיול בצפון משהו שאתם לא מצפים לו (הכוונה היא לא לחזות את העתיד אלא משהו כמו בגרות בהיסטוריה וכו')- אלבום\שיר שהולך לעבור חרישה-אין משהו ספציפי ספר שאני מתכוון לקרוא- תכנונים לשנה הבאה- לסיכום- מסר לאומה-קחו הכל בסבבה... ואחרון- תמונה (יכולה להיות שלכם, יכולה גם סתם)

adii1201

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif

פרטים כללים- שם- עדי, עצי, אגוז, די, דוש, עדידוש, ובערך מה שבא לכם
גיל 22 תאריך לידה- 9.7.89 מיקום גיאוגרפי- ירושלים דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, ICQ, AOL, מייספייס, פייסבוק, טוויטר ושאר ירקות)-בפרטי
על הסדרה והפורום- איך התחלתי לראות את הסדרה-סיפור ישן ונושן
עד איזה פרק ראיתי-עד הסוף המסריח של עונה 7. פרק האהוב-307, 409, 709 ו- 223-224 אה ו-322 עונה אהובה-3
דמות אהובה-לינט
דמות שנואה-סוזן
סצנה אהובה-כל סצנה שלינט וטום מתנשקים או עושים סקס או שפליסיטי מפגינה את כישורי המשחק המדהימים שלה
ציטוט אהוב-So we're not having sex? Hey you banned me from your opening וגם: You never told us you were sleeping with Tommy Tripod וגם: The Washington monument looks at is and says "I wanna be you when I grow up!"
תראו את העונה החדשה בקצב של ארה"ב או שתחכו?אני מנסה בכל הכוח לשכנע את עצמי לחכות שלינט וטום יחזרו אחד לשני ואז לשבת לראות ואח"כ לעקוב בקצב של ארה"ב, אבל כנראה שאני די חלשה ואני פשוט אראה בקצב של ארה"ב
איך הגעתי לפורום-מה ז"א? תיכננתי תוכניות עוינת להשתלט
דרגו את הפורום מ-1 עד 5 כש-5 זה הציון הגבוה ביותר-ברור ש-10
דבר טוב שקרה-וואי אני לא זוכרת
דבר רע שקרה-בעיקר העבודה המקסימה שלי. ועקירות שיניים
סרט טוב-מלך האריותתת
תוכנית טובה-פל"ל
שיר טוב-אדלללל
ואנסטסיה
אלבום טוב-ע"ע שיר טוב
זמר\ת טוב\ה-ע"ע שיר טוב
ספר טוב-התחלתי עכשיו את זה של ג'ודי פיקו- "זהירות שביר" אירוע מיוחד שהייתם בו-עקירת שיניים אצל הרופא
ספטמבר- אירוע מיוחד שעתיד לקרות (ברית, חתונה, יומולדת, טיסה לחו"ל וכו')-אח שלי בא לארץ
משהו שאתם לא מצפים לו (הכוונה היא לא לחזות את העתיד אלא משהו כמו בגרות בהיסטוריה וכו')-עקירה ביום חמישי
אלבום\שיר שהולך לעבור חרישה-אדללל, אנסטסיה
ספר שאני מתכוון לקרוא-את זהירות, שביר של ג'ודי פיקו תכנונים לשנה הבאה-לשנה הבאה?
ללמוד
ולמצוא חבר
לסיכום- מסר לאומה- עזבו אותי באמשכם
ואחרון- תמונה (יכולה להיות שלכם, יכולה גם סתם)
שיהיה לכולם חודש מקסים

