התפקדות לפי איזורים

דפנה מי

New member
התפקדות לצורך חברה......./images/Emo24.gif

מזג האויר די מגעיל-אבל עדיין לא נורא. אני קוראת כאן הרבה ומידע אישי שלי-אחת הבעיות הכי גדולות היא עניין ה"חברה" אחרי הלידה-נשארים בבית ו/או רוצים ללכת להסתובב בחוץ סתם באויר ואין מי/מה שימשוך אותך החוצה ולבד לא כ"כ בא. ללכת לקניונים כל הזמן די נמאס ורוצים לדבר עם מישהו גם על חוויות התינוק/ת החדש/ה ועל ההורות וגם על עצמך כבן אדם ותחומי עניין שלך וקצת לאוורר את הראש לדברים אחרים, לתמיכה, פשוט חברה. אז אני מרימה את הכפפה ורוצה שנערוך כאן, מיש מעוניינת ופנויה, מובטלת, עובדת חלקית-כל אחת תרשום כמה ומה ומתי היא רוצה/צריכה וננסה להגיע אחת אל השניה.

דפנה מי

New member
ואני אתחיל...

עדי בת כמעט 5 חודשים. אני גרה בקרית אונו, יש לי רכב-אני מובטלת ופנויה כמעט כל הזמן
. מעדיפה יותר בוקר/צהריים מאחה"צ/ערב.

מאיו

New member
מרימה את הכפפה

אור בן 4 ומיכל בת שבוע. אני גרה בדרום- רבע שעה מבאר שבע. יש לי רכב חלק מן הזמן. מעדיפה פגישות בבוקר מאי

מאיו

New member
תמיד אני הדרומית היחידה?

אף אחד לא רוצה להפריח את השממה?

אחלה רעיון - אני בפנים

אפילו שיש לי מעט מאד זמן פנוי (ירדן 10, מעין 6 ויובל בת חודשיים). אני בחופשת לידה עוד חודשיים ומחפשת בנרות את מי שמעניינות אותה דברים דומים שאפשר לחלק ולהתחלק (כי כל שמסביב עובד או שלא בעניין) אה, נזכרתי, אני חולונית, ולמרות שאין לי זמן - אפנה במיוחד כי בא לי!

../images/Emo6.gif שמחה להתפקד שניה...

|ק|אני בחופשת- לידה שמסתיימת אוטטו בעוד חודש- 7 שבועות. רוצה להאריך בשבועיים שלשה. אני אשמח להפגש עם בנות מאיזור שהם והסביבה, לישיבה בטילה בבית- קפה, דבר שלא עשיתי שנים, להליכה משותפת עם הקטנטנים לחוג עיסוי- לתינוקות או התעמלות עם התינוקות שלנו או סתם לטיול. אני בכל מקרה צריכה לקפל ת" עגלה , להכניס לאוטו ולינסוע לפחות 15 דקות עד שוהם... מי מהאיזור??? אשמח להכיר.

לא נשאר לי ממש זמן

כי אני חוזרת לעבודה בשבוע הבא, אבל אני גרה ממש קרוב לשוהם (אלעד) . רב הזמן בלי רכב אבל אני נוסעת המון לאמא שלי שגרה באיזור ר"ג. שירי בת שלושה חודשים אוטוטו וחבל שלא עשינו שרשור כזה קודם...

lulyK

New member
OK

יותם בן 9 חודשים (בסוף השבוע) ואני איתו בבית עד להודעה חדשה. יש לי אוטו, אבל אני ממש ממש שונאת לנסוע עם יותם, ומעדיפה טיולי גינות בשכונה.....כך שאם מישהי מבלה בקניון רמת אביב ורוצה אי"כ לקפוץ לאחת הגינות המופלאות שבסביבה, אתן מוזמנות בחום לשלוח לי מסר. אנחנו מטיילים כל יום אחרי שנת הבוקר, ואחר הצהריים.

nubi

New member
אני צפונית

חיפה. עם אוטו. פנויה בימי ראשון ושלישי. לקפה, טיולי שמש וסתם.

liti

New member
מצטרפת בכיף ../images/Emo95.gif

איתמר בן חודשיים וחצי, אני בינתיים בחופש, אין לי סדר יום קבוע כך שבגדול אני זמינה במהלך כל היום ואין לי עדיפות לשעה מסויימת, רק צריך לתאם. גרה באזור צפון ת"א, יש רכב.

ילדונט

New member
אני חיפאית

שחר בת חודשיים וחצי, ואני חוזרת לעבודה עוד חודש. פנויה כל יום בשבוע לטיול, קפה ומה לא... אני מתחלקת ברכב עם בעלי, אבל עם קצת תיאום מראש הרכב אצלי. מעדיפה להיפגש אחרי 11 בבוקר, עד אז אנחנו בד"כ ישנות יחד ואחר כך שחר אוכלת

POOH*

New member
שמחות להצטרף...

גיא בת 4 חודשים [מתי זה קרה???] גרות בקיבוץ ליד פרדס חנה. אני נטולת רשיון ורכב... שמחות מאד לארח ולהכיר חברים חדשים...
ויש לנו להציע המון דשא, עצים, קצת חיות והרבה מקום לטייל עם הרבה פחות רעש מבעיר... POOH

ציף שלי

New member
נשמח להיפגש...

ישי בן חודשיים וחצי. גרה בקריות. חוץ מיום שני שאני לומדת - פנויה בראשון, שלישי ורביעי. ימי חמישי אנחנו בדרך כלל נוסעים לתל אביב - אז אפשר להפגש בסביבה.

nikit1

New member
אם כך גם אני...

יובל בן 4 וחצי חודשים + כלבה מתוקה בת שנה וחצי, גרים בבקעת אונו, לומדת חלק (קטן) מהזמן, בדר"כ בבית עם העולל, נטולת רכב

דפנה מי

New member
אז מגיע לך עוד../images/Emo49.gif

על הולדת אגם
. היכן בבקעת אונו-אני לא רגילה להגדיר כך את האזור
, טרייה כאן יחסית

dorlim

New member
ואני ../images/Emo13.gif

בשבועיים הקרובים פנויה גם בבקרים, ניידת וגרה בירושלים איך יהיה אחרי החזרה לעבודה - לא יודעת!

למעלה