התפקדות חודש ספטמבר

UHUstick

New member
Ney!

Less photos of the dog, more photos of yourself naked. Warm Regards, The Manegment!

מתפקדת ../images/Emo28.gif

על הסדרה והפורום איך התחלתי לראות את הסדרה: לא זוכרת
עד איזה פרק ראיתי: הפרק האחרון של עונה 7 פרק האהוב: אין עונה אהובה: העונות הראשונות יותר דמות אהובה: גבי דמות שנואה: כרגע אני פחות אוהבת את ג'ולי, לינט ומייק סצנה אהובה: כמעט כל דבר עם גבי
ציטוט אהוב: אין תראו את העונה החדשה בקצב של ארה"ב או שתחכו? הפרק הראשון בקצב, אח"כ אני טסה לחודש לחו"ל, אז.... איך הגעתי לפורום: מנוע החיפוש של תפוז דרגו את הפורום מ-1 עד 5 כש-5 זה הציון הגבוה ביותר: 6 דבר טוב שקרה: חו"ל דבר רע שקרה: התפטרות המתמחים לא חוקית סרט טוב: CARS 2!!!! תוכנית טובה: The Golden Girls שיר טוב: אלבום טוב: Ten Years After - Cricklewood Green זמר\ת טוב\ה: ברי סחרוף ספר טוב: סערת נפש \ יורם יובל אירוע מיוחד שהייתם בו: אין כזה ספטמבר- אירוע מיוחד שעתיד לקרות (ברית, חתונה, יומולדת, טיסה לחו"ל וכו'): טיסה לחו"ל!!!
משהו שאתם לא מצפים לו (הכוונה היא לא לחזות את העתיד אלא משהו כמו בגרות בהיסטוריה וכו'): לחזור לסמסטר אלבום\שיר שהולך לעבור חרישה: לא ברור עדיין ספר שאני מתכוון לקרוא: יש מלא מלא שלקחתי איתי תכנונים לשנה הבאה: לסיים את התואר!!!!
לסיכום מסר לאומה:
ואחרון- תמונה (יכולה להיות שלכם, יכולה גם סתם) שיהיה לכולם חודש מקסים

ברוכה הבאה לעצמי!!!

אני אתחיל כי מזמן לא הייתי פה וקרא לי בעבר בניק: naama3011 זוכרים? אני כרגע במרתון האנטומיה של גריי.... אז ככה: פרטים כללים-שם-נעמה גיל 35 תאריך לידה-22.8.76 מיקום גיאוגרפי-קריות דרכים ליצירת קשר (מסנג'ר, ICQ, AOL, מייספייס, פייסבוק, טוויטר ושאר ירקות)-פייסבוק על הסדרה והפורום- איך התחלתי לראות את הסדרה-דרך המלצות מהפורום הזה!!! עד איזה פרק ראיתי-עד הסוף!!! פרק האהוב-לא זוכרת עונה אהובה-שניה דמות אהובה-לינטום! דמות שנואה-אין סצנה אהובה-ג'ון וגבי מהעונה הראשונה.... ציטוט אהוב-לא זוכרת תראו את העונה החדשה בקצב של ארה"ב או שתחכו?נחכה איך הגעתי לפורום-לא זוכרת דרגו את הפורום מ-1 עד 5 כש-5 זה הציון הגבוה ביותר-5 דבר טוב שקרה-מתחילה העונה הבאה! דבר רע שקרה-אין... סרט טוב-אישה יפה!!! תוכנית טובה-רמזור שיר טוב-כל שירי שלום חנוך זמר\ת טוב\ה-מירי מסיקה ספר טוב-האלכימאי אירוע מיוחד שהייתם בו-חתונה עם איגי וחתיכי!!!! ספטמבר- אירוע מיוחד שעתיד לקרות (ברית, חתונה, יומולדת, טיסה לחו"ל וכו')-יומולדת 11 לביתי השניה!!! משהו שאתם לא מצפים לו (הכוונה היא לא לחזות את העתיד אלא משהו כמו בגרות בהיסטוריה וכו')- אלבום\שיר שהולך לעבור חרישה-לא יודעת ספר שאני מתכוון לקרוא-פרוייקט האושר תכנונים לשנה הבאה-בע"ה בריאות ושלווה לסיכום- מסר לאומה-תהיו טובים!!!! ואחרון- תמונה (יכולה להיות שלכם, יכולה גם סתם) סורי שאין לי תמונה........... שמחה לחזור אליכם!!!!! נעמה

LeAnnDylan

Well-known member
ברוכה הבאה לעצמך!

