מתפקדת
גיל - 28 תאריך לידה- 16/9 מיקום גיאוגרפי- מרכז, אבל רק לבינתיים על הסדרה והפורום- איך התחלתי לראות את הסדרה- אני לא זוכרת אם התחלתי ב-YES או במחשב, נראה לי שב-YES עד איזה פרק ראיתי- הכל!! ישששש פרק האהוב- ממש לא זוכרת עונה אהובה- עונה ראשונה. ג'ון
דמות אהובה- לינט, גבי דמות שנואה- קתרין, אידי.. אבל יותר שונאת דמויות של דברים פסיכופטיים: הרוקח, דייב, פול סצנה אהובה- לא זוכרת. תראו את העונה החדשה בקצב של ארה"ב או שתחכו? קצב ארה"ב איך הגעתי לפורום- כותבת באופן קבוע בתפוז דרגו את הפורום מ-1 עד 5 כש-5 זה הציון הגבוה ביותר- 5 דבר טוב שקרה- הופעה של אוהד דבר רע שקרה- הייתי חולה סרט טוב- ראיתי את "קשר לא מחייב" היה נחמד. תוכנית טובה- לא תמיד אני מגדירה את התוכניות בהן אני צופה כתוכניות טובות: מאסטר שף, דוסון קריק, מזל סרטן (טוב, זו באמת תוכנית טובה) שיר טוב- תמיר חיטמן - עוד פעם
http://www.youtube.com/watch?v=VaHA3872fgg אלבום טוב- תמיר חיטמן - מקסימום בסוף ניפול / עברי לידר LIVE זמר\ת טוב\ה- אוהד שרגאי ספר טוב- אירוע מיוחד שהייתם בו- הופעה של אוהד ספטמבר- אירוע מיוחד שעתיד לקרות (ברית, חתונה, יומולדת, טיסה לחו"ל וכו')- יש לי יומולדת, אהיה בחופשה קצרה. מקווה לסגור מקום לחתונה, החיפוש הזה סיוטי
משהו שאתם לא מצפים לו (הכוונה היא לא לחזות את העתיד אלא משהו כמו בגרות בהיסטוריה וכו')- עומס בעבודה אלבום\שיר שהולך לעבור חרישה- כנראה שתמיר חיטמן שוב. ספר שאני מתכוון לקרוא- אני לא תכנונים לשנה הבאה- להתחתן
לסיכום- מסר לאומה- השאלות של שרון גל לדפני ליף היו שיא הלגיטימיות. שתדעו.