OK
ד דוריןהשביעי New member 3/3/04 #19 ../images/Emo45.gif+נצ"לש ייתכן שלא יהיה דורין ניוז ביום שישי הזה בגלל המחשב ה#@$@@% הזה שלי.אוליי ביום ראשון.שבת.שני
../images/Emo45.gif+נצ"לש ייתכן שלא יהיה דורין ניוז ביום שישי הזה בגלל המחשב ה#@$@@% הזה שלי.אוליי ביום ראשון.שבת.שני
א אלרוס New member 3/3/04 #20 את רומזת למשהו מסוים?../images/Emo8.gif אבל תודי שאני לא יורד על אנשים שאוהבים מרצ'נדייז אלא על המרצ'נדייז עצמם.
את רומזת למשהו מסוים?../images/Emo8.gif אבל תודי שאני לא יורד על אנשים שאוהבים מרצ'נדייז אלא על המרצ'נדייז עצמם.
• •aniviel• New member 3/3/04 #22 חח תודה לכולם ../images/Emo13.gif ואלרוס... כן, תודה שלא ירדת על המרצ'נדייז שלי, רק ראיתי את הבהלה על הפרצוף שלך כשנכנסת אלי לחדר חחחחחחחחחחחחחחח
חח תודה לכולם ../images/Emo13.gif ואלרוס... כן, תודה שלא ירדת על המרצ'נדייז שלי, רק ראיתי את הבהלה על הפרצוף שלך כשנכנסת אלי לחדר חחחחחחחחחחחחחחח
י ילדה על צמה New member 3/3/04 #23 נצל"ש..תיכנסו בכל מקרה..!:../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif משהו קרא את "המשך מסעות שודדי הקאריבבים"?, זה המצאה של ילדה מפורום אורלנדו בלום..לילדה יש כישרון שחבל"ז... זה נמצא במאמרים הפורום שלו.. כדאי, כדאי, לכל מעריצי ג'וני דפ!!!!!!!!!!!!!
נצל"ש..תיכנסו בכל מקרה..!:../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif משהו קרא את "המשך מסעות שודדי הקאריבבים"?, זה המצאה של ילדה מפורום אורלנדו בלום..לילדה יש כישרון שחבל"ז... זה נמצא במאמרים הפורום שלו.. כדאי, כדאי, לכל מעריצי ג'וני דפ!!!!!!!!!!!!!
N naring New member 4/3/04 #38 זה היה בצחוק. מת לצעוק 3= סרט שצוחק על הרבה סרטים ובמיוחד על הצלצול. לא ראית את זה?
N naring New member 5/3/04 #40 ראית? אם לא, אז תראי ורק אחר כך תגידי. אם כן, באמת לא הבנת שהם צוחקים על "הצלצול"?
G go girl1 New member 3/3/04 #29 ../images/Emo45.gif../images/Emo66.gif אימצתי אייקון בקשר לריבים אני מסכימה למרות שלא שמתי לב לריבים שהיו כי לא הייתי כאן מלא זמן...
../images/Emo45.gif../images/Emo66.gif אימצתי אייקון בקשר לריבים אני מסכימה למרות שלא שמתי לב לריבים שהיו כי לא הייתי כאן מלא זמן...
M Myrtle Gemgee Took New member 3/3/04 #32 אוקיי אבל.. מאוד מאוד קשה לי לעקוב אחריי ההודעות! זה המון לקרוא