חדשות שחקנים...

aniviel

New member
ועוד חדשות... ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

בסרטו הבא של פיטר ג'קסון - הגרסה המחודשת ל"קינג קונג", הכריזו ביומיים האחרונים על שני שחקנים שהצטרפו לקאסט... הם לא אחרים מג'ק בלאק המשעשע שמשחק בסרט החדש "רוק בבית הספר". הוא ישחק ב"קינג קונג" דמות בשם Carl Denham - הוא זה שמביא את הגורילה הענקית לניו יורק. והיום הכריזו שהשחקן המדהים אדריאן ברודי - השחקן הראשי ב"הפסנתרן" ישחק כנראה ב"קינג קונג" את הדמות Jack Driscoll. הוא (בסרט) המאהב של Ann Darrow, שאותה תשחק נעומי ווטס היפה ("21 גרם"), שבמציאות היא זוגתו של הית' לדג'ר ("סיפורו של אביר").

aniviel

New member
ובהמשך לחדשות האלו...

נראה שהשמועות שסיר איאן מק'קלן (גאנדלף) ואנדי סירקיס (גולום/סמיאגול) ישחקו ב"קינג קונג" הן לא נכונות. בכל מקרה, אני אמשיך לעדכן אתכם בנושא
את הסרט יתחילו לצלם באוגוסט 2004, והוא אמור לצאת לקולנוע ב14 בדצמבר 2005. פיטר עדיין בקטע של להוציא סרטים לקראת חג המולד.

moe777

New member
מגניב לגבי

איידריאן וג'ק. למרות שאני לא לגמרי מבינה מה הם בדיוק יעשו שם... בעצם, לא ראיתי את הגרסא המקורית ומעבר לעובדה שיש שם בחורה בניין גבוה וקוף גדול אף יותר, אין לי מושג מה בדיוק קורה שם.

moe777

New member
הערה-

אני ממשיכה את רצף ההודעות-הבלתי-ניתנות-לקריאה (ולפענוח) שלי...
אבוי.

Anat L

New member
יופי לירון../images/Emo3.gif

כמובן לא הזכרת את דומיניק
ילדה רעה
ובכן... הוא מצלם כרגע פיילוט שנקרא Lost איפשהו באמריקה ( לא זוכרת איפה חח) הנה עוד מידע על LOST פה.

Anat L

New member
טוף

אין לי מץ למה הקישור לא עובד הוא אמור לעבוד...

נצל"ש..שאלה כנה(!)לכוולם!!

יש כאן משהו(לפחות אחד..)שאוהב את השחקן אורלנדו, לא בגלל איך שהוא נראה<?,אלא בגלל שהוא משחק?

משהו בכלל זוכר אותי כאן??

כי אני נורא(!!!!!!!!!!!!!!!) התגעגתי לכולם!!!..ואני מתה על הפורום הזה(טוב גם על אורלנדו בלום)....

Nimst

New member
תראי..

בשר הטבעות לא היה לו הרבה מה לשחק. מה כבר היה לו להגיד, A diversion? באמת, לא הייתה לו כ"כ הזמדנות לשחק יותר מדי. בשודדי הקאריביים הוא לא היה כזה נורא. אי אפשר להגיד שהוא שחקן מן השורה הראשונה, אבל המשחק היה בהחלט.. נסבל.

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאורלנדו בלום הוא שחקן

של "שתוק ותראה יפה" נכון לעכשיו, לא מצאתי יותר מזה...סורי..

נצל"ש...

לפי מה שהבנתי פיטר ג'קסון הולך לביים את ההוביט, אז מי יככב שם את בילבו? גם סר איאן הולם?

למעלה