וואו 35 וילדה בת 11? לא מבזבזת זמן הא?
שיהיה במזל טוב

snavgm

New member
ברוכה הבאה!

דילן.. זו הבת השניה.. מה שאומר שיש עוד אחת? יותר גדולה? באמת הספקים מרשימים.

LeAnnDylan

Well-known member
כן, בגלל זה כתבתי את זה

ילד ראשון בגיל 24 זה לא כזה הספק אבל כיוון שהיא ציינה שקיים/ת אח/ות זה הופך את זה למרשים יותר בעיניי גם אם ההפרש בניהם הוא פחות משנה.

חברה חברה בואו נסדר את העניינים

התחתנתי בגיל 22 וילדתי בגיל 23 לכן יש לי בן 12 ובת בת 11!!!! אחרי כן ילדה בת 7 וקטנה בת שנתיים וחצי!!! ועדין לי לי זמן להתמכר לדספרייט!!! וגם לאנטומיה!!! הללויה! נעמה

snavgm

New member
את בחורה חרוצה.. אין מה לומר../images/Emo6.gif

ככה זה שמתחילים מוקדם ואת גם חרוצה.!
יפה שיש לך זמן להתמכר לדספרט! וגם לאנטומיה! שאפו! תודה על הסדר שעשית והעידכון וברוכה הבאה!

תודה תודה!

אני גם חרוצה וגם דתיה. מולטי טסקר ממש הא? מאוד נהנית מדספרייט ובכלל אני באמצע המתח של האנטומיה. דבר בעונה 3 וזה ממכר!!!!!! ישנה כל כך מעט לאחרונה כי עושה לי מרתונים עם קפה +משו טעים ליד....... מישו פה מכור כמוני גם לאנטומיה? נעמה

moshavnikit

New member
מתפקדת

גיל - 28 תאריך לידה- 16/9 מיקום גיאוגרפי- מרכז, אבל רק לבינתיים על הסדרה והפורום- איך התחלתי לראות את הסדרה- אני לא זוכרת אם התחלתי ב-YES או במחשב, נראה לי שב-YES עד איזה פרק ראיתי- הכל!! ישששש פרק האהוב- ממש לא זוכרת עונה אהובה- עונה ראשונה. ג'ון
דמות אהובה- לינט, גבי דמות שנואה- קתרין, אידי.. אבל יותר שונאת דמויות של דברים פסיכופטיים: הרוקח, דייב, פול סצנה אהובה- לא זוכרת. תראו את העונה החדשה בקצב של ארה"ב או שתחכו? קצב ארה"ב איך הגעתי לפורום- כותבת באופן קבוע בתפוז דרגו את הפורום מ-1 עד 5 כש-5 זה הציון הגבוה ביותר- 5 דבר טוב שקרה- הופעה של אוהד דבר רע שקרה- הייתי חולה סרט טוב- ראיתי את "קשר לא מחייב" היה נחמד. תוכנית טובה- לא תמיד אני מגדירה את התוכניות בהן אני צופה כתוכניות טובות: מאסטר שף, דוסון קריק, מזל סרטן (טוב, זו באמת תוכנית טובה) שיר טוב- תמיר חיטמן - עוד פעם http://www.youtube.com/watch?v=VaHA3872fgg אלבום טוב- תמיר חיטמן - מקסימום בסוף ניפול / עברי לידר LIVE זמר\ת טוב\ה- אוהד שרגאי ספר טוב- אירוע מיוחד שהייתם בו- הופעה של אוהד ספטמבר- אירוע מיוחד שעתיד לקרות (ברית, חתונה, יומולדת, טיסה לחו"ל וכו')- יש לי יומולדת, אהיה בחופשה קצרה. מקווה לסגור מקום לחתונה, החיפוש הזה סיוטי
משהו שאתם לא מצפים לו (הכוונה היא לא לחזות את העתיד אלא משהו כמו בגרות בהיסטוריה וכו')- עומס בעבודה אלבום\שיר שהולך לעבור חרישה- כנראה שתמיר חיטמן שוב. ספר שאני מתכוון לקרוא- אני לא תכנונים לשנה הבאה- להתחתן
לסיכום- מסר לאומה- השאלות של שרון גל לדפני ליף היו שיא הלגיטימיות. שתדעו.

למעלה