חוויות שייגעצ למיניהן

טולייצ

New member
../images/Emo26.gifחוויות שייגעצ למיניהן../images/Emo36.gif

בעקבות כל מיני הודעות שראיתי בפורום,החלטתי לפתוח שרשור שבו כל אחד ירשום חוויות שהיו לו עם שייגעצ.
הופעה ראשונה:
מזכרות שחברי הלהקה הביאו לכם/לקחתם בעצמכם:
מקרה מיוחד שלא תשכחו אף פעם:
פדיחה שהייתה לכם בהופעה/בפגישה איתם:
בכמה הופעות של שייגעצ הייתם:
ההופעה הכי כיפית:
פרטים שבא לכם לספר,סיפורים אישיים שלכם שקשורים ללהקה/לחברי הלהקה.
תמונות שלכם עם חברי הלהקה(אם יש),תמונות של דברים שיש לכם שקשורים לשייגעצ.
שרשרו כאילו אין מחר

yardenbm

New member
עונה

הופעה ראשונה: אממ בבארבי בסוף שנה שעברה. וואי זאת היתה בכלל ההופעת רוק הראשונה שהייתי בא השפיע עלי הרבה אני זוכרת שהרגשתי את המוזיקה עוברת בגוף שלי (אני יודעת נשמע מטופש אבל אני רצינית) והייתה לי מין הרגשה של וואו מזכרות שחברי הלהקה הביאו לכם/לקחתם בעצמכם: אממ בהופעה בחופש הגדול בבארבי תל אביב כשיובל העביר לקהל את המקרופון אני וידיד שלי קצת השתלטנו עליו והוצאנו אותו מהמקום זאת היתה לקיחה ריגעית כי אז החזרנו את זה ליובל וההופעה נעצרה בגללנו אבל בהחלט חוויה מקרה מיוחד שלא תשכחו אף פעם: העניין עם המקרופון והנגיעה בישבן החחסון של מר מנדלסון. אה והפגישות עם יובל ברחוב/ מתחת לבית שלי פדיחה שהייתה לכם בהופעה/בפגישה איתם: העניין של המקרופון בכמה הופעות של שייגעצ הייתם: 5 ההופעה הכי כיפית: הראשונה ברור כי היא הכי עשתה בי משו פרטים שבא לכם לספר,סיפורים אישיים שלכם שקשורים ללהקה/לחברי הלהקה: יובל מנדלסון גר רחוב ממני ופעם באנו אליו מתחת לבית שלו אני וידידים שלי והוא היה שיכור ביותר והוא זכר עלינו ביצים (כמובן החטיא הבנדם עקום) כי אמרנו לו שאנחנו צורבים שירים שלו (לא אני לא צורבת של שייגעצ) ואז בסוף הוא עוד אומר לנו לבוא להופעות של שייגעצ פחח ברור שנבוא. תמונות שלכם עם חברי הלהקה(אם יש),תמונות של דברים שיש לכם שקשורים לשייגעצ. לא הצטלמתי ממש עם חברי הלהקה כי זה פשוט לא מעניין אותי ממש אבל תמונה של יובל שצילמתי מחטט בתחתונים

yardenbm

New member
עוד תמונות

וואי כמה זמן לא צפיתי בתמונות האלה יובל עם שיער קצר ומשוקס הלוואי והימים האלהיחזרו

yoseflotz

New member
את סתם קרועה על התחת שלו.

הוא חד גבה ויש לו הבעה מוזרה בפנים.
האמתי הוא נראה כמו רוסי קטן. כמובן שיהיו פה הרבה שלא חושבים כמוני ויתכן שיסקלו אותי באבנים, אבל זאת לפחות דעתי בעניין. אולי אני לא רואה בו מה שאת רואה בו בגלל שאני בן ואת בת.

מה הקשר קרוע לו על התחת

זה שאני חושבת שהוא יפה לא אומר שאני "קרועה לא על התחת" בכלל לא קשור פשוט חושבת שהוא יפה ביותר כמובן שיש יפים ממנו אבל בתור איש צנום שכמותו וכן הוא צנום הוא יפה

dsol

New member
../images/Emo7.gif

לא הייתי בהופעה עדיין... ולכן אין חוויות אני שומר את הרגע הזה לערב רוק שלך אורטל ^ נקווה שיהיה שווה את זה....

שישיץ

New member
יהיה כה שווה

בערב רוק של א ו ר ט ל חחחחחחחחח
טולי מותק שכחת אולי להזכיר משהו? (הכוונה היא שגם אני ובקו כאן...)

dsol

New member
אהאהאהאההה

ראיתי אתכם מגיבים בבלוג שלה וגם ראיתי אותך בפורום של מוניקה סקס

שישיץ

New member
אחלה..

אז אני כנראה גם אתחיל לרשום כאן.. אני לא אוהבת לפתוח שרשורי "אני חדשה קבלו אותי והרעיפו עליי מחמאות"
חחח אני פשוט מתחילה לרשום..

Sheygets16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif סוףסוף מישהו מסכים איתי

בקשר לשרשורי אני חדש\ה :]

טולייצ

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

שישץ ביליץ שלי
חח אני פשוט מדברת הרבה עם דודינק'ה אז הוא חושב שזה ערב שאני לבד ארגנתי. הוא בעצם לא יודע שאתם הייתם אוזן קשבת בשבילי. למי הייתי חופרת כל בוקר עם סיפורי ערב רוק? חח רק בבוקר?? כל הטלפונים כל היום,יום לפני הבגרות בספרות ש* * לברק את השכל שעה (רק שעה?? חח) עם הערב רוק הזה. בזכותכם אני עדיין כאן,גם בזכות התמיכה הגורפת ממוריי שבהתחלה לא בטח בי והאמין בי שאני (אנחנו!) נעשה זאת! תודה שהקשבתם לי
(ועדיין מקשיבים) חחחח

טולייצ

New member
ואיך לא

שישץ שתמכה בי לאורך כל הדרך,ובקו היקר והמקסים שלי! תודה! עוד 23 ימים!

dsol

New member
אהההה אז אם ככה....

אז אל תייחסו להודעה הקודמות.... ואני ירשום מחדש.... אני שומר את הרגע הקסום של הופעה ראשונה לערב רוק שאורטל-שישיץ-בקו-כול מי שמארגן את זה ואני לא יודע עליו... ^^ נקווה לטוב ! אההה אורטל... אני צריך עוד פרטים על הערב רוק ! מתי מתחיל, כמה כרטיס וכו... ואיך אני מגיע לשם ?! כי אני בא ברכבת

טולייצ

New member
יש רכבת מאשדוד לב"ש?

אמ..היום דווקא הייתה ישיבה. אני חושבת שכרגע המחיר עומד על 40 לכל הערב (הופעה,מסיבה,הגרלה). הכרטיסים אני מקווה יופצו כבר משבוע הבא,כנ" פליירים ופוסטרים. יום ראשון אני מקווה שיהיו לי את כל הפרטים.

dsol

New member
אין אבל....

מתל אביב לבאר שבע יש..... ואני באותו ציום בתל אביב אמרתי לך כבר שזה יום מטורף בשבילי יש לי מפגש ענק עם כל האנשים שאני טס איתם (200 איש בערך) ומסבירים לנו דברים אחרונים וכל זה..... וגם זה יום לפני טיסה לפולין (אני טס בין שני לשלישי) אבל בסוף כן הצלחתי להשתחרר מזה בערך..... אז אני כן יגיע ! אפילו שיהיה קשה לא נורא.... זה שווה את זה !

dsol

New member
אני איתך ../images/Emo45.gif

גם אני לא פתחתי נושא.. בשביל מה ?! טוב אז אני חדש...ו......? מה זה עוזר למישהו ? בסדר אני פה כולם כבר יראו שאני כותב לדעתי זה מספיק ^ אבל בכל מקרה...ברוכה הבאה !

Hezi The One

New member
נמממ

הופעה ראשונה:אממ ניצנים או חולון לא זוכר כבר מזכרות שחברי הלהקה הביאו לכם/לקחתם בעצמכם:חתימה...מניאקים לא נתנו כלום:( מקרה מיוחד שלא תשכחו אף פעם:שדיברתי עם יובל בלפון והוא היה ממש נחמד!!! פאדיחה שהייתה לכם בהופעה/בפגישה איתם:הייתי בטוח ששיקו זה אסאפיס...וקראתי לו אסאפיסXD בכמה הופעות של שייגעצ הייתם:לא זכור ההופעה הכי כיפית:חגיגית פרטים שבא לכם לספר,סיפורים אישיים שלכם שקשורים ללהקה/לחברי הלהקה.:אממ שייגעצ תמשיך עוד הרבה שנים לפי דבריו של יובל תמונות שלכם עם חברי הלהקה(אם יש),תמונות של דברים שיש לכם שקשורים לשייגעצ.:אין לי:O

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gif החוויות השייגעציות שלי../images/Emo3.gif

הופעה ראשונה:
רוקע"צ בשנה שעברה מזכרות שחברי הלהקה הביאו לכם/לקחתם בעצמכם:
מפרט מאבי, חתימות מכולם על דפים, חולצה, תמונות, פלייליסט... מקרה מיוחד שלא תשכחו אף פעם:
שאבי אמר לי מותק
פדיחה שהייתה לכם בהופעה/בפגישה איתם:
אוי, איכ, מעדיפה לא להיזכר
בכמה הופעות של שייגעצ הייתם:
אממ...1 אם אנ'לא טועה ההופעה הכי כיפית:
כולן פרטים שבא לכם לספר,סיפורים אישיים שלכם שקשורים ללהקה/לחברי הלהקה:
מממ...אוי, עוד פדיחה..[חוץ מזו שלא רציתי לספר] לפני כמה שבועות הייתי בקאנטרי קלאב והיה לי משעמם אז התקשרתי לאבי ושכחתי לעשות חסוי וניתקתי ואז הוא חזר אליי ולא עניתי
[ישלי תא קולי עם השיר "גלי" בביצוע של ירמי קפלן...ואבי מכיר אותי.. אז הוא בטח ידע שזו אני..
]פדיחות תמונות שלכם עם חברי הלהקה(אם יש),תמונות של דברים שיש לכם שקשורים לשייגעצ: ישלי תמונות עם כולם אבל...לא רוצה לשים

שיילי:]

הופעה ראשונה: מועדון ה-view בהרצליה. מזכרות שחברי הלהקה הביאו לכם/לקחתם בעצמכם: מקל מאספיס
, 3 רשימות שירים, חתימות ותמונות.
מקרה מיוחד שלא תשכחו אף פעם: בתיאטרון. אנחנו מחכים בחוץ, פתאום יובל עובר ליידנו. לאדעת, זה היה הזוי כזה. פדיחה שהייתה לכם בהופעה/בפגישה איתם: המממ אבי לא רצה להצטלם. כי הוא לא אוהב את זה או משהו.זה לפחות מה שהוא טוען..חח :/ בכמה הופעות של שייגעצ הייתם: 9. ההופעה הכי כיפית: המממ ניצנים.. ובארבי ת"א, פעמיים:] פרטים שבא לכם לספר,סיפורים אישיים שלכם שקשורים ללהקה/לחברי הלהקה. מזה אין לי כוח עכשיו.חח תמונות שלכם עם חברי הלהקה(אם יש),תמונות של דברים שיש לכם שקשורים לשייגעצ. יש,אבל אין סורק. אז...:/

למעלה