חוזרים לביה"ח!!!

Ofericko

New member
../images/Emo26.gifחוזרים לביה"ח!!!../images/Emo36.gif ../images/Emo10.gif

חברים יקרים. ביומיים האחרונים מיכל לא הרגישה טוב. החום שלה לא יורד מה- 38 והלויקוציטים שלה שוב במגמת עלייה. הרופאים מצביעים על התפתחות דלקת פנימית. בעקבות כך אנחנו חוזרים שוב לביה"ח לתקופה בלתי מוגדרת. דווקא כשהכל התחיל לחזור לשפיות. שוב אישפוז, שוב סיבובי רופאים ואחיות, שוב זריקות, צילומים, בדיקות ואולי אף הכנסת נקזים לניקוז גורם הדלקת החדשה. אנחנו מקווים לאישפוז מהיר וחלק אבל מתכוננים לגרוע יותר. אין לי מה להוסיף.
להתראות. Ofericko

Ofericko

New member
קבלו תיקון....

הרופאים הורו לנו להשאר בבית עוד יום אחד ולראות את ההתפתחויות. המשך עידכונים במהלך היום. סליחה על אזעקת השווא. Ofericko

sure16

New member
חמודים שלי! מחזיקה לכם אצבעות../images/Emo39.gif

תדווחו בבקשה על כל התפתחות. אם צריך עזרה בכל דבר קטן או גדול,אל תהססו לבקש. תיהיו לי בריאים!אתם שומעים! אוהבת שרה

Ofericko

New member
../images/Emo26.gifעכשיו זה סופי - חוזרים!../images/Emo36.gif

חברים יקרים. רציתי לבשר לכם חדשות טובות אבל לצערי מיכל והוריה כבר בדרכם לביה"ח. הרופאים עיינו בתוצאות הבדיקות האחרונות והחליטו לא לתת צ´אנס לדלקת להתפשט. עידכונים בהמשך... Ofericko

lir42

New member
במידה ואתם חוזרים אז צר לי

תהיו בקשר (תתקשרו) ואני יגיע לבקר... שלכם ליר

lir42

New member
עופר תתקשר ותאמר לי בבקשה

היכן שמיכל מאושפזת - באיזה חדר אני יגיע לבקר אותה שלכם ליר

רונה 29

New member
אוףףף עוד פעם ?!? מה יהיה ?!?!

תמסור למיכל ממני החלמה מהירה ושתשמור על קור רוח , יהיה בסדר !
אם תצטרכו עזרה במה שלא יהיה - אני לרשותכם, באמת ! ( אני גרה בבת-ים אז אין בעייה בכלל !!!) רק בריאות !

jazmin40

New member
מחזיקה אצבעות../images/Emo50.gif

נקווה ליותר טוב! נשיקות למיכל החלמה מהירה ושהחלום הרע הזה יעבור מהר

עופריקו ומיכל !

מצער לשמוע ששוב ישנה בעיה בהחלמה של מיכל,נקווה שהדלקת הפנימית תהיה קלה ומיכל תחזור הביתה במהירות ותחזרו לחיות חיים רגילים.ושתדעו רק טוב אחרי התקופה הקשה שעברתם,תעדכן בבקשה את הפורום במה שקורה.הרבה בריאות.

ליאת ו

New member
אוהבים אתכם תעדכנו

רק נשאר לך למיכל בריאות בריאות מחבק אותכם ליאת

רוייקו

New member
כל כך עצוב שניתוח כל כך פשוט הסתבך

והפך את שיגרת חייה של מיכל. אני מקווה שלא יהיה שוב צורך בנקזים והזיהום יסוג. איזה סיבוך מצער. מסור למיכל דרישת שלום חמה והחלמה מהירה. שלכם בידידות, רוייקו

Ofericko

New member
../images/Emo26.gifאני המום!!!../images/Emo36.gif

אתם פשוט מקסימים. כולכם. אני המום מהתמיכה הרבה. עכשיו 12:20 בלילה. מיכל התאשפזה היום. לקחו לה בדיקות דם למיניהן והורידו אותה לצלום רנטגן. בדיקות הדם הראו שיש דלקת חדשה בשטח. הלוייקוציטים חוגגים שוב. החום משייט בין 37.8 ל- 38.4. תוצאות תרביות הדם, כידוע, יחזרו רק בעוד יומיים ואז נדע מיהו אותו פולש שחדר לדם. צילום הרנטגן היה מעודד. נורא חששנו שאחד הקרעים נפתח והתחילה דליפה שהיא המקור לבעייה, אבל מסתבר שהחורים התאחו ומקור הדלקת הם כמה כיסי מוגלה, ספיחים מהקודמים, בחלל החזה. כמובן שלאדם רגיל זה לא אמור לקרות אבל לאדם שעבר מה שמיכל עברה זה צפוי. בכל אופן זה מצריך אשפוז וניקוז של כמה ימים. מחר בבוקר מיכל עוברת בדיקת CT על מנת לשלול לחלוטין דליפות ומרעין בישין אחרים. מקווים לטוב. תודה רבה רבה רבה לכולכם על התמיכה. זה מחמם לנו את הלב!!!!! Ofericko & Michal PS התנחלנו בחדר של רונית! נכנסנו לנעליים גדולות...

רוייקו

New member
לא יכול להיות שהנזקים בעצמם יוצרים

חלק נכבד מהזיהומים האלה ? אני לא יכול לשכוח את אחד המיקרים שלנו פה, של אחת המנותחות שעברה מעקף קיבה ונישארה חודש שלם בבית החולים, רק בגלל שהנזק הוציא מוגלה. אותו נקז לא הפסיק אפילו לא ליום אחד את הפרשת המוגלה - מה שבעצם היה סימן לזיהום - והמנותחת שלנו הייתה כבר מיואשת. בסוף החליטה עם כל שאר הצוות לקחת את הסיכון ולהוציא את הנקז למרות שעדיין מפריש מוגלה. מהרגעשהוציאו את הנזק הלכו והסתדרו הדברים במהירות הבזק. כמובן שאין להסיק מהסיפור הזה גם למיקרים אחרים, אבל אולי זה בהחלט משקף משהו.

למעלה