עכשיו אני
הופעה ראשונה:ניצנים 2004 (4/8) עם שישץ (שזה מאוד חשוב)
מזכרות שחברי הלהקה הביאו לכם/לקחתם בעצמכם:בקבוק בירה של אבי,של יובל,דף חתימות מדהים,קשקושים(חח כל מיני)ביומן שלי(זה היה בזמן הראיון),תמונות עם כולם(חוץ מאבי,כי אסף לא יודע לצלם,חח הוא הרס לי את המצלמה!),מה עוד?? חח
מקרה מיוחד שלא תשכחו אף פעם:14.12.2004 כל היום הזה! הצילומים בבוקר לקליפ של שייגעצ ודן תורן (שאגב עדיין לא יצא) והערב(ההופעה בפורום)בהחלט אני לא אוכל לשכוח! ראיון,הופעה של שייגעצ,אח"כ ברי..זה היה יום בהחלט גדוש בשייגעצ. אה ושיובל זימזם לי את "אינטרקום".
פדיחה שהייתה לכם בהופעה/בפגישה איתם:לא פדיחה אבל עדיין,צילצל לי הפלאפון בדיוק כמה רגעים אחרי שנגמר הראיון,ויובל הבחין שזה הצלצול של "את יפה"
בכמה הופעות של שייגעצ הייתם: 4-5 (אני צריכה לבדוק)
ההופעה הכי כיפית: נו זו בב"ש מן הסתם.
פרטים שבא לכם לספר,סיפורים אישיים שלכם שקשורים ללהקה/לחברי הלהקה. חח זה עלול לא להיגמר,ובטוח אני אשכח משו. אז כולכם יודעים שראיינתי את שייגעצ,זה היה באותו היום של הצילומים לקליפ "שיר יפה" בחולון. כשהגעתי לראיון יובל ואבי זיהו אותי מהבוקר,וזו הפעם הראשונה שיצא לי לדבר עם שיקו ואסף. באותו ערב הכרתי את כולם,והיה כל כך כיף! אני בטוחה שהערב הזה לא יחזור (עם כל האופטימיות שלי,אפילו בברקה ב 1/5 זה לא יקרה). אמ..אח"כ ההופעה ברמת גן שכולם זכרו אותי,ובטקס עמ"י שהבאתי לאבי המקסים את המתנה.. נו יש לי הרבה
תמונות שלכם עם חברי הלהקה(אם יש),תמונות של דברים שיש לכם שקשורים לשייגעצ. כבר שמתי פה תמונה שלי עם יובל ושיקו,אז הפעם עם דן תורן. אמ..זה רק רבע מכל מה שהיה לי לרשום,חח תתחשבו בי
-אורטל-