חדשות

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif קודם כל לא מנצלשים שרשורי חדשות

ועדכונים, רק שתדעי להבא
ובקשר לשאלתך, אני ראיתי את הסרט שבוע שעבר מבלי לקרוא את הספר/ים. תמיד אומרים שספר יותר טוב מסרט כי כשאת קוראת את יכולה לדמיין את זה איך שאת רוצה ולפעמים הסרט הורס את מה שחשבת. ואם גם קראת ספרי הארי פוטר וראית את הסרטים שבאו בעקבותיו זה אותו עיקרון. אני קראתי את ה-4 ספרים הראשונים וחלק מהסרטים איכזבו אותי בגלל זה. אבל מהסרט ה-5 כבר הפסקתי לקרוא את הספרים וזה לא הפריע לי. בכל אופן, הסדר של הקריאה או צפייה בסרט לא ממש משנה לדעתי. אבל את חייבת לצפות בסרט, אני ממש אהבתי
סורי על החפירה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifמצטערת../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

מה פתאום חפירהה...תודהה
ושוב מצטערת...שכחתי מהנצלש לגמרי...

just orr

New member
אממ אני יכולה להגיד לך שחברות שלי שלא קראו את

הספר הלכו לסרט וממש נהנו, ורובן רוצות עוד יותר לקרוא את הספר עכשיו..
אני אישית ממש נהניתי, ולפי דעתי גם אם קודם תראי את הסרט ואז תקראי את תהני משניהם, כי גם אם תדעי איך הספר נגמר את תהני ממנו בכל זאת כי החסירו פשוט כ"כ הרבה.. חחח קיצר, אני ממליצה ללכת בכל זאת

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifבסוף ראיתי את הסרט ../images/Emo9.gif

אני כמעט כל הסרט בוכההה
פאק...XDD סרט כ"כ טוב...והאמת שקראתי את ההתחלה של הספר וראיתי שהם הורידו מלאאא פרטים... חבל...בכל מקרה ממש נהנתיי, ותודהה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifסרטוןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif~לא חושבת ששמו אותו~

הנה סרטון מ-switch BBC חחחח איזה קרועים טום:"he is still in!!! he's off!!! he's still in!!! keep going dougieeeee!!!" דאגי: "61" XDDDDDDD דני"we win?" כולם:"we wonnnnnnnnnnnnn!!!" דני:"oh oh oh" ~סנטה...XDD http://www.youtube.com/watch?v=h0nXMEhJZrU&feature=related אני נשפכתי מצחוקקק XDDDDDDDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifואני כבר חשבתי שנפטרנו מהמלפפון

למעלה