חוזרים לביה"ח!!!

amnon_p

New member
עופריקו ומיכל,

החלמה מהירה והרבה הרבה בריאות בהמשך. אמנון

ronnymp

New member
גם אני המום ../images/Emo122.gif

אני גולש של בוקר - אז זה מה שמוצאים פה על הבוקר
קיוינו שעליתם כבר על דרך המלך שיצאתם כבר מכל התיסבוכת ההיא ושתתחילו כבר את שיגרת החיים הרגילים שאחרי .... אני ממש מקוה שאכן זה "רק" זיהום קטן וקל שאנטיביוטיקה תחסל אותו איזשהו חיידק כזה
או כזה
או כזה
- רק שיזוהה ושימצאו את הרגישות שלו ושיכסחו אותו
. אז מאחל לכם "אבחנה קלה" ככל שניתן ותישאר איתנו עופריקו כדי לעדכן המון המון
- ועם
איתכם רוני

שרק יעבור כבר הכול ושתהיה לכם

רק אושר ועושר מרחוק מחזיק אצבעות חזק חזק ברייאוותתתתתתת

Ofericko

New member
נקבים נקבים חלולים חלולים

אני לא אדם דתי אבל ישנה ברכה מיוחדת ורציתי להביא אותה כאן כלשונה ולהראות עד כמה היא מדוייקת: ברוך אתה ה´, אלוהינו מלך העולם, אשר יצר את האדם בחכמה, וברא בו נקבים נקבים חלולים חלולים. גלוי וידוע לפני כסא כבודך, שאם יפתח אחד מהם או יסתם אחד מהם, אי אפשר להתקים ולעמוד לפניך אפילו שעה אחת. ברוך אתה ה´, רופא כל בשר ומפליא לעשות. מי שעבר - יודע. Ofericko

lir42

New member
עופר אני מכירה היטב את הברכה הזאת

וכעת כמה שאתה צודק.... ליר

Ofericko

New member
רק לפני ארבעה ימים...

מצ"ב תמונה של מיכל ושלי שצולמה רק לפני ארבעה ימים...

רונית-1

New member
עופר ומיכל המקסימים

הצטערתי לשמוע על חזרתכם לבית החולים. בתקווה שמיכל תחזור הבייתה במהרה בריאה ושלמה. מיכלי היי חזקה , זכרי שהרוב כבר מאחורייך, מחזיקה לך אצבעות יקירה. שלכם, רונית

Ofericko

New member
../images/Emo26.gifבוקר טוב לכולם...../images/Emo36.gif

אתמול עבר עלינו יום לא קל וכל ההודעות והאיחולים שלכם תרמו הרבה לאזן את התחושות הלא סימפטיות. הבוקר אנחנו ממתינים בקוצר רוח לבדיקת ה-CT שתאשש או תשלול בעייה חמורה יותר ממה שמצאנו אתמול. בתוך כך אנחנו מתבשרים מהחדשות בבוקר הקשה שעובר על כולנו פעם נוספת. הייתי ממליץ להכניס לידידנו ערפאת איזה נקז טארוקאלי אחד, נקז פלאוראלי נוסף ואיזה זונדה, ג´יג´ונוסטום ושפיץ פלאייר... אבל זו כבר היסחפות ומקומה לא בפורום הזה! המשך עידכונים במהלך היום. שיהיה לכולנו יום שקט ונעים. Ofericko

בהמשך לשיחתנו מאמש ...../images/Emo9.gif

טוב שהגעתם למקום שכזה שבו אתם מקבלים אהבה ודאגה אמיתית שכזו. בריאות והצלחה ענקון

למעלה