חידון דמויות

•aniviel•

New member
חח ../images/Emo13.gif

גם על זה כבר ענו.. חח סורי! מה לעשות, אנשים מהירים
לא נורא, מחר יש עוד חידון (על מאחורי הקלעים) ובשבת הבאה עוד אחד (בקשר לעלילה...)

Glida banana

New member
שטויות ../images/Emo13.gif זה בכל מקרה כיף לענות

מאחורי הקלעים לא נראה לי שאני אענה. אני טובה יותר בעלילה ולא בשחקנים (ועוד יותר לא בכל מאחורי הקלעים אחר
) אני מחכה לשבת הבאה
ועכשיו גם באמת נזכרתי איך הוא אמר לו לא לדבר על זה ועל זה ושבעצם אולי עדיף שלא ידבר בכלל (מתה על פיפין
)

FRAIFY

New member
אז תשובה מלאה ל-4:

הוא אומר לפיפין שלומר לדנתור על מות בנו בורמיר יהיה מעשה לא נכון,לכן שימנע להזכיר את בורמיר או את הטבעת,אהה וגם את אראגורן,למעשה עדיף שלא ידבר בכלל!

4

שלא ידבר על מותו של בורומיר, על פרודו, הטבעת, אראגורן ובסוף הוא אומר שעדיף שהוא לא ידבר בכלל.

•aniviel•

New member
../images/Emo45.gif יש צדיקה בסדום ../images/Emo6.gif

וענו על הכל נכון! טוב אמרתי מראש שהחידון יהיה קל
מחר ב20:00 חידון מאחורי הקלעים וב21:00 תוצאות האוסקרים! אתם יודעים שאסור לכם לפספס את זה
לירון

FRAIFY

New member
../images/Emo26.gifהתשובות המלאות../images/Emo36.gif

1.באחוות הטבעת-לאחר מלחמת הברית האחרונה רואים מבט חטוף של גולום בתוך המערה,מביט. 2.בשני הצריחים-כאשר פרודו אומר לגולום שגאנדאלף סיפר לו ששמו היה סמיאגול,לפני שהטבעת השחיטה אותו. 3.זקנעץ. 4.על מות בורמיר,על פרודו והטבעת,על אראגורן-ולאחר מכן הוא אומר לו שעדיף שלא ידבר על כלום. 5.בילבו לפרודו{"עוקץ"}. 6.אלרונד לאראגורן. 7.הוא טורף את "האמה" גאמלינג עמד לצידו. 8.גאנדאלף-בגשר קאזהד דום-מת מהבאלרוג. 9.מרי-כי הוא שותה מנהר העצנים. 10.תיאודן בן תנגל\דנתור בן אקתאליון\סמיאגול{גולום}-כשהוא נופל להר געש. אהמממ אני חושב שאני ה1 שעניתי על כל השאלות נכון משום שעל שאלה מספר2 אני ה-1 שעניתי נכון. שימי לב...

ChipiM

New member
בתשובה ל8 התעלמת ממות בורומיר-

איך אפשר לשכוח??????? סתם........... ד"א אין לי כוח לשבת ולכתוב תתשובות של החידון ולכן אני לא כותבת... אדם עצלן שכמותי...

FRAIFY

New member
האמתי השאלות מאוד קלות...

למי שיוצא לו לצפות בסרט לפחות פעם בשבועיים...

S a p i r 2 5 5

New member
4

ציטוט מן התסריט: Now, listen carefully. Lord Denethor is Boromir's father. To give him news of his beloved son's death would be most unwise. And do not mention Frodo, or the Ring. And say nothing of Aragorn, either. In fact, it's better if you don't speak at all, Peregrin Took.

FRAIFY

New member
חחח איזה הוכחה הבאת?

שאת טעית בתושבה שלך{עם התמונה ה-2 שצירפת}להזכירך את טענת ששמו של גולום-סמיאגול נאמר לראשונה בשיבת המלך{אבל את צירפת צילום משני הצריחים}אני לעומת זאת אמרי שלראשונה זמו מוזכר בשני הצריחים{מהסצינה שאת צירפת}.

p r u d e n s

New member
נראה...../images/Emo182.gif../images/Emo154.gif|מרי|

3. זקן-עץ. 4. על פאראמיר, ארגורן, ועוד מישהו(?) 5. בילבו לפרודו. 6. אלרונד לארגורן. 8. בורומיר, בשני? 9. פיפין.

למעלה