התפקדות ינואר 2006

LovE BuSTeD

New member
אניייי=]

שם:חיה תאריך לידה:7.7.87 משהו שעשית בחנוכה:הייתי בתל אביב במפגש אצל שנינה שאירחה אותי 5 ימים הייתי במשחק של ביתר וניצחנו בסליסבטר במסיבה וביום שישי בפאב קיצור היה לי חנוכה מושלםםםםםםם חוץ מזה שאיבדתי תפלא שלי=[ באיזה עוד פורומים את נמצאת:של מקפליי וביתר ירושלים..

HoFiT592

New member
../images/Emo127.gif

שם:חופית תאריך לידה:5.9 משהו שעשית בחנוכה:הלכתי לראות הארי פוטר וגביע האש!!!!!!! באיזה עוד פורומים את נמצאת:

busted4ever

New member
../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif

שם:קל[יי]ר תאריך לידה:30 למאי 1989 משהו שעשית בחנוכה:פגשתי אנשיםםם באיזה עוד פורומים את נמצאת:בלינק ומקפליי. [את דה יוזד וסאם נטשתי.]

Tottaly Lost

New member
אני

שם: עדי תאריך לידה: 24/12/87 משהו שעשית בחנוכה: אצלי כל יום זה חופש אז זה לא כזה משנה :p באיזה עוד פורומים את נמצאת: בתפוז? אף אחד...

MiChElLe182

New member
../images/Emo127.gifמיכל

שם:מיכל תאריך לידה:8.1 עוד מעת יומולדת:) משהו שעשית בחנוכה:אכלתי סופגניה באיזה עוד פורומים את נמצאת: מקפליי...בערך

sharon5592

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

שם: שרון תאריך לידה:5.5.92 משהו שעשית בחנוכה: כלום בעיקרון קניות ... מפגש פורום , נפגשתי עם חברות וזהו
באיזה עוד פורומים את נמצאת: באסטד (שזה פה ...) מקפליי (ההיתי גם בהראל מויאל וב-O.C פשוט הפסקתי לרשום בהם ...) שנה טובה לכן !!!

Bartal j

New member
ברטל!../images/Emo127.gif

שם:ברטל תאריך לידה:22.8.1987 משהו שעשיתי בחנוכה: נסעתי לתל אביב חח באיזה עוד פורומים נמצאת: פיות שדונים וכל השאר מאגיה וכישוף.

lollipop1

New member
MEE

שם: עינב תאריך לידה: 5.9 משהו שעשית בחנוכה: ת"א
באיזה עוד פורומים את נמצאת: מקפליי

shircherry

New member
שירלי ../images/Emo127.gif

שם: שירלי תאריך לידה:23.9.88 משהו שעשית בחנוכה: ראיתי טלויזיה... באיזה עוד פורומים את נמצאת: מקפליי ועוד כמה שלא זוכרת...

למעלה