ברוך הבא
B B R A Y E R New member מנהל 6/8/05 #19 ../images/Emo26.gifחדשים בפורום../images/Emo36.gif ברוכים הבאים
N nitzan 89 New member 6/8/05 #21 חדשה. היי! אני חדשה. אמנם לא ראיתי אסתי מהכוערת,אבל 'אלביס רוזנטל והאישה המסתורית' זה מדהים! מישהו יודע איך קוראים לזו שמשחקת את אישתו לשעבר של אלביס [לא איקה]?? יש לי משהו לספר לכם עליה,אבל אני צריכה את השם.
חדשה. היי! אני חדשה. אמנם לא ראיתי אסתי מהכוערת,אבל 'אלביס רוזנטל והאישה המסתורית' זה מדהים! מישהו יודע איך קוראים לזו שמשחקת את אישתו לשעבר של אלביס [לא איקה]?? יש לי משהו לספר לכם עליה,אבל אני צריכה את השם.
C CrazyYoYo New member 6/8/05 #22 ברוכה הבאה ניצן../images/Emo140.gif שמה של הדמות של אישתו הראשונה (זה לא נכון לומר 'לשעבר'.. ) של אלביס היא לאה בשלום, ושמה במציאות הוא איילת מרגלית.
ברוכה הבאה ניצן../images/Emo140.gif שמה של הדמות של אישתו הראשונה (זה לא נכון לומר 'לשעבר'.. ) של אלביס היא לאה בשלום, ושמה במציאות הוא איילת מרגלית.
N nitzan 89 New member 6/8/05 #23 וואלה.. אתם יודעים איפה היא גרה?? ראיתי אותה כמה פעמים במקום שבו היא גרה..[מותר לי לפרסם] וראיתי אותה לא מזמן אישית..חח..דיברנו קצת..אפשר לתת פרטים איפה היא גרה??
וואלה.. אתם יודעים איפה היא גרה?? ראיתי אותה כמה פעמים במקום שבו היא גרה..[מותר לי לפרסם] וראיתי אותה לא מזמן אישית..חח..דיברנו קצת..אפשר לתת פרטים איפה היא גרה??
R RoieL New member 7/8/05 #29 יש פורום לסדרה בתפוז?../images/Emo12.gif בעע... לא ידעתי.. באסתי לא פספסתי אף פרק גם באלביס ביינתים ובכלל צפיתי בבטי לה פאה כשהיה בויוה עם רזומה כמו שלי (אני יכול לפתוח קונדיטוריה ), חסר לכם שאתם לא מקבלים אותי יפה פה זה היה פורום אסתי? לפי המספר
יש פורום לסדרה בתפוז?../images/Emo12.gif בעע... לא ידעתי.. באסתי לא פספסתי אף פרק גם באלביס ביינתים ובכלל צפיתי בבטי לה פאה כשהיה בויוה עם רזומה כמו שלי (אני יכול לפתוח קונדיטוריה ), חסר לכם שאתם לא מקבלים אותי יפה פה זה היה פורום אסתי? לפי המספר
C CrazyYoYo New member 7/8/05 #30 ברוך הבא../images/Emo24.gif כן, פורום אסתי התחלף עם אלביס. עדין אפשר למצוא הודעות מאסתי בארכיון..
M Mastoolit New member 7/8/05 #31 גם אני חדשה../images/Emo13.gif../images/Emo109.gif כבר כתבתי את תגובתי בפרק היומי אחלה פורום וסדרה מעולה ושנונה ושמי מיטל, אגב
גם אני חדשה../images/Emo13.gif../images/Emo109.gif כבר כתבתי את תגובתי בפרק היומי אחלה פורום וסדרה מעולה ושנונה ושמי מיטל, אגב