חדשות

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif הם אוסים אותו../images/Emo70.gifמי הרשה להם../images/Emo35.gif

רק לי מותר לאנוס אותו

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifמה זה? במה מאכילים אותו? זה דומה

לסופגנייה או ספינג' ....

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo139.gif תרגום ../images/Emo27.gif

אכלתי... יותר... מדי... ובכן, אתם אולי לא תזהו אותי כשנחזור בשנה החדשה כי אם אני אמשיך לאכול ככה אני אשקול כמו 25 אבנים... אני אכלתי את ארוחת החג החמישית שלי היום! פלוס היה לי יום כריסמס ביומולדת שלי ביולי אז זאת ארוחת הכריסמס השישית שלי השנה... שברתי שיא אישי. אני מקווה שלכולכם היה כריסמס נהדר וכולכם נהנית מהחגים/חופשות שלכם. אנחנו כותבים הרבה שירים חדשים בתקווה להקליט אותם מתישהו בשנה החדשה, נשמעים כ"כ מדהים כבר עכשיו. יום 'הקופסאות' שמח! (יום הקופסאות הוא חג רשמי הנחגג במדינות חבר העמים הבריטי (UK) לאחר חג המולד, ב-26 בדצמבר מדי שנה - הוא יום סטפן הקדוש או היום השני של חג המולד). טום x

../images/Emo19.gif../images/Emo124.gifסתם רציתי להגיד לכן ש...

DO YA מקום 1 !!!!!!
ובקשר ללהקה
אין להם אחוז אחד אפילו
תמשיכו להצביע להם , מגיע להם לזכות

../images/Emo19.gifואהמ שכחתי להגיד שתצביעו להם גם למטה..

תירדו טיפטיפה למטה.. בכתובת הזאת - http://www.poplinebr.com/top-request/top-request-vote/ רשום כזה : ' 2008, na música, teve dono? ' כמובן שאתן תצביעו למקפללי :] והם שם עם 14 קולות עכשיו - יש להם הכי הרבה בנתיים :)

../images/Emo80.gifעכשיו שבדקתי יש להם

באיפה שרשום 2008, na música, teve dono? יש להם 162 קולות זה הכי הרבה שם ובשיר הכי טוב הם מקום ראשון בקליפ הם מקום שלישי ובלהקת השנה אין להם אפילו לא אחוז אחד
תמשיכו להצביע (בשיר הכי טוב אתן יכולות להצביע כמה פעמים אם בא לכם..ובא לכם חחחח)

Driven By You

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo27.gifתמונות מהכריסמס של הבנים../images/Emo37.gif

התמונה הראשונה היא של המשפחה של דאגי בארוחת חג המולד

למעלה