חדשות שחקנים

•aniviel•

New member
../images/Emo45.gif התרגלתי לקרוא לו אי האדם מאז..

שראיתי 'להעיר את נד'... איזה סרט שווה

כן יש שחקן!!!

יש שחקן שאני אוהב ואני רוצה לשלוח לו מכתב! אולנדו בלום! אני לא מעריץ כמו כל הבנות שאתם מכירים אני פשוט אוהב את השחקן הזה ואני אוהב את הדמויות שהוא משחק רק בסרטי הרפתקאות ואקשן כמו שר הטבעות + שודדי הקאריביים. אז אם אפשר לארגן שליחות מכתב לאולנדו ובו אני אישית (שם: אלמוג קפון מישראל ת"א) אומר שאני ממש מממש אהבתי את התפקיד שלו בשודדי הקאריביים ואני מקווה שהוא ישחק בעוד סרטים כאלה. משהו יכול בבקשה למסור לו את זה ממני?

טוב קראתי את התגובות פה...

והבנתי שסביר להניח שאורלנדו לא יענה. אם ככה אני בכל מקרה רוצה לשלוח מכתב וגם ל: איאן מקליין - להגיד לו שהתפקיד שלו בתור גנדלף היה ענקי והוא שחקן מצוין! ושאלה אם הוא יידע - יהיה אקסמן 3 והאם הוא ישחק בו? שון אוסטין - הוא שיחק נהדר ב- (אתם כבר יודעים איפה) והוא היה צריך לקבל מועמדות על התפקיד שלו! תגידו לו את זה. פיפין - (מצטער שלא יודע את שמו האמיתי) גם הוא שיחק נהדר והוא צריך לשחק יחד שוב עם מרי (סליחה שלא יודע את שמו האמיתי) מרי - (סליחה שלא יודע את שמו האמיתי) גם הוא שיחק נהדר והוא צריך לשחק יחד שוב עם פיפין (סליחה שלא יודע את שמו האמיתי) ובכלל אני רוצה להוסיף למכתבים לכל ארבעת ההוביטים (אנ יודע שלא הזכרתי את אלייז'ה) שהם צריכים לחזור לשחק ביחד! זה הכל יחד עם אורלנדו כמובן...

•aniviel•

New member
על הראשון אני יכולה לענות.. ../images/Emo8.gif

אכן יהיה X Men 3 וכן, סיר איאן מק'קלן ישוב לשחק בו את מגניטו כמובן
פיפין ומרי הם בילי בויד ודומיניק מונגאהן בהתאמה
ואני אצור איתך ועם כל האחרים שמעוניינים בעניין המכתבים קשר במסרים מאוחר יותר.

כמה שאתם מרושעים!!!!!!!!!!!!!!!!!

עושים כזה דבר כשאני בתקופת הנידוי, הא?! חוצפה... לא יפה לעולל לי כזה דבר... אין בי מספיק צער? אה, אני מבינה, אתם מפתים אותי לחזור!
חה, אני עוד בנידוי. לעזאזל, תשלחי כבר את הכתובת של ג'ון!!!! גימלי!!!!! ג'ון!!!! ג י מ ל י ! ! ! אתם יודעים, צריבות בסכין לוהט כשאתה תלוי באויר מעל הר געש זה לא נעים.

../images/Emo11.gif אוקי, זה באמת היה מרושע.

זהו. אני כבר לא כאן. תקופת הנידוי מתערכת. זה באמת אבל באמת היה מרושע עד אין גבול. *מקיאה* *משחררת את עצמי מהגיהנום ומכריזה על החרמה במקום נידוי אכזרי* תקופת הימים הטובים תמה. המלחמה החלה. נוסו על נפשותיכם, חברי פורום שר הטבעות- הסרט! כוח האופל עלה לשילטון! טבעת ההחרמה בידי! *צחוק מרושע*

•aniviel•

New member
טוב אז לא תקבלי את הכתובת שלו...

שהרגע השגתי
אלא אם כן את לא מחרימה את עצמך ואז אני אתן לך...

יש!!!!!!

סרט נהדר (שניהם) ועכשיו השלישי יהיה מצוין! אני משער שיסיימו לצלם אותו והוא יגיע לקולנוע ב- 2006 נכון?

של איזה שחקנים יש לך?

אני אישית רוצה את של איאן{שניהם} אבל ארצה לדעת למי עוד.

•aniviel•

New member
יש לי של...

שון אוסטין, אורלנדו בלום, שון בין, קייט בלאנשט, ברנרד היל, כריסטופר לי, סיר איאן מק'קלן, דומיניק מונגאהן, מירנדה אוטו, ליב טיילר, הוגו וויבינג, אלייז'ה ווד, אנדי סירקיס וקארל אורבן

פרפר15

New member
אז בואו נישלח ל......

שון אוסטין, אורלנדו בלום, שון בין, קייט בלאנשט, ברנרד היל, כריסטופר לי, סיר איאן מק'קלן, דומיניק מונגאהן, מירנדה אוטו, ליב טיילר, הוגו וויבינג, אלייז'ה ווד, אנדי סירקיס וקארל אורבן

ThisIsJustME

New member
כן אולי פשוט נשלח

לכולם ונתפלל שמישהו מיהם יענו לנו
מה דעתכם

•aniviel•

New member
לכל מעריצות אורלנדו למיניהן... חח

ומעריצי כמובן... אל תאבדו תקווה כי אמרתי שהוא בקושי מגיב. זה עדיין שווה לנסות. כמה כסף עולה כבר השליחה? 5 שקל?... אז תפסידו 5 שקל אם הוא לא יענה. זה עדיין שווה לדעתי למקרה והוא כן יענה
אני מסתכלת על זה ככה. הרי אם הם לא מגיבים, לא בזבזנו כל כך הרבה כסף, אל תפתחו יותר מדי תקוות... ולא תתאכזבו. אבל אם הן כן יענו, איזה כיף זה יהיה
חח

•aniviel•

New member
תקראו ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

למעוניינים - השגתי גם את הכתובת של ג'ון רייס דיוויס

למעלה