../images/Emo26.gif חדשות שחקנים...
סיר איאן הולם (בילבו - תודה לRidds שבזכותה גיליתי שהוא Sir... חח) משחק בקרוב בסרט חדש שבוודאי, ואני מאוד מקווה ששמעתם עליו - "The Day After Tomorrow". הסרט יוצא במאי לפי מיטב ידיעתי והטריילר שלו כבר מככב ב'בקרובים' של כמעט כל סרט. טריילר מצויין וזה נראה כמו סרט מותח בצורה יוצאת דופן. לאוהבי הסרט "היום השלישי" - זה אותו הבימאי ונראה גם באותו הסגנון (רק נוריד את החלק של החייזרים). זה ללא ספק סרט שאני מחכה לו.
לא פחות, כמובן, "טרויה" בכיכובם של אורלנדו בלום (לגולאס) ובראד פיט (שתכנן להגיע לביקור בארץ עם אישתו בחופש הגדול ד"א...), יגיע לארץ גם כן במאי. כשגם שון בין (בורומיר) נמצא ברשימת השחקנים.
אלייז'ה ווד (פרודו) מצלם בימים אלו באנגליה סרט בשם "The Yank" שהוא על מעריצי הכדורגל המאוד מטורפים שיש באנגליה... תמונות מהסרט אפשר למצוא בפורום בשפע, תודה לאיילת (S h a d o w f a x).
ועוד על אלייז'ה, כמובן יש לציין שממש בקרוב ייצא לקולנוע עוד סרט בו הוא משחק - "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" (אני מפחדת למה יתרגמו את זה בעברית...), הוא משחק שם לצדם של קייט ווינסלט וג'ים קארי המדהימים...
סרטו של ויגו מורטנסן (אראגורן) - "ים של אש" ("Hidalgo") עדיין נמצא בבתי הקולנוע, לא לפספס
וסרטם החדש והמשותף של ליב טיילר (ארוון) ובן אפלק יוצא בקרוב מאוד לקולנוע - "ג'רזי גירל".
ונביא לכם עוד משהו קטן על אלייז'ה, הוא מצלם עוד סרט בימים אלו, אם אפשר להגיד מצלם, הוא עושה שם קול של יצור בשם Mumble. עוד שחקנית גדולה מהחיים שתורמת את קולה לסרט המצויר הזה שייקרא - "Happy Feet" היא לא אחרת מניקול קידמן. יש מזל לאלייז'ה הזה...
ואיך אני יכולה שלא להזכיר את בילי בויד
(פיפין) ובראד דוריף (גרימא) שגם הם "מצלמים" בימים אלו את סרט ההמשך "למשחק ילדים" ו"הכלה של צ'אקי" המבהילים. הסרט ייקרא "הבן של צ'אקי", כשבראד עושה כמו בסרט הראשון - "משחק ילדים" את הקול של צ'אקי עצמו ובילי עושה את הקול של בנו, גלן. אתם חושבים שבילי יוכל להסתיר את המבטא הסקוטי הכבד שלו?...