התפקדות לפי איזורים

גם אני מאיזור ירושלים ../images/Emo45.gif

לא פנויה בשעות הבוקר (עובדת משמונה עד שלוש). אשמח להצטרף למפגש בשעות אחר הצהריים / ערב או בימי שישי בבוקר.

ילדונט

New member
מדובר בגדול על שישי הבא (לא מחר)

בשעות הצהריים, ובתנאי שבעלי לא יוקפץ למילואים.

אפשר גם לקבל מסר על מפגש בי-ם?

יכו להיות שיהיה לי באופן חד פעמי שיעור באותו יום, אבל אם לא - אשמח להצטרף!

ילדונט

New member
אין כרגע פרטים מעבר למה שכתבתי כאן

ברביעי בערב נדע יותר. ואני לא ירושלמית, אז אין לי מושג איפה.

נציגת גדרה...

אני עובדת מהבית, אז פנויה לארח כל יום, והחל משעה 17:00 חופשיה כפרפר לצאת לקניון או לצומת ביל"ו- ואין לי אוטו (וגם לא רשיון.... שששש! לא לצחוק!).

תלתלושה

New member
ממשיכה את נציגות השפלה

אני בבית עם הילדושה עד להודעה חדשה,פנויה בבוקר המאוחר(אולי כבר צהריים...)והלאה,ממונעת אבל מעדיפה לא לנסוע מרחקים לבד עם הילדושה. אה...כן...אני מרחובות...

אפרת12

New member
גם אני משם...

גדרה, לא עובדת כרגע, עם רכב ומעדיפה להיפגש רביעי/חמישי/שישי לא משנה באיזו שעה

ואני כנרת

עדיין עם אופק בבית (הוא בן שנה) אנחנו מהוד השרון, ועוד מעט עוברים קצת יותר צפונה (אזור תל מונד). אשמח להפגש עם מי שרוצה לטייל לנסוע לבלות ולארח אצלי בבית...

פיצהלה

New member
ראש העין על המפה...

די פנויה ניידת שיר ביום ראשון בת חודשיים, ואני בחופשת לידה פורמלית עוד חודש אבל שוקלת להאריך בחודש נוסף. אין מקומות מגניבים לשבת לקפה בראש העין, אז לא אתנגד להתנייד לעבר מישהי שגרה במקום קצת יותר אטרקטיבי, אבל קרוב.

פיצהלה

New member
ראש העין על המפה...../images/Emo9.gif

די פנויה ניידת שיר ביום ראשון בת חודשיים, ואני בחופשת לידה פורמלית עוד חודש אבל שוקלת להאריך בחודש נוסף. אין מקומות מגניבים לשבת לקפה בראש העין, אז לא אתנגד להתנייד לעבר מישהי שגרה במקום קצת יותר אטרקטיבי, אבל קרוב, רק אם מבטיחים לא לדבר רק על הנקות וחיתולים...

../images/Emo66.gif היי פיצלה ואמא של אריאל ו..

מוריה. אני גרה בין אלעד לשוהם אשמח גם כן.... אני ניידת. אפשר להפגש בכיופים בית- קפה +מכירת פיצציפקייס לחגים ע"י קיבוץ עינת, יש גם את בית- הקפה בקיבוץ עינת או אחד הקניונים למשל סירקין עוד, שוהם. גם אני חודשיים אחרי ויש לי עוד 5 שבועות.

למעלה