חדשות שחקנים...

aniviel

New member
../images/Emo26.gif חדשות שחקנים...

סיר איאן הולם (בילבו - תודה לRidds שבזכותה גיליתי שהוא Sir... חח) משחק בקרוב בסרט חדש שבוודאי, ואני מאוד מקווה ששמעתם עליו - "The Day After Tomorrow". הסרט יוצא במאי לפי מיטב ידיעתי והטריילר שלו כבר מככב ב'בקרובים' של כמעט כל סרט. טריילר מצויין וזה נראה כמו סרט מותח בצורה יוצאת דופן. לאוהבי הסרט "היום השלישי" - זה אותו הבימאי ונראה גם באותו הסגנון (רק נוריד את החלק של החייזרים). זה ללא ספק סרט שאני מחכה לו.
לא פחות, כמובן, "טרויה" בכיכובם של אורלנדו בלום (לגולאס) ובראד פיט (שתכנן להגיע לביקור בארץ עם אישתו בחופש הגדול ד"א...), יגיע לארץ גם כן במאי. כשגם שון בין (בורומיר) נמצא ברשימת השחקנים.
אלייז'ה ווד (פרודו) מצלם בימים אלו באנגליה סרט בשם "The Yank" שהוא על מעריצי הכדורגל המאוד מטורפים שיש באנגליה... תמונות מהסרט אפשר למצוא בפורום בשפע, תודה לאיילת (S h a d o w f a x).
ועוד על אלייז'ה, כמובן יש לציין שממש בקרוב ייצא לקולנוע עוד סרט בו הוא משחק - "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" (אני מפחדת למה יתרגמו את זה בעברית...), הוא משחק שם לצדם של קייט ווינסלט וג'ים קארי המדהימים...
סרטו של ויגו מורטנסן (אראגורן) - "ים של אש" ("Hidalgo") עדיין נמצא בבתי הקולנוע, לא לפספס
וסרטם החדש והמשותף של ליב טיילר (ארוון) ובן אפלק יוצא בקרוב מאוד לקולנוע - "ג'רזי גירל".
ונביא לכם עוד משהו קטן על אלייז'ה, הוא מצלם עוד סרט בימים אלו, אם אפשר להגיד מצלם, הוא עושה שם קול של יצור בשם Mumble. עוד שחקנית גדולה מהחיים שתורמת את קולה לסרט המצויר הזה שייקרא - "Happy Feet" היא לא אחרת מניקול קידמן. יש מזל לאלייז'ה הזה...
ואיך אני יכולה שלא להזכיר את בילי בויד
(פיפין) ובראד דוריף (גרימא) שגם הם "מצלמים" בימים אלו את סרט ההמשך "למשחק ילדים" ו"הכלה של צ'אקי" המבהילים. הסרט ייקרא "הבן של צ'אקי", כשבראד עושה כמו בסרט הראשון - "משחק ילדים" את הקול של צ'אקי עצמו ובילי עושה את הקול של בנו, גלן. אתם חושבים שבילי יוכל להסתיר את המבטא הסקוטי הכבד שלו?...

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifהוא עדיין מדובב את הסרט?

אני חושבת שהדיבוב כבר הושלם.. אני זוכרת שעוד לפני הסרט השלישי דנו בנושא בפורום בהיידפארק.. וכשהו התראיין אצל קונאן תירגמו את הסרט כך: "אור השמש הנצחי של המוח ללא רבב".. (מרים, את מוזמנת לשים את יצירתך..) איום ונורא, ואם זאת אני מחכה כבר בקוצר רוח להגיעתו לארץ (הוא כבר יצא בארה"ב..)

ChipiM

New member
חח איזה תרגום... ותודה על המידע על

השחקנים המתוקים! אני כבר מתה שיצאו הסרטים שלהם... במיוחד לטרויה
כי אורלנדו ושון בין
משחקים שם... יאמי!

../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif

לירון ובקשר לעניין של ויגו אכפת לך להיכנס לאתר הרשמי ולבדוק

aniviel

New member
איזה עניין?..

ה"תאונה"
נו בחיית, ברור שזו מתיחה חח... מה זה תכננתי כאן לעבוד על כולכם והייתי בטוחה אני לא יצליח, בסוף כל שטות שכל אתר אחר העלה הגיעה לכאן וכולכם האמנתם, זה ממש מצחיק אותי
חח... אין לכם מה לדאוג, לא בקשר לתאונה ולא בקשר לסרט של "ההוביט" שכתוב עליו למעלה, אני בטוחה ששניהם לא נכונים.

Fozzie

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

כל השטויות שכל אתר אחר העלה? אז כנראה שהשהנה הייתה עלובה כי אני רואה פה רק 2 שטויות...ואחת מהן הגיעה בשני לאפריל כאן ולכן היא לא נחשבת...!

aniviel

New member
ולמה היא כן נחשבת?...

