אני בבית עם הילדושה עד להודעה חדשה,פנויה בבוקר המאוחר(אולי כבר צהריים...)והלאה,ממונעת אבל מעדיפה לא לנסוע מרחקים לבד עם הילדושה. אה...כן...אני מרחובות...
עדיין עם אופק בבית (הוא בן שנה) אנחנו מהוד השרון, ועוד מעט עוברים קצת יותר צפונה (אזור תל מונד). אשמח להפגש עם מי שרוצה לטייל לנסוע לבלות ולארח אצלי בבית...
די פנויה ניידת שיר ביום ראשון בת חודשיים, ואני בחופשת לידה פורמלית עוד חודש אבל שוקלת להאריך בחודש נוסף. אין מקומות מגניבים לשבת לקפה בראש העין, אז לא אתנגד להתנייד לעבר מישהי שגרה במקום קצת יותר אטרקטיבי, אבל קרוב.
די פנויה ניידת שיר ביום ראשון בת חודשיים, ואני בחופשת לידה פורמלית עוד חודש אבל שוקלת להאריך בחודש נוסף. אין מקומות מגניבים לשבת לקפה בראש העין, אז לא אתנגד להתנייד לעבר מישהי שגרה במקום קצת יותר אטרקטיבי, אבל קרוב, רק אם מבטיחים לא לדבר רק על הנקות וחיתולים...
מוריה. אני גרה בין אלעד לשוהם אשמח גם כן.... אני ניידת. אפשר להפגש בכיופים בית- קפה +מכירת פיצציפקייס לחגים ע"י קיבוץ עינת, יש גם את בית- הקפה בקיבוץ עינת או אחד הקניונים למשל סירקין עוד, שוהם. גם אני חודשיים אחרי ויש לי עוד 5 שבועות.