חוויות שייגעצ למיניהן

batel b2

New member
................

הופעה ראשונה: חגיגית מזכרות שחברי הלהקה הביאו לכם/לקחתם בעצמכם: אין מקרה מיוחד שלא תשכחו אף פעם: הפוגו שהיה בחגיגית זה היה ממש מיוחד וכואבבבבבבב:\ פדיחה שהייתה לכם בהופעה/בפגישה איתם:אין בכמה הופעות של שייגעצ הייתם:2 ההופעה הכי כיפית: ההופעה בראש העין פרטים שבא לכם לספר,סיפורים אישיים שלכם שקשורים ללהקה/לחברי הלהקה.אין תמונות שלכם עם חברי הלהקה(אם יש),תמונות של דברים שיש לכם שקשורים לשייגעצ.אין

ok : )

בעקבות כל מיני הודעות שראיתי בפורום,החלטתי לפתוח שרשור שבו כל אחד ירשום חוויות שהיו לו עם שייגעצ. הופעה ראשונה:בשברולט
בחולון מזכרות שחברי הלהקה הביאו לכם/לקחתם בעצמכם:חח שאכטה מהסיגריה של אבי מקרה מיוחד שלא תשכחו אף פעם:נגעתי ברגל של יובל ! (רולז לי ) פדיחה שהייתה לכם בהופעה/בפגישה איתם:לא הייתה טפו טפו בכמה הופעות של שייגעצ הייתם:1
ההופעה הכי כיפית:ההיא בשברולט פרטים שבא לכם לספר,סיפורים אישיים שלכם שקשורים ללהקה/לחברי הלהקה.:אבי חמודדדדד אני אוהבת אותו
תמונות שלכם עם חברי הלהקה(אם יש),תמונות של דברים שיש לכם שקשורים לשייגעצ.אממ אין :\

טולייצ

New member
../images/Emo4.gif

לי יובל הציע,ובשיא חוכמתי (באמת..לא הושפעתי חברתית) לא לקחתי. חחחח

גמאני לא הושפעתי

חברתית,פשוט התחשק לי וכולה שאכטה אחת אז חפיף
ואני בכלל לא מעשנת (יאקק)

אני^^

הופעה ראשונה: אוווה בבארבי אי שם לקראת סוף 2001 מזכרות שחברי הלהקה הביאו לכם/לקחתם בעצמכם: מקל של אספיס, וזהו
מקרה מיוחד שלא תשכחו אף פעם: שחבר שלי צעק ארמדילדו פדיחה שהייתה לכם בהופעה/בפגישה איתם: ממממממ........היו כמה לוזוכר אבל...אוף ברח לי מהראש בעעעע בכמה הופעות של שייגעצ הייתם: 20^^ ההופעה הכי כיפית: הראשונה, כשמתרגשיים זה הכי כיף פרטים שבא לכם לספר,סיפורים אישיים שלכם שקשורים ללהקה/לחברי הלהקה. אין תמונות שלכם עם חברי הלהקה(אם יש),תמונות של דברים שיש לכם שקשורים לשייגעצ. יש לי עם אספיס בטאוור(אני נראה כה עילג)

