ועד הגדה הדרומית יוצא לדרך

זה ברור..

שלא יווצר ואקום והאוכלוסיה תתחלף ככל שיחלוף הזמן. אבל אין מה להשוות את מחירי הדירות באזורי רעננה השונים לאיזור פלורנטין ודרום ת"א.(הצפון זה כבר משהו אחר,בגלל האוניברסיטה).אני מתגורר בדירת 3 חדרים ברח' וייצמן,דירה של 35 שנה קומה שלישית בלי מעלית ומחירה כיום 220 אלף דולר!ממש יקר לצעירים להתקיים ברעננה,דרך אגב גם לשכירות המחיר הוא 3,500 ש"ח לחודש. אתם רוצים לחדש את העיר,אין בעייה ,צריך להפשיר קרקעות בקצב מסחרר ולבנות בניה רוויה וכמה שיותר מהר! אני מנסה להבין מה בדיוק הדרישות שלכן... הרי באמת יש מחסור במקומות חנייה ואם להיות מציאותיים אין פיתרון של ממש לבעייה זאת ,אלה תכנון עירוני מחודש לכל מרכז העיר. חוגים לילדים בשכונות מסויימות באופן דיפרנציאלי זה מקום ליוזמה פרטית.לא תפקיד העירייה.יש מלאי חוגים מטניס דרך טיסנאות ועד שחמט וקריאה באזורים שונים בעיר במרחק 5 דקות נסיעה.

lul5

New member
המחיר של דירתך עדיין נמוך בהשוואה לשכונות

החדשות אם נקח בחשבון שהדולר ירד בכ25 אחוז מאז לפני שנתיים דהיינו שלפני שנתיים מחיר דירתך הייתה כ 165 אלף דולר בשקלים זה אותו מחיר בערך בכל אופן בהפרש במחיר אתה גם יכול לשפץ אותה וגם ישאר לך עודף ואם ניקח את השרותים שיש במרכז העיר אז זה שווה כמובן שיש לשפר ולטפח וכמובן להיות אזור מזמין לעוד משפחות צעירות שיגיעו בכל מקרה אם יש לך הצעות לשיפור איכות החיים באזור אז אתה יותר ממוזמן נשמח לקבל עוד רעיונות לשיפור איכות החיים באזור וגם לקבל את כתובת המייל כדי להיות חלק מרשימת תפוצה לפעילות האזורית (לא חייבים לקחת חלק פעיל ) אבל אפשר להוסיף רעיונות שבוע טוב

a r t h e m i s

New member
כל הכבוד לפורום!

כתושבת "צפון אחוזה" מצטערת שאני לא עומדת בקריטריונים אבל אשמח לשמוע על הצלחתכם בפעילות וביוזמה הקשורה באזורכם. כתושבת רחוב שיוצא צפונית לאחוזה אני חייבת לומר שהמובלאה של כ 300 מטר בכ-ל הרחובות בחלק המחבר אותן לאחוזה היא אזור מוזנח, מלוכלך ולא נעים. ראו ערך: עקיבא\חנקין(למה תמיד מטונף שם?)\בורוכוב(באהאהאה<אייקוןשלקיא>)\אליעזר יפה\בר אילן(סביר)\קרן היסוד וכו'.!

ATAF151

New member
האם הם יודעים שאת משתוקקת לסגור את זיו

הועד הוקם כביכול בגלל ההתאגדות נגד סגירת זיו, ואת הרי משתוקקת לסגור אותו. אין שום קיפוח של הגדה הדרומית, פשוט בגדה הצפונית יש יותר שטח ולכן יותר תושבים ולכן יותר מוסדות. לעומת זאת אני כן חושב שאתם צריכים להתנגד להעברת אוסטרובסקי, אבל היחיד שעד היום כתב שוב ושוב נגד הסגירה זה אני. אני חושב שצריך לקום ועד של המרכז הישן של רעננה ולא רק ועד של הגדה הדרומית שרק תתייג אותכם כאיזור בעייתי. עד היום רמת המחירים בבתים ישנים בדרום ובצפון היו זהים, מעכשיו אנשים יתעוררו ויחשבו שהדרום נחות יותר.

yonitamit

New member
ועד הגדה הדרומית

שיתוף הפעולה האיזורי ממש נהדר
. אין ספק שלמאבק נגד סגירת בי"ס זיו יש חלק בהצלחה של התארגנות כזו. חגבי תגובת העיריה-הרי יש עכשיו פורום שקם ומתכנס בעניין רעננה עיר בת קיימא-שאליו מוזמנים התושבים ונמצאים אניש העיריה כולל חופרי. היינו בפגישה הראשונה ואין ספק שהתהליך של חיזוק המרכז הוא חלק גדול מההצעות שהועלו. הפגישות נערכות בבית המורה-רח' אוסטרובסקי פינת קלאוזנר ויש פגישה ב 5.3 אם אינני טועה. למי שמעוניין לבוא ולהשפיע שיפנה לחברי הועד שגם הם (לפחות בחלקם) שותפים בפורום זה (ניסים ודפנה). שנצליח

הנה קישור ומידע

http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1789&msgid=112549969 מקימי הועד הם דפנה מנגן, ניסים עוזר, רמי בלוטמן (בעיקר בענייני חניה) ואנוכי. הנושא נדון ועוד יידון כאן. אין שום פגישה ב- 5.3, אין "פגישות בבית המורה", יש מפגש תושבים בהמשך מרץ אולם הודעה מסודרת תצא גם לפורום.

yonitamit

New member
פורום תושבים

לא התכוונתי לפגישות בפורום הזה אלא פגישות שמארגנת העיריה לשיתוף התושבים-היינו בפגישה כזו בינואר בבית הצורה וקבלתי הזמנה לעוד פגישה-כרגע אני לא מוצאת את המייל הזה אבל לכשאמצא אעדכן.

yonitamit

New member
מפגש בבית המחנך...

וזוהי לשון ההודעה מאת ד"ר אהובה וינדזור: הזמנה למפגש שני של פורום התושבים ברעננה, שיתקיים ביום ב' 10.3.2008 , בשעה 7:30 בערב, בבית המחנך, רחוב אוסטרובסקי 15. המפגש יארך כשעתיים, והוא מהווה המשך למפגש הראשון (והמוצלח!) שהתקיים ב- 6.1.2008. מי שמעוניין שיעדכןן את אהובה במייל [email protected]

למעלה