חדשות שחקנים

•aniviel•

New member
../images/Emo26.gif חדשות שחקנים ../images/Emo70.gif ../images/Emo36.gif

לא יודעת אם ידעתם (
) אבל בראד דוריף (גרימא), שעשה בעבר את הקול של הבובה בצ'אקי בסרט המפחיד (והמשעשע) 'משחק ילדים', חוזר בקרוב להיות צ'אקי בסרט חדש בסדרה שהולך לצאת.. כאשר לצידו ישחק בילי בויד (פיפין) המקסים שיעשה את הקול של הבן של צ'אקי כמובן
עוד חדשות בעניין הזה בעתיד...
אלייז'ה ווד כנראה יהיה בג'יי לנו ביום ראשון בYES (שימו
- לא שידור חוזר
)
סרטו של אורלנדו בלום (לגולאס), שכבר יצא מזמן בשאר העולם - 'נד קלי', בו הוא משחק לצידו של הית' לדג'ר (החתיך
) ייצא בארץ בתאריך היפה - 04/04/04 (הרביעי באפריל! חח)
ביום חמישי הקרוב (ה18 חודש) ייצא לקולנוע סרטו החדש של ויגו מורטנסן (אראגורן) - 'ים של אש' (עדיף לקרוא לזה בשם האמיתי - 'הידלגו') ולפי מה ששמעתי הוא מומלץ בחום
וסתם ככה לידע כללי. הידעתם שג'ון רייס דיוויס (גימלי) ממש ביישן וממש נחמד
ג'ון מתבייש מאוד ליד מעריצים, הוא מאמין שאף אחד לא באמת אוהב אותו אלא רק את הדמויות שהוא משחק ובגלל זה מעריצים באים לראות אותו. ברוב הפעמים שהוא פוגש מעריצים הוא יתחיל לחקות את גימלי במקום להיות הוא עצמו... כמו כן הידעתם שהוא גר במקום בשם אי האדם?... זה אי קטן ליד אנגליה שגרים בו כ800 אנשים, וג'ון אחד מהם
איזה חמוד.
יש שחקן משר הטבעות שאתם אוהבים במיוחד?... נוכל לארגן שליחת מכתבים לחלקם. אם יש לכם מה לומר ואתם מתים לקבל חתימה/מכתב מהשחקן, אתם מוזמנים להודיע לי בשרשור או במסר ונארגן לכם משהו
לירון

מיקה86

New member
אני חייבת לראות את הסרט הזה!!!!!!

יו כבר ראיתי את הטריילר של "ים של אש" ואני חייבת לראות את זה!!!! ובקשר למכתבים אני כאילו כבר בטקע של לשוח מכתב לויגו לבד,אבל אם יש לך דרך יותר מהירה זה יהיה מאוד נחמד.

•aniviel•

New member
עם ויגו ומכתבים יש בעיה...

זה מה שכתוב במועדון המעריצים שלו... A message from Viggo: Over the years I have made the effort to read and answer every piece of fan mail that I received. Lately, however, the volume of mail has increased significantly making it practically impossible to keep up with it all and to respond to each piece personally. Although I am grateful for the favorable response that those of us involved in the "Lord of the Rings" trilogy have had, it is simply become a bit overwhelming. I find that I have little or no time left for other pursuits and have little free time left for art projects or for spending time with friends and family. Therefore, as I do not wish to have mail answered for me by others, I have no choice but to say that I will no longer be accepting fan mail after October 31, 2002. Please do not send anymore letters or cards as it will not be answered. I will, however, continue to honor requests for autographs in person as I have always done. I thank you for your support and kind thoughts. Viggo ושכולם ידעו, זה לא מתוך רוע או חוסר איכפתיות שהוא לא מוכן לקבל מכתבי מעריצים.. זה פשוט בגלל העובדה שהוא מעדיף לפגוש מעריצים פנים מול פנים ועוד יותר בגלל העובדה שהוא שונא את התהילה הזאת... בגלל זה הוא גם לא הולך גם לאירועים גדולים וכו'. זה היה מאוד מפתיע בשבילי שהוא הגיע לבכורה באנגליה של שיבת המלך. הוא ממש היה מעדיף שחקן קטן יותר ופחות מוכר. וסביר להניח שהוא יחזור לזה בעתיד כי הוא בטח יפסיק לבחור לשחק בסרטים גדולים אחרי 'ים של אש'... זאת לפחות דעתי.