נזכרתי בקטע

מביך/מצחיק שקרה איתם: היתקשרתי ליובל התחלתי לדבר והוא ניתק לי בפנים הבנזונה

טולייצ

New member
עכשיו אני

הופעה ראשונה:ניצנים 2004 (4/8) עם שישץ (שזה מאוד חשוב)
מזכרות שחברי הלהקה הביאו לכם/לקחתם בעצמכם:בקבוק בירה של אבי,של יובל,דף חתימות מדהים,קשקושים(חח כל מיני)ביומן שלי(זה היה בזמן הראיון),תמונות עם כולם(חוץ מאבי,כי אסף לא יודע לצלם,חח הוא הרס לי את המצלמה!),מה עוד?? חח
מקרה מיוחד שלא תשכחו אף פעם:14.12.2004 כל היום הזה! הצילומים בבוקר לקליפ של שייגעצ ודן תורן (שאגב עדיין לא יצא) והערב(ההופעה בפורום)בהחלט אני לא אוכל לשכוח! ראיון,הופעה של שייגעצ,אח"כ ברי..זה היה יום בהחלט גדוש בשייגעצ. אה ושיובל זימזם לי את "אינטרקום".
פדיחה שהייתה לכם בהופעה/בפגישה איתם:לא פדיחה אבל עדיין,צילצל לי הפלאפון בדיוק כמה רגעים אחרי שנגמר הראיון,ויובל הבחין שזה הצלצול של "את יפה"
בכמה הופעות של שייגעצ הייתם: 4-5 (אני צריכה לבדוק)
ההופעה הכי כיפית: נו זו בב"ש מן הסתם.
פרטים שבא לכם לספר,סיפורים אישיים שלכם שקשורים ללהקה/לחברי הלהקה. חח זה עלול לא להיגמר,ובטוח אני אשכח משו. אז כולכם יודעים שראיינתי את שייגעצ,זה היה באותו היום של הצילומים לקליפ "שיר יפה" בחולון. כשהגעתי לראיון יובל ואבי זיהו אותי מהבוקר,וזו הפעם הראשונה שיצא לי לדבר עם שיקו ואסף. באותו ערב הכרתי את כולם,והיה כל כך כיף! אני בטוחה שהערב הזה לא יחזור (עם כל האופטימיות שלי,אפילו בברקה ב 1/5 זה לא יקרה). אמ..אח"כ ההופעה ברמת גן שכולם זכרו אותי,ובטקס עמ"י שהבאתי לאבי המקסים את המתנה.. נו יש לי הרבה
תמונות שלכם עם חברי הלהקה(אם יש),תמונות של דברים שיש לכם שקשורים לשייגעצ. כבר שמתי פה תמונה שלי עם יובל ושיקו,אז הפעם עם דן תורן. אמ..זה רק רבע מכל מה שהיה לי לרשום,חח תתחשבו בי
-אורטל-

שישיץ

New member
את תהני בברקה הרבה יותר..תאמיני לי!

וההופעה בניצנים הייתה כזו שווה.. בעיקר בגלל ההתעלפות המבוימת שלי חחחחח

מסטולית

New member
טוב קצת חפרתי../images/Emo9.gif

הופעה ראשונה: ליל אהבה בצח, 3.8.2003 מזכרות שחברי הלהקה הביאו לכם/לקחתם בעצמכם: מפרט של שיקו
ויש לי גם פלייליסט חתום מאיזה הופעה שכולם חתמו לי עליו... מקרה מיוחד שלא תשכחו אף פעם:בהופעה בביצפר בקריות לפני חודש בערך ביקשתי משיקו אהובי ובעלי לעתיד שיחתום לי על הנעל.. אז הוא פשוט לקח עט אדום וכתב סתם "שיקו פלדמן" ואני מסתכלת עליו כולי מאוכזבת ואומרת לו "נו שיקו מה זה צריך להיות? תצייר משהו, באמת שלך, תשקיע!" אז הוא תפס לי ת'רגל והתכופף וצייר לב גדול... ועבד איזה שעה בשביל לצבוע אותו מבפנים וכתב לידו "באמא שלי". זה היה חמודי
פדיחה שהייתה לכם בהופעה/בפגישה איתם: באותה הופעה ששיו נתן לי את המפרט זאת הייתה הופעה בביצפר בחיפה לפני כמה חודשים. לי ולחברות שלי יש קטע כזה שכשאנחנו רואות אחת את השנייה או עונות אחת לשנייה בטלפון אנחנו צועקות: "הו שלום!!!" וזה כבר מין הרגל.. ועכשיו לסיפור אחרי ההקדמה חחחחח.... אחרי ההופעה ההיא בביצפר בחיפה ישבנו על הבמה וחיכינו להם שיצאו... יובל ושיקו ואבי יצאו ודיברנו איתם וזה.. ואז הם נכנסו פנימה ואז המשכתי לשבת על הבמה והייתי עם הב ובכלל לא שמתי לב שפתאום אסף חזר לבמה לארגן שם כמה דברים... פתאום אני מסתובבת ורואה אותו
ודפקתי מין צעקה כזאתי "הו שלום אסף!!!!!!!!" והוא היה קצת בשוק וכל החברים שלי צחקו עליי... אבל זה היה מין אינסטיקט
וקפצתי וחיבקתי אותו והוא היה ממש חמוד! בכמה הופעות של שייגעצ הייתם: וואי אני ממש לא מהסופרים.. אני מניחה שלפחות ב7-8.... ההופעה הכי כיפית:ההופעה בסיטי הול ב18.6.2004. היה מעולה! פרטים שבא לכם לספר,סיפורים אישיים שלכם שקשורים ללהקה/לחברי הלהקה. מממ נראה לי שכבר סיפרתי הכל
תמונות שלכם עם חברי הלהקה(אם יש),תמונות של דברים שיש לכם שקשורים לשייגעצ. חחחחח.. תמונות אין לי