כי בארה"ב עדיין ה1 באפריל וזה לקוח מאתר אמריקאי... וכן, צודקת, היו רק שני דברים, אנחנו במצב טוב יחסית. באתרים אחרים הם לגמרי התחרפנו, אבל מה, ברוב האתרים בהם הייתי אנשים גם לא האמינו לזה חח... ויגו מורטנסן בתאונת דרכים, אני אתפלא אם בכלל יש לו מכונית אם אין לו אפילו טלויזיה בבית, הוא בטח כל היום רוכב על הסוס שלו חח

אממ.. או רוכב על הסוס... ../images/Emo150.gif

או יוצא איתו לבכורות של סרטים
... כאילו- הוא לא יכל להשיג דייט
הוא היה חייב לבוא עם הסוס בתור הדייט שלו
(((
שאלוהים יעזור לו)))

moe777

New member
.

אהמ, מממ, אהמ. כולי בושה ונכלמת. בנוסף, בHAPPY FEET לדעתי משתתפת בריטני מרפי (ורובין וויליאמס). לא היה לי מושג שגברת קידמן קשורה לפרוייקט. THE DAY AFTER TOMRROW אמור לצאת בארץ בעוד כחודשיים (המשך לדיון באחד השרשורים הקודמים, אני מנסה לחסוך בתגובות עקב כאב ראש זמני) ואני שמחה לציין שמר רולנד אמריך חולק איתי את תאריך הלידה. ובנוסף בסרט משתתפים ג'ייק ג'ילנהול (המעצבן) ודניס קוייד. מזמן לא היה סרט אסונות טוב (בעצם, אולי מעולם לא היה אחד כזה, וכעת לאחר הניינטיז הסיכויים קלושים יותר מתמיד)... אבל הטריילר עדיין מרשים. מצטערת שהפכתי את הדיון לדיון "פורום סרטים כללי" (יש בכלל אחד כזה בתפוז?). אהמ, שר הטבעות... שיבת המלך. סרט טוב. LOL.

aniviel

New member
חח ../images/Emo13.gif

זה בסדר, הסרטים קשורים לשחקנים וזה המשך של השרשור
בקשר לHappy Feet, קראתי מזמן באתר של MSN שניקול קידמן תשתתף בסרט, למרות שבIMDB לא כתוב עליה שום דבר (חייבת לציין שמשום מה כתוב רק על איזה 4 שחקנים שם שהשתתפו בסרט וזה בטח לא כל הקאסט...), אבל מישהו כן הזכיר אותה בפורום של Happy Feet בIMDB, תציצי שם למטה

Nimst

New member
אח.. רובין וויליאמס

היפראקטיבי חולה צומי, אבל נחמד:) ללכת שבי אחריו

Eowyn of Rohan

New member
איזה חדשות!

סיר איאן הולם? סרט מותח? רק ג'וני וקצת דם חסר עכשיו. אני אישית מחכה לטרויה אבל רק בגלל שון בין.
והנה כמה דברים שויגו אמר בפרימיירה של הידלגו לגבי הסוס טי ג'יי שמשחק לצידו(בתרגום של ידיעות אחרונות). אני יודעת שזה קצת ישן אבל לא נורא. זה מצחיק{ליאת צחקה!} הבן אדם חייב להשיג חברה{וגם גולום}: "הוא הדייט שלי להערב. הוא ביקש ממני להתלוות אליו ולא יכולתי לסרב" "אני יודע שזה לא מומלץ לנהל רומן עם זה שמשחק לצידך, אבל זה היה בלתי נמנע"

ChipiM

New member
חחחח.... *שון בין* גם אני מחכה בשבי

בשבילו!
והוא שחקן מוכשר ביותר...

יפה מאוד (ושאלה)...

יופי של השקעה ואם יש לך עוד חדשות על סרים של האחרים אני אשמח לשמוע. ואפשר פרטים על הסרט החדש של אפלק וליב טיילר?

ThisIsJustME

New member
תודה על העידכון ../images/Emo45.gif

אני הכי מחכה לטרויה מממ.....אורלנדו

לירון....

הסנוב הזה כבר הביא לך את הכתובת של הסט??? של הסרט על הבוה המפחידה. *פלאש באק פחד!* אווויי עוד סרטים של החתולתול שלי. אוווו אני רק מחכה שאחותי תביא לי את הסרטים שלו שהוא קטן.... חחח אני ארגיש כל כך פדופילית.

aniviel

New member
הסנוב לא הביא לי...

אבל מצאתי את הכתובת בכל מקרה! והיא בכלל כתובת אמריקאית ולא רומנית

moe777

New member
?

סט של איזה סרט ? EVERYTHING IS ILLUMINATED יצולם (אם איני טועה) בפראג.

למעלה