מיקה86

New member
תארגנו לי כרטיס טיסה

ואני בריצה עפה לפגוש אותו פנים מול פנים. בכל מקרה,שאני אטוס לארה"ב אני אארגן איזה סיור באזור שם. אלייז'ה ובילי יהיה נחמד למרות שיותר קל לי לשלוח לבד חברה של אחי חוזרת לאריזונה בסוף החודש אז משם לשאר ארה"ב יהיה יותר קרוב. ואם כבר ויגו-היום ברבע לשמונה בערב יש סרט מעולה שהוא משתתף בו בערוץ יס 1 נראה לי שקוראים לזה בקיץ שהלכו על הירח.

•aniviel•

New member
בילי לא גר בארה"ב...

אלא בסקוטלנד... אבל את ללא ספק צריכה לארגן לך סיור ושהייה ממושכת בלוס אנג'לס/הוליווד ולחקור את האיזור מדי יום. לא כל כך קשה 'להתקל' שם בכל מיני מעניינים. רק תשמרי מרחק מראסל קרואו אם את רואה אותו, הוא לא ידידותי
ויגו מאוד נחמד פנים מול פנים. אם ייצא לך ללכת לבכורה של סרט שהוא מככב בו, אז את חייבת. בבכורה של שיבת המלך הוא ממש עבר כמעט ליד כולם וחתם לכולם עם השם והכל... אני הייתי הראשונה
חח

יש לך חתימה של ויגו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אם כן - תבורכי
אם לא... עדיין תבורכי

•aniviel•

New member
אכן.. הנה ../images/Emo26.gif (החתימה)

זה נראה לי דיי ברור שכתוב 'Liron' אבל זה שכתוב V M למטה זה לא כל כך ברור (יענו Viggo Mortensen חח) לא נורא, נסלח לו

איזה מושלם הוא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
מושלם מושלם מושלם
וואו

איזה חמוד ויגו../images/Emo99.gif

גאדד כמה בן אדם יכול להיות מושלם
הייתי רוצה לכתוב מכתב לויגו אבל את אומרת שהוא לא מקבל
אז אממ אני אחשוב על זה אחר"כ
ולרשום את המכתב באנגלית או שאת תתרגמי לאנגלית
נ.ב ויגו נראה במציאות יותר טוף או פחות טוב

•aniviel•

New member
חח ../images/Emo13.gif ../images/Emo26.gif

אם את צריכה עזרה עם האנגלית אז אין לי בעיה לתרגם בשבילך. אז תודיעי לי למי את מעוניינת ואני אצור איתך קשר בעניין... וויגו נראה הרבה הרבה הרבה יותר טוב במציאות. הוא כל כך לא פוטוגני אין לכם מושג. תמיד אמרתי שהוא מכוער עד שראיתי אותו במציאות... חח..

../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

אה אוקיי ואם אני אצטרך עזרה עם האנגלית אני אפנה אלייך
ואני רוצה לאליז'ה
יו אני חייבת לראות את המושלם הזה
ואם בעייני הוא חתיך בשר הטבעות אז בכלל במציאות לפי מה שאת אומרת..

מיקה86

New member
מהההההההה

הוא נראה כל כך מדהים בסרט!!!!! בייחוד בשני הצריחים,שהוא נכנס להיכל של תאודן,עם השיער אוי למותתתתת

•aniviel•

New member
לא אמרתי שהוא לא נראה טוב בסרט..

אבל השחקן עצמו, הוא תמיד נראה לי לא משהו... כאילו, לא בתור אראגורן אבל עכשיו אני מסתכלת עליו לגמרי אחרת

nowhere woman

New member
תודה על החדשות../images/Emo70.gif

בקשר לסעיף האחרון- שחקנים: בילי בויד או איאן מק'קלן(גם אנדי לא יזיק:)

•aniviel•

New member
אכן... יש לך טעם כמו שלי ../images/Emo8.gif

אני אצור איתך קשר מאוחר יותר בקשר למכתבים. יש לי את הכתובות של שלושתם... ידוע לי שבילי בויד עונה מדי פעם למכתבים, חברה שלי לא מזמן קיבלה תשובה. סיר איאן מק'קלן קשה לי להאמין שהוא עונה, אבל שווה לנסות. ואנדי... יש סיכוי

למעלה