LeAnnDylan

Well-known member
מתפקדת

פרטים כללים- שם- דילן גיל בסוף החודש - 25 תאריך לידה- 26.9 מיקום גיאוגרפי- צפון דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, ICQ, AOL, מייספייס, פייסבוק, טוויטר ושאר ירקות)- עכשיו גיליתי שאני עדין זוכרת את מס' האייסיקיו שלי
לא הייתי שם מכיתה ט' בערך ובטח כל דבר שכתוב שם מפדח ברמות אבל העיקר שאני זוכרת
על הסדרה והפורום- איך התחלתי לראות את הסדרה- שידורים חוזרים ביס עד איזה פרק ראיתי- האחרון ששודר פרק האהוב- פחח מה אני עדי עונה אהובה- משהו מהראשונות נראלי דמות אהובה- אידי כמובן דמות שנואה- סוזן ולינט סצנה אהובה- כל דבר עם אידי ציטוט אהוב- Gabby: I had two kids Edie: For breakfast תראו את העונה החדשה בקצב של ארה"ב או שתחכו? לחכות ליס בטוח לא אבל בטח לא אצפה בפרק איך שיצא. יש יותר מידי סדרות טובות אחרות שחוזרות. איך הגעתי לפורום- לא זוכרת אבל זה היה לפניי טריליון שנה. ופרט טריוויה לא חשוב שכזה - כאן אני ודרורה הכרנו לראשונה
איט ווז לאב אט פירסט סייט
דרגו את הפורום מ-1 עד 5 כש-5 זה הציון הגבוה ביותר- 3.8 דבר טוב שקרה- נגמר החודש דבר רע שקרה- נגמר החודש סרט טוב- ספרינג ברייקדאון תוכנית טובה- רוק 30 שיר טוב- Working On A Tan - Brad Paisley אלבום טוב- Luke Bryan Tailgates & Tanlines זמר\ת טוב\ה- מרטינה מקברייד ספר טוב- Lies That Chelsea Handler Told Me אירוע מיוחד שהייתם בו- מפגש פורום :) ספטמבר- אירוע מיוחד שעתיד לקרות - יומולדת שלי משהו שאתם לא מצפים לו - להישאר מובטלת אלבום\שיר שהולך לעבור חרישה- ברגע שאני אצליח להוריד את האלבום של Eden's Edge אז זה. ויש גם את האלבום של ליידי אנטבלום שיוצא עוד 8 ימים!! אה וגם את האלבום של הלהקה של מירנדה. נראה אם יהיה לי כוח אליו. ספר שאני מתכוון לקרוא- מתכוונת לסיים את לייז תכנונים לשנה הבאה- להרוויח מלאמלא כסף, להוציא רשיון נהיגה (כן סתמו אין לי
) ולטוס בע"ה לנאשוויל ביוני לCMA FEST
לסיכום- מסר לאומה- חודש שמח לכולם
ואחרון- תמונה (יכולה להיות שלכם, יכולה גם סתם) גלידת בן אנד ג'ריז בטעם...דקסטר. הדבר הכי גאוני אבר!
שיהיה לכולם חודש מקסים תודה גם לך הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

adii1201

New member
מילא לינט בדמות שנואה

(שום מילא
) אבל יחד עם סוזן?!
את רואה מכות כמו אלה שקיבלת כשהיית פה
?! יש לך יומולדת עוד שנייה, תיזהרי שאני לא אשלח לך איזה אנתרקס בדואר

LeAnnDylan

Well-known member
מה את רוצה. תמיד ידעת שאני שונאת אותה

זה לא חדש
מה את מתרגשת מזה
אם היה דמות שנואה 1 ודמות שנואה 2 הייתי שמה את סוזן כדמות שאני שונאת יותר אבל אין אז שיתמודדו יחד
הן יכולות להתחיל קאט פייט ולהרוג אחת את השניה;;

adii1201

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

Itay Simons

New member
../images/Emo3.gif

פרטים כללים- שם- איתי גיל- 22 תאריך לידה- 22.4.1989 מיקום גיאוגרפי- ר"ג דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, ICQ, AOL, מייספייס, פייסבוק, טוויטר ושאר ירקות)- בפרטי
על הסדרה והפורום- איך התחלתי לראות את הסדרה- בVOD בהוט
עד איזה פרק ראיתי- הכל פרק האהוב- אנערף. נראה לי שהפרק Beautiful בעונה 6 (פרק 15?) עונה אהובה- 3 נראה לי
דמות אהובה- ברי
דמות שנואה- לא יודע נו
סצנה אהובה- מי זוכר
ציטוט אהוב- כנ"ל
תראו את העונה החדשה בקצב של ארה"ב או שתחכו? בקצב של ארה"ב. אם אני אחכה שזה יגיע להוט אני אמות קודם. איך הגעתי לפורום- בסוף עונה 7 חשתי צורך עז לחלוק ולא היה לי עם מי
דרגו את הפורום מ-1 עד 5 כש-5 זה הציון הגבוה ביותר- 6!
סרט טוב- ממזרים חסרי כבוד תוכנית טובה- סקראבס ^^ ספטמבר- אירוע מיוחד שעתיד לקרות (ברית, חתונה, יומולדת, טיסה לחו"ל וכו')- מבחן אמי"ר
משהו שאתם לא מצפים לו (הכוונה היא לא לחזות את העתיד אלא משהו כמו בגרות בהיסטוריה וכו')- מבחן אמי"ר
אלבום\שיר שהולך לעבור חרישה- מאיפה לי
ספר שאני מתכוון לקרוא- פחחח תכנונים לשנה הבאה- לימודייייייייייים
לסיכום- מסר לאומה- קחו פרח
ואחרון- תמונה (יכולה להיות שלכם, יכולה גם סתם)

Itay Simons

New member
מהמם ../images/Emo11.gif

הוא אמנם מסורס, ונכון שהכלבה כל הזמן מנסה לעשות עליו humping, אבל הוא זכר

למעלה