.

הופעה ראשונה:באלה של אורנג' בקיץ... מזכרות שחברי הלהקה הביאו לכם/לקחתם בעצמכם:רק חתימות
מקרה מיוחד שלא תשכחו אף פעם:אין משהו מיוחד... פדיחה שהייתה לכם בהופעה/בפגישה איתם:אני אחסוך:X בכמה הופעות של שייגעצ הייתם:3 ההופעה הכי כיפית:כולם
פרטים שבא לכם לספר,סיפורים אישיים שלכם שקשורים ללהקה/לחברי הלהקה.:X תמונות שלכם עם חברי הלהקה(אם יש),תמונות של דברים שיש לכם שקשורים לשייגעצ.יש עם אספיס...מעדיפה לא לעלות.

אני

הופעה ראשונה:ההופעה החגיגית מזכרות שחברי הלהקה הביאו לכם/לקחתם בעצמכם: אין כל כך:| מקרה מיוחד שלא תשכחו אף פעם:שמתי שהסתיימה ההופעה החגיגית ראיתי את שא''צ ברחוב אז אני וחברות שלי רצנו אליו וזה והתחלנו לדבר איתו ואז שהוא הלך נתתי לו צ'פחה באוחריים ואז הוא אמר לי שהוא יפליק לי עם המשוט של יובל=]]] פדיחה שהייתה לכם בהופעה/בפגישה איתם:ראו סעיפ קודם:p בכמה הופעות של שייגעצ הייתם:1 ההופעה הכי כיפית:זאת שהייתי בה.. פרטים שבא לכם לספר,סיפורים אישיים שלכם שקשורים ללהקה/לחברי הלהקה.נגעתי ביד של שיקו:p תמונות שלכם עם חברי הלהקה(אם יש),תמונות של דברים שיש לכם שקשורים לשייגעצ.אין:\

JALULA2

New member
תשובות...:)

הופעה ראשונה:בצוללת הצהובה מזכרות שחברי הלהקה הביאו לכם/לקחתם בעצמכם:שיקו הביא לי מיתר מהגיטרה שלו וחתם לי על היד (ייייייייייייששששש) מקרה מיוחד שלא תשכחו אף פעם:החתימה על היד פדיחה שהייתה לכם בהופעה/בפגישה איתם:אמ...לא היתה בכמה הופעות של שייגעצ הייתם:2 ההופעה הכי כיפית:השניה בתאטרון ירושלים פרטים שבא לכם לספר,סיפורים אישיים שלכם שקשורים ללהקה/לחברי הלהקה.חוץ מזה ששיקו הבן אדם הכי מושלם (אני לא צריכה לספר את זה כולם יודעים את זה)כלום! תמונות שלכם עם חברי הלהקה(אם יש),תמונות של דברים שיש לכם שקשורים לשייגעצ.אין:(

